mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlar ben nerdeyse delirmek üzereyim öyle bir işyerindeyim ki ne insan yerine koyuyor patron ne hesaba alıyor köle gibi çalışşşş hergün dünyanın azarını işitip üstüne bir ton da fırça yiyoruz ama maalesef herkesin çalışmaya eli mahkum bunu biliyorlar ve o kadar baskı yapıyorlar ki herkes bunalım da ama birşey yapamıyoruz ve eminim bebiş birebir etkileniyor bu stresten hergün başım ağrıyor sinirleniyorum karnıma kramplar giriyor.doğum iznine kadar idare edebilrsem eğer doğum izninden sonra rapor paramı da alınca son sürat kaçacam burdan RABBİM BENİM KISMETİMİ HAYIRLISI İLE BURDAN KALDIR DAHA İYİ BİR YERE VER

Son düzenleme:

allah hayırlı iş hayırlı aş versin canım bende aynı durumdayım şeytan diyorki al işinde senin olsun paranda.

Selam kızlar nasılsınız

Ben dün bir uyumuşum bir uyumuşum akşam 7,5 dan sabah 7,5 a :) kaç gündür uyumuyordum acısı çıktı sanırım diyorum bende

Dün bebişime ayyyyy bir kot pantalon şortlar aldım bayılırsınız cinsiyetini bilemediğim için ikisine olacak türden aldım ayy koca adam pontolunu gibi bi tatlılar ki hemen şubat ayı gelsin doğuralım yaww bebişime kavuşmak istiyorum böyle sarılıp sarılıp uyumak elini ayağını öpmek istiyorum ayyy geçsin zaman

Yaaaa çok güzel,bende almak istiyorum ama herkez erken diyo, zor tutuyorum kendimi almamak için

ayyy canım çok erken değilmi alış veriş için o günlerde gelecek inş.

Hanımlar benim karnım enine genişledi geniş olunca kız oluyormuş diyorlar bilemedim ben şimdi erkek hissediyorum ayyy tahmin yürütmeye bayılıyorum

Bebeğe kıyafet alacaklara önerim

sadece 2-3 takım alın birde çıtçıtlı atlet ve zıbın takımlarını bol alın çünkü o kadar çok hediye geliyor ve bebek o kadar hızlı büyüyor ki aldılarınız hep araya gidiyor.çocuğun yediği helal giydiği harammış :)))))))))))99

bende erken olduğunu düşünüyorum bide riskli dönem atlatılmadan almak iyi değil derler genelde , aslı var yok bilemiyorum tabi, ben bebişe değilde kendime kıyafet aldım eski pantalonlarımın içine sığamıyorum rahatsız ediyor elbiseler aldım ferah ferah ( hamile kıyafeti değil normal , hamile kıyafetlerine daha var)

Hanımlar benim karnım enine genişledi geniş olunca kız oluyormuş diyorlar bilemedim ben şimdi erkek hissediyorum ayyy tahmin yürütmeye bayılıyorum

evet kız derler genelde enine genişlerse, az kaldı 1 ay sonra öğrenicez inşallah erkek daha çabuk öğreniliyorda kız 4 ayını doldurmadan göstermiyor pek geç gösteriyor genelde

evet çok fazla geliyor ama inan hepside kullanılıyor, yeğenimde o kadar çok kıyafet vs geldiki, bebekler ufakken altını çok kirletip kusma olayları olduğu için yetişmediği anlar oluyor. bence oluruna bırakmak ( ya gelmesse onada güvenmemek lazım :) )

kızlar milupaya üye olun
üyelere ilk hediyelerini gönderiyor
ben oldum bakalım neler gelecek
sanırım bize mama göndermiyorlar bebek doğana kadar bozulur die ama o kavonozdakilerden yollasalar ben yer test ederdim :))))
bebek bezi kremler ve indirim kuponları yollanıyormuş
bilginize

Yaaaa çok güzel,bende almak istiyorum ama herkez erken diyo, zor tutuyorum kendimi almamak için

Öyle diyorlar evet ama işte dayanamadım daha neler aldım böyle tulum gibi bişi :18: ayyy çok güzel bebek kıyafetleri dayanamıyorum şimdi ilk olduğun için sanırım insan heves ediyo almaya

kızlar benim göbeğim çıkmaya başladı daha erken miydi yoksa normalmiydi. E bulantı da geçince iştahım da arttı. Korkuyorum fazla kilo alırsam diye sonra vermek için çok uğraşılıyor ilkinden biliyorum. Karbonhidrat çok ağırlıkta bende biraz azaltmalı ama nasıl

Ne yalan söyleyim son günlerde boğazımı tutuyorum bebiş olan faydalı şeyleri yemeye çalışıyorum yoksa 100 kilo olurum daha bu kadarken 3,5 kilo aldım ye ye nereye kadar :18: neyse bebişiyim sağlığını oyun oynadğı günleri göreyimde inşallah off off şu kilolalar olmasa

yaa boşver dert etme bende yaklaşık 4 kilo verdim bende endişe edip duruyorum beslenemeyecek diye

dün ikili tarama için doktora gittim çok şükür herşey yolunda dedi . ilk defa 3 boyutlu ultrasonda görme fırsatım oldu inanılmaz hareket ediyo hiç durmuyo.bazen uyuyo doktor karnıma bastırınca tekrar uyanıyo hayal gibi birşey inanamadım:))Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Öyle diyorlar evet ama işte dayanamadım daha neler aldım böyle tulum gibi bişi :18: ayyy çok güzel bebek kıyafetleri dayanamıyorum şimdi ilk olduğun için sanırım insan heves ediyo almaya

canım benimde ilk bebeğim o yüzden seni çok iyi anlıyorum.iyi yapmışsın boşver bende birkaç hafta sonra alıcam daha fazla dayanamıycam

Ayyy ne güzel kilo vermişsin bence sen dert etme kanın onu beslemeye yetiyo zaten zaten minicik bişi ben doymuyorum ya sanıyorum ya bebişde doymuyo

:) bende bulantı ve kusma çok fazla oldu son iki gündür çok rahatım şükür geçti gibi o yüzden çok verdim. ama yinede yemek iyi sonuç itibariyle bebek senin depolarını kullanıyo şimdilik.depolar azalınca annede hastalık başlıyo anemi diş problemleri gibi hayırlısı yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…