- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Hayırlı olsun cnaım Allah kucagına almayı da nasip etsin insallah..
inşallah dediğin gibi geçer canım, yoksa iş dışındaki tüm hayatım uyuyarak geçiyor diyebilirim.
ben de ankaralıyım. işyerim sıhhiyede keçiörende oturuyorum. sizler nerelerdesiniz?
iki canlı olduğumuz için sanırım havadan nem kapma riskimiz var.. herşey bizi olumsuz etkileyebiliyor. bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
benim hamileliği öğrendiğim gün adet olmam gerekiyordu ve o günden beri sağ koltuk altımda bir acı ve şişlik var, doktoruma söyledim en son kontrole gittiğimde, meme ultrasonu istedi benden.. ve gidip ne olduğunu öğrenmeye korkuyorum açıkçası.
ha bir de arkadaşlar aranızda vitamin kullanan var mı ve varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz?
kızlar hamileliğin ciddiyetini pazar günü anladım çok ütü evi temizledim...akşam ölüyorum sandım bel ağrısından sizi uyarıyorum sakın sakın ev işlerine dalmayın kendinizi ne kadar iyi hessederseniz hissedin vücut resmen tepki gösteriyor.
[color="#b22222"]bıçak gibi bel ağrısı oldu akşam ne oturabildim,ne yürüyebildim imkansız bişi desteksiz ayaklarıma basamadım resmen felç geçirmiş gibi kalıyorsunuz böyle kıpırdıyamıyorsunuz ....[/color]
amannnn boşverin temizlikmiş,ütüymüş,yemekmiş bundan sonra hiçbirini umursamıyacağım çaktırmayın çok tırstım feci korktum bu bana 9 ay yeter :d
Arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim sizlerle paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum ama kimse bana cevap bile vermedi
ben yapmıyorum hiç zaten yataktan işe işten yatağaTembelim napim
arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim sizlerle paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum ama kimse bana cevap bile vermedi
aramıza hoşgeldin canım..
Mesaj yoğunluğunda gözden kaçabiliyor bazen yazılanlar.. Mazur gör..
Allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
merhaba 83angel ben de ataşehir acıbadem'e gidiyorum. Doktorun kim?
çok şükür bi ankaralı bulduk
bişey sorucam bu yazıların altında kaç haftalık gebe olduğunuzu gösteren resimli çizelgeler var nasıl ve nerden yapıyorsunuz?
ben etlikte oturuyorum yakın çıktık gene o kadar uzak değil :))
arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim sizlerle paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum ama kimse bana cevap bile vermedi
19 mayıs gebeliğimin başlangıcı; 23 haziranda 5 haftalıkken ögrendik bebek gelecegini. Şuanda 10.haftadayız
bulantılarım ve biraz da halsizlik oluyor.Siz de de varmı aynı şikayetler?
etlikte akyurtu bilirmisin osmanoğlu iş merkezinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?