merhabalar arkadaşlar.. bugün bebişimin kalp atışını duydum...
ne kadar hızlı atıyordu öyle..
bu arada bebeğim 8+5 çıktı ultrasonda. benim hesaplardan 3 gün geride..
tahmin doğum 29 şubata gelecek..
yazık bebeğime 4 yılda bir doğum günü
Merhaba güzel hamişler :)
cumartesi günü kontrole gittim ve bebişimi gördüm. 11 haftalık ve Kocaman olmuşBoyu 4 cm
İlk başta uyuyodu ama doktorum kontrolünü yapmak için uyandırdı.. Ellerini ve ayaklarını bir hareket ettirişi varki görmelisiniz.. Kıpır kıpır
Bu manzarayı görünce kendimi iyice anne gibi hissetmeye başladım6 ağustosta ikili tarama için randevum var ve cinsiyetini %80 ihtimalle söylicekler :)
İnşallah sonuçlarda güzel çıkar
Bayanlar gözde kuruluk ve bel ağrıları çekmeye başlayan varmı :s benim gözüm çok filaket kurudu dışı kabuk kabuk ve şiş :sBu arada 10+2 haftalık
nasıl oldun cnm ıyımısın pekı ılk zamanlar bendede olmusdu ama suan ıyıyımm hersey yoluna gırdı doktor ılaç felan verdımıı
şimdi iyiyim bugün bebişim 11+4 düşük tehlikesini atlattık sayılır inş.iğne yapıldı.2 aydır da progestan kullanıyorum dr hala devam ettiriyor .c.tesi 2 li tarama testimiz yapılacak inş.
benimde çarşamba günü 2 li tarama testim:) çok heyecanlıyım. bu arada çikolata yemeyin kızlar bebek için iyi değilmiş
Yanlış bilgi çikolatanın bebek üzerinde hiçbir olumsuz yönü yoktur tam tersi bende yiyorumaaa neden,ben yiyorum,doktorda bişey demedi,ayrıca beni arkadaşım hamileliğinde günde kaç tane çikolata yerdi deliler gibi şimdi kızı 3 yaşında çok da sağlıklı...sen nerden duydun
aaa neden,ben yiyorum,doktorda bişey demedi,ayrıca beni arkadaşım hamileliğinde günde kaç tane çikolata yerdi deliler gibi şimdi kızı 3 yaşında çok da sağlıklı...sen nerden duydun
bana doktorum çok zorda kalmadıkça yeme dedi. sorun içindeki kimyasallar ve de sanırım 24. haftada ortaya çıkabilecek gebelik diabeti. bende çok seviyorum ama sonra üzülüyorumyine de sen istersen tekrar bi sor doktoruna
Bel ağrısı var maalesef yatağımızı değiştirdik tam ortapedi bir yatak aldık Bel boşluğumu falan dolduruyor daha rahat olucam İnşallah.... İş yerinde de belime minik bi yastık koyuyorum boşluktan kurtarmış oluyorum böyleceHer akşam goncam da masaj yapıyor sağolsun .... Tabi ağrı hep var ama en azından rahatladığım zamanlarda oluyo Belini boşlukda bırakmamaya çalış arkadaşım... Göz kuruluğuna gelince gayet sulu göz olduğumu hissediyorum şu dönemlerde... Bel ağrısı kasık ağrısının dışında hamileliğimde başka bi sıkıntım yok çok şükür ne bulantı ne kokulara karşı hassasiyet falan Bazen ağrılarımın bulantıdan falan iyi olduğunu düşünüyorum ... Herkes rahat bir hamilelik geçirir umarım
slm kızlar bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah... Bu benm 2. Hamileliğim diğerini şubat ayında 8 haftalıkken kaybettim. Bu yüzden korkularım takıntılarım çok fazla sanırım. 2 gündür göğüslerimdeki acı azaldı kokulara karşı hassasiyetim bitti.. Istediğimi rahatlıkla yer oldum. Bu yüzden korkuyorum. Lütfen benden büyük haftalardaki arkadaşlar sizlerinde belirtilerinde azalma oldumu cvp verin bana..biz şu an sata göre 9+2 usg ye görede 9+4 . Sizde belirtiler devam ediyormu yoksa azalddımı sizindee
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de 11 haftalık hamileyim.sayfayı çok beğendim.Aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşup dertleşmek çok daha güzel olsa gerek :))
cnm mrb seni çook iyi anlıyorum. Benimde 2. Hamileliğim bende ilkini ocak ayında 7 haftalıktı kaybettimşuanda aynı senin gibiyim kokulara hassasiyetim bitti hissetmyorum çarşamba günü dokt gidicem inş. Iyi olduğunu gördüm. Ve inş. Seninde bebişin iyidir.
cnm mrb seni çook iyi anlıyorum. Benimde 2. Hamileliğim bende ilkini ocak ayında 7 haftalıktı kaybettimşuanda aynı senin gibiyim kokulara hassasiyetim bitti hissetmyorum çarşamba günü dokt gidicem inş. Iyi olduğunu gördüm. Ve inş. Seninde bebişin iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?