mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

hoşgeldin aramıza allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

allah yardımcın olsun.. inşallah en kısa zamanda biter bulantıların.. 13.haftadan itibaren hamilelikte balayı dönemi diyolar az kalmış senin belki geçer yakında :)

hoşgeldin aramıza allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

allah yardımcın olsun.. inşallah en kısa zamanda biter bulantıların.. 13.haftadan itibaren hamilelikte balayı dönemi diyolar az kalmış senin belki geçer yakında :)

arkadaşlar ikinizede teşekkür ederim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı. sizler kaç haftalık hamilesiniz ve ilk hamileliğinizmi?

hayatım boyunca kusmaktan nefret etmişimdir Allaha şükür 10 haftalık hamileliğim süresince yaşamadım yaşamamda inşallah.. fakat bunları yazarken şu an aşırı derecede midemin bulandığını da eklemeden geçemeyeceğim..!

aramıza hoşgeldin canım..

bu arada kızlar birşey sorucam doktorunuz saç boyası konusunda ne dedi???

benimki 12 haftalık olana kadar demişti ama tüm hamilelik boyunca yasak değil mi aklıma takıldı!

hoşbulduk canım, inşallah bu yoğun bulantı ve kusmaları ne sen ne diğer hamileler yaşamasın. inanın okadar zorki yaşayan anlar beni :))

arkadaşlar sıcaktan bunalanız yok mu ben elimi kaldıramıyorum sıcaktan ve çok sıkıldım bu durumdan uyumak bile işkence çok sıkıldım bennnnnn

kızlar dakikalardır nette dolaşıyorum cinsiyet ne zaman öğrenilir diye.genelde eğer usg iyi ve kaliteliyse 12.haftadan sonra belli olurmuş.ben bugün 12 yi bitirdim ve c.tesi ikili teste gidecem.inş öğrenirim diyorum ama ben mersinin nerdeyse en iyi ve baya pahalı hastanesine gidiyorum fakat renkli usg yok normal siyah beyaz usg var onda da çok belli olmuyor bebek zaten değiştircem nerdeyse dr mu

bu arada kızlar birşey sorucam doktorunuz saç boyası konusunda ne dedi???

benimki 12 haftalık olana kadar demişti ama tüm hamilelik boyunca yasak değil mi aklıma takıldı!

canım ben ilk hamileliğimdede boyatmamıştım şimdide düşünmüyorum çünkü hangi boya olursa olsun cilde deyebiliyor hadi onuda geçtim o kokuyu içimize çekeceğiz en zararsız boyanın bile bize karnımızdaki yavrumuza zararı vardır. 9 ay boyasız gezdim hatta beyazlarımda çıkmıştı ama evladımın sağlığına zarar gelmesin diye süsümden vazgeçtim zaten büyüyen karnınızı görenler süsünüzle ilgilenmiyor hatta çoğu doktor makyaj malzemelerini bile zorda kalmadıkça kullanmayın diyor, aklımdayken ojenin zararı pek yokmuş ama asetonun çok zararı varmış. tatlım yinede sen bilirsin akıl vermiş gibi olmak istemem ama nacizane fikrim biraz sabredip doğumdan sonra 40ın çıkınca boyat derim yinede sen bilirsin canım

Ya kızlar aranızda aşırı ağız sulanması sorunu yaşayan var mı?
Ben tükürmekten bi hal oldum yuttukça daha çok midem bulanıyo ama tükür tükür nereye kadar
napıcamı şaşırdım artık

Benim dün akşamdan beri cok basım dönüyor..Yatsam da otursam da hep dönüyor..
Tansiyonumu ölçüyorum..10-5 9-6 falan cıkıyor..Normalde de düşük tansiyonluyumdur zaten ama bu başdönmesi neden bu kadar cok bilmiyorum..

İnşallah canım :) Benim ilk hamileliğim ve 11+1 deyim ama ultrasona göre 11+6 :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. maşallah yapılı bir bebek olacak galiba :))

canım 13. haftadan sonra anlaşılılabiliyor ama pek güvenme bazen yanılabiliyorlar benim ilk bebişimi yani kızımı 6 aya kadar erkek biliyorduk 6. ayda kız olduğunu öğrendik :) bende özelde muayene oluyordum ama doktorlar yanılabiliyorlar. klitoris şişkin olduğundan doktorlar cinsiyeti kız yerine erkek diyebiliyorlar ben bunu yaşadığım için acele etmeyyin derim :))

benim doktor arkadaşım ve sağlıkçı eşi geçen haftalarda beni beyaz saçla görünce ve kendimi iyi hissetmediğimi farkedince boyayabilirsin dedi hatta sen hasta değilsin hamilesin salma kendini sakın diye de eklediler. organik boyayla boyadım okullar açılacağı zaman yine boyamayı düşünüyorum öyle bembeyaz saçlarla insan içine çıkamam sanırım. bazı drlar çok katı ama bazıları da çok geniş nedense-hatta 1 kadeh şarap bile içirdiler bana aman özenme diye ..benim arkadaşlarım öyle en azından ama karşımda rahat birilerini görünce ben de rahatlıyorum yoksa nasıl geçer 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…