dün ikili tarama için doktora gittim çok şükür herşey yolunda dedi . ilk defa 3 boyutlu ultrasonda görme fırsatım oldu inanılmaz hareket ediyo hiç durmuyo.bazen uyuyo doktor karnıma bastırınca tekrar uyanıyo hayal gibi birşey inanamadım:))Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlısı valla dimi ohhh yiyelim güzelleşelim:) bende bulantı ve kusma çok fazla oldu son iki gündür çok rahatım şükür geçti gibi o yüzden çok verdim. ama yinede yemek iyi sonuç itibariyle bebek senin depolarını kullanıyo şimdilik.depolar azalınca annede hastalık başlıyo anemi diş problemleri gibi hayırlısı yaa:)
ben bugün erken kaçıyorum hiç çalışacasım yok çok sıcak yarın görüşürüz kızlar inşallah
hoşgeldin aramıza canım. hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın..mrb arkadaşlar bugün üye oldum konunuz çok ilgimi çekti. bende şubat 24 annesi olacam insallah henüz 10 haftalığım ilk hamileliğim benim
kızlar ben nerdeyse delirmek üzereyim öyle bir işyerindeyim ki ne insan yerine koyuyor patron ne hesaba alıyor köle gibi çalışşşş hergün dünyanın azarını işitip üstüne bir ton da fırça yiyoruz ama maalesef herkesin çalışmaya eli mahkum bunu biliyorlar ve o kadar baskı yapıyorlar ki herkes bunalım da ama birşey yapamıyoruz ve eminim bebiş birebir etkileniyor bu stresten hergün başım ağrıyor sinirleniyorum karnıma kramplar giriyor.doğum iznine kadar idare edebilrsem eğer doğum izninden sonra rapor paramı da alınca son sürat kaçacam burdan RABBİM BENİM KISMETİMİ HAYIRLISI İLE BURDAN KALDIR DAHA İYİ BİR YERE VER
Selam kızlar nasılsınız
Ben dün bir uyumuşum bir uyumuşum akşam 7,5 dan sabah 7,5 a :) kaç gündür uyumuyordum acısı çıktı sanırım diyorum bende
Dün bebişime ayyyyy bir kot pantalon şortlar aldım bayılırsınız cinsiyetini bilemediğim için ikisine olacak türden aldım ayy koca adam pontolunu gibi bi tatlılar kihemen şubat ayı gelsin doğuralım yaww bebişime kavuşmak istiyorum böyle sarılıp sarılıp uyumak elini ayağını öpmek istiyorum ayyy geçsin zaman
Yaaaa çok güzel,bende almak istiyorum ama herkez erken diyo, zor tutuyorum kendimi almamak için
ben de nedense erkek olacak gibi hissediyorum bazen ağzımdan ister istemez oğlum kelimesi çıkıyor.. ama ne olursa olsun eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun yeter..Hanımlar benim karnım enine genişledi geniş olunca kız oluyormuş diyorlarbilemedim ben şimdi erkek hissediyorum ayyy tahmin yürütmeye bayılıyorum
sayende bende oldum canım :)kızlar milupaya üye olun
üyelere ilk hediyelerini gönderiyor
ben oldum bakalım neler gelecek
sanırım bize mama göndermiyorlar bebek doğana kadar bozulur die ama o kavonozdakilerden yollasalar ben yer test ederdim :))))
bebek bezi kremler ve indirim kuponları yollanıyormuş
bilginize
dün ikili tarama için doktora gittim çok şükür herşey yolunda dedi . ilk defa 3 boyutlu ultrasonda görme fırsatım oldu inanılmaz hareket ediyo hiç durmuyo.bazen uyuyo doktor karnıma bastırınca tekrar uyanıyo hayal gibi birşey inanamadım:))Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Ben bugün erken kaçıyorum hiç çalışacasım yok çok sıcak yarın görüşürüz kızlar inşallah
kızlar öyle bir uyuma isteği varki şu an anlatamam az kestirsem mi acaba masaya başımı koyup :)
bendede aynı durum söz konusu :) ellerimle gözlerimi gizleyip 3-5 dk kestiriyorum aradaSende öyle yap
aah aah bende çok açım... öğlen yediklerimi bi güzel çıkardım..
şimdide yemeye korkuyorum...
kızlar bana kızacaksınız ama kusanlara özeniyorum
ben hamile olduğumu sadece ambar gibi her gördüğümü yutmakla anlıyorum
çok yiyorum
Kızlar bana kızacaksınız ama kusanlara özeniyorum
ben hamile olduğumu sadece ambar gibi her gördüğümü yutmakla anlıyorum
çok yiyorum
hadi yaa çok ilginç :)
halbuki ben yerinde olmayı çok isterdim :)
HU HU HAMİŞLER NERDESİNİZZZZZ. SESİNİZ ÇIKMIYOR UYUDUNUZ MU???
evet ben kestiriyodum gizli gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?