mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Süper haberler çok sevindim tatlım adına darısı başımıza

Hayırlısı valla dimi ohhh yiyelim güzelleşelim acıktım yawwww bende bulantı kusma hiç olmadı işte ondan karnım şişti ice gören 5 aylık zanneder zaten zayfımı karnım pırttt diye çıktı dışarı bilmeyenler oohh göbek yapmışsın diyorlar ama içinde bebik gizleniyo

mrb arkadaşlar bugün üye oldum konunuz çok ilgimi çekti. bende şubat 24 annesi olacam insallah henüz 10 haftalığım ilk hamileliğim benim
hoşgeldin aramıza canım. hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın..

amin canım inşallah.. inan hepimiz aynı durumdayız.. beni örnek al işte 2 seferdir kanamam oluyor, doktor rapor vericem diyor ama ben alamıyorum.. neden? iş yüzünden tabiki.. müdürüm diyor ki çok gerekli değilse alma onun kararını sen vereceksin diyor bir de bana.. ne demek bu?? aahhh ah insanın değeri bilinmiyor işte.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

yawrum erken değil mi daha alışverişe :))) geçen akşam jokere gittim allahım bir kıyafetler gördüm akıllara zarar ama eşimle sabrediyoruz henüz erken diye.. cinsiyeti belli olunca beni kimse tutmasın diyor eşim valla :))
ordan yeni doğum yapan bir arkadaşımın bebişine küçücük bir mont aldım çift taraflı hele bir öğrenelim aynından bebişime de alıcam :)

Yaaaa çok güzel,bende almak istiyorum ama herkez erken diyo, zor tutuyorum kendimi almamak için

evet canım bence de henüz erken.. hele bi cinsiyeti belli olsun da o zaman başlayalım diye düşünüyorum bende..

Hanımlar benim karnım enine genişledi geniş olunca kız oluyormuş diyorlar bilemedim ben şimdi erkek hissediyorum ayyy tahmin yürütmeye bayılıyorum
ben de nedense erkek olacak gibi hissediyorum bazen ağzımdan ister istemez oğlum kelimesi çıkıyor.. ama ne olursa olsun eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun yeter..

sayende bende oldum canım :)

amin canım amin.. bize de hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin..
bende 10 gün sonra gidicem bakalım.. bu 2li test için ultrasonda alttan mı bakıyorlar üstten mi?

Ben bugün erken kaçıyorum hiç çalışacasım yok çok sıcak yarın görüşürüz kızlar inşallah

hadi bakalım görüşürüz iyi davran kendine kaçak :)

Temizliği ve bakımı için gerekenler;

Islak mendil ve temizleme havluları
Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
Bebek termometresi
Alt değiştirme örtüsü
Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;

Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
Bir kaç farklı emzik çeşidi
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
Diş kaşıyıcı
Emzirme minderi
Banyosu için gerekenler;

Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Duş termometresi
Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;

Yeni doğanlar için bebek bezi
Hastane çıkış seti
Body, atlet, tulum, pijama, önlük
Patik ve çorap
Eldiven
Mendil
Penye şapka
Yelek ve hırka
Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar
Odası için gerekenler;

Bebek karyolası
Bebefon
Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
Battaniye ve pike
Cibinlik
Minder
Gardırop
Şifonyer
Yolculuk için gerekenler;

Bebek malzeme çantası
Bebek arabası
Araba koltuğu
Kanguru

Bende açlıktan öleceğim....
Resmenmidem büzüştü
stoklarım tükenmişşş

Kızlar bana kızacaksınız ama kusanlara özeniyorum
ben hamile olduğumu sadece ambar gibi her gördüğümü yutmakla anlıyorum
çok yiyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba bende sizler gibi mayısta hamile kaldım Allah izin verirse şubatta da doğum yapacağım. benim bu 2. hamileliğim ,28 aylık bir kızım var . Allahım hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin. benim mide bulantılarım ve kusmalarım çok oluyor kokulara karşı aşırı tiksintim var yemek kokusuna tahammülüm yok inanın çok zor dönemler geiriyorum ilk hamileliğimdede bulantı ve kusma vardı ama bu hamileliğimde daha uzun sürdü ben pek anlam veremiyorum buna. inşallah çabucak biter 12 haftam bitiyor 13 olacağım ama bulantıların geçeceği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…