mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

6. ayda mı alışverişi bile bitirmişsindir Allah bilir canım... ne yaptın o vakitten sonra. nasıl bilememişler ya. acaba ultrason mu çok iyi değilmiş ki:44:

6. ayda mı alışverişi bile bitirmişsindir Allah bilir canım... ne yaptın o vakitten sonra. nasıl bilememişler ya. acaba ultrason mu çok iyi değilmiş ki:44:

canım daha alışverişe başlamamıştım, çevremde herkes acele etme hazırlığa geç başla 7.ayı bekle demişti. bende sadece gezip araştırıyordum alışverişinede 7-7,5 aylıkken başladım. iyikide öyle yapmışım yoksa neyapardım bilemiyorum canım. maddi ve manevi zorlardı galiba beni :) ultrason iyiydi ama bazen böyle durumlar olabiliyor benzer şeyleri çok duydum. hatta doğuma kadar erkek yada kız deyip doğumda tersiyle karşılaşanda olmuş. şok yani :)) ya bazen anlayamıyor doktorlar, yada bebişler göstermiyor galiba :)) sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez canım

Vajinal usg ile ceilmis foto.
Kızlar eger asagıdaki gobek kordonu degilse bana pipisi gibi geldi bu haftada bu kadar belli olur mu ki?
Yorum yaparsanız sevinirim

Uploaded with ImageShack.us
Canım aramızda 1 gün var.Bende bugün gittim doktora ve aynısını bende ekranda gördüm.Doktorum %70 erkek bebek dedi.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman kesinleşir.Ama seninkide erkek sanırım.

sıcaklar coook bunaltıyor çatlamak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aynennnnnnnnnnnn.........

Evet canım usg cihazı iyiyse görülüyor.Tabi bebek kendini gösterirse:)

günaydın hamişler
bu gün cuma ve ben so iş günü
olduğu için ayrıca mutluyum

kızlar yarın 2 li test için dr uma gidecektim şimdi randevu için aradım yarın çalışmıyormuş bugün gitmem gerekiyor çok heyecanlandım birden.tabi bir de patrondan izin alma faslı var şimdi. uffffffffffff

günaydın canımmm
hadi bakalım demek kısmet bugüneymiş
ayyyy yarım saat birşey izin versin okadar

günaydın canımmm
hadi bakalım demek kısmet bugüneymiş
ayyyy yarım saat birşey izin versin okadar

şimdi geldim dr'umdan.maşallah iyi bebek.normalde geçen haftaya göre bugün 12+1 ama usg de 12+3 çıkıyor.2 li test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak.ense kalınlığı çok iyi çıktı maşallah maşallah.ama cinsiyetini söylemedi.1 ay sonra söyleyecem dedi.olsun önemli değil tek sağlıklı olsun da yeter.dr a sordum 2 li, test için işte yaptırma boşver iyi değil falan diyorlar dedim ne alakası var bunu yapmazsa ne oluyormuş da dedi.bu önemli bir test yoksa niye isteyelim dedi.

hoş geldin canım
sevindim işallah kan testlerinde iyi çıkacak
ayyy benimki de 13+2 ama ultrosona göre bugün 14+1 bir hafta önden gidiyor kocaman tombik olacak sanırım :)
evet Sağlıklı olsun ne olursa olsun... birde hayırlı olsun inşalalh

kızlar merhaba bu ikili testin fiyatını bilen varmı acaba

her hastane labaratuarda değişiyor ben 2 yere sordum biri 100 diğeri tanıdık diye 50 dedi ama gittiğim hastanede ben baroya kayıtlı olduğum için inidirm yapılıyor 60 dan 48 e düştü.yani çok pahalı değil

Son düzenleme:
birde testle birlikte ense ölçme işlemi içinde ayrı ücret alınıyormu yoksa muayene ücretinin içindemi

Son düzenleme:
Hamişlerrr günaydın :))) nasılsınız bakıyım ayy aklıma bir fikir geldi daha doğrusu eşimin geldi biz kendimize hamiş facebook
açsak hepimiz ordan daha rahat konuşmazmıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…