mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Kızlar işyerimde akşama kadar klima çalışıyor malum mersinde klimasız olmak imkansız ama beni çarpıyor karnım öyle bir şişiyor ki anlatamam.karnımın içi gur gurrr çok sancı yapıyor çok sıkıntılıyım nolacak böyle ya.

Arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim sizlerle paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum ama kimse bana cevap bile vermedi

ay canım kimsenin sorduğun konuda malumatı olmadığı içindir. yoksa burda herkes birbiriyle paylşmaktan zevk alıyor. ara ara eminim hepimiz diyoruz neden bana yazılmıyor cevap diye. ama malum kadın milleti konuşmak anlatmak, dinlemekten daha cazıp geliyor heralde kafana takma konuların içine dal boşver:82:

iyi akşamlar

ya geçen defa burdan brokoli tavsiye edenler olmuştu,brokoli yiyenler var sanırım,benim okuduğum hamilelik kitabında hamilelikte en zararlı yiyecekler listesinin başında brokoli var arkadaşlar,yani haberiniz olsun,yine de sizin tercihiniz ama ben hiç yemiyorum

ben de ankaralıyım. işyerim sıhhiyede keçiörende oturuyorum. sizler nerelerdesiniz?

ben de yakında çankaya tarafında olucam ınş. taşınıcaz... ankarayla alakalı özel paylaşımlarda bulunmak isterim arkadaşlar. mesela nerede yüzebiliriz( hamilelere özel) sonra nelerden bebek ve doğum için alışveriş yapalım, yine doğum fotoğrafçısı önerilerimiz vs...

kızlar benim de 2li test için bir ay sonraya randevum var...

bir sorum olacak kızlar oruç tutacak mısınız ramazanda..
benim doktorum kesinlikle tutma dedi.. sizinkiler ne diyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…