Vajinal usg ile ceilmis foto.
Kızlar eger asagıdaki gobek kordonu degilse bana pipisi gibi geldi bu haftada bu kadar belli olur mu ki?
Yorum yaparsanız sevinirim
Uploaded with ImageShack.us
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. maşallah yapılı bir bebek olacak galiba :))
canım 13. haftadan sonra anlaşılılabiliyor ama pek güvenme bazen yanılabiliyorlar benim ilk bebişimi yani kızımı 6 aya kadar erkek biliyorduk 6. ayda kız olduğunu öğrendik :) bende özelde muayene oluyordum ama doktorlar yanılabiliyorlar. klitoris şişkin olduğundan doktorlar cinsiyeti kız yerine erkek diyebiliyorlar ben bunu yaşadığım için acele etmeyyin derim :))
6. ayda mıalışverişi bile bitirmişsindir Allah bilir canım... ne yaptın o vakitten sonra. nasıl bilememişler ya. acaba ultrason mu çok iyi değilmiş ki:44:
Canım aramızda 1 gün var.Bende bugün gittim doktora ve aynısını bende ekranda gördüm.Doktorum %70 erkek bebek dedi.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman kesinleşir.Ama seninkide erkek sanırım.Vajinal usg ile ceilmis foto.
Kızlar eger asagıdaki gobek kordonu degilse bana pipisi gibi geldi bu haftada bu kadar belli olur mu ki?
Yorum yaparsanız sevinirim
Uploaded with ImageShack.us
Aynennnnnnnnnnnn.........sıcaklar coook bunaltıyor çatlamak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar dakikalardır nette dolaşıyorum cinsiyet ne zaman öğrenilir diye.genelde eğer usg iyi ve kaliteliyse 12.haftadan sonra belli olurmuş.ben bugün 12 yi bitirdim ve c.tesi ikili teste gidecem.inş öğrenirim diyorum ama ben mersinin nerdeyse en iyi ve baya pahalı hastanesine gidiyorum fakat renkli usg yok normal siyah beyaz usg var onda da çok belli olmuyor bebek zaten değiştircem nerdeyse dr mu
günaydın hamişler
bu gün cuma ve ben so iş günü
olduğu için ayrıca mutluyum
Gunaydın canım
kızlar yarın 2 li test için dr uma gidecektim şimdi randevu için aradım yarın çalışmıyormuş bugün gitmem gerekiyor çok heyecanlandım birden.tabi bir de patrondan izin alma faslı var şimdi. uffffffffffff
çok güzel gözüküyosunuz genç anne:) kaç yaşındasın,bende 28 yaşındayım
teşekkür ederim canım25 yaşındayım, doğum yaptığımda 26 olucam inşallah
günaydın canımmm
hadi bakalım demek kısmet bugüneymiş
ayyyy yarım saat birşey izin versin okadar
şimdi geldim dr'umdan.maşallah iyi bebek.normalde geçen haftaya göre bugün 12+1 ama usg de 12+3 çıkıyor.2 li test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak.ense kalınlığı çok iyi çıktı maşallah maşallah.ama cinsiyetini söylemedi.1 ay sonra söyleyecem dedi.olsun önemli değil tek sağlıklı olsun da yeter.dr a sordum 2 li, test için işte yaptırma boşver iyi değil falan diyorlar dedim ne alakası var bunu yapmazsa ne oluyormuş da dedi.bu önemli bir test yoksa niye isteyelim dedi.
kızlar merhaba bu ikili testin fiyatını bilen varmı acaba
birde testle birlikte ense ölçme işlemi içinde ayrı ücret alınıyormu yoksa muayene ücretinin içindemiher hastane labaratuarda değişiyor ben 2 yere sordum biri 100 diğeri tanıdık diye 50 dedi ama gittiğim hastanede ben baroya kayıtlı olduğum için inidirm yapılıyor 60 dan 48 e düştü.yani çok pahalı değil
Hamişlerrr günaydın :))) nasılsınız bakıyım ayy aklıma bir fikir geldi daha doğrusu eşimin geldi biz kendimize hamiş facebook
açsak hepimiz ordan daha rahat konuşmazmıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?