mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

dün 2'li tarama testimizin sonuçlarını aldık. çok şükür risk çok çok düşük, bir sorun yok dedi doktorum. sadece idrarımda fazla protein çıktı

bu arada ağda yaptıramam ben başkasına diyenler; 1,5 senedir laser epilasyona giden biri olarak ilkinde suratınız kıpkırmızı oluyor ama sonraları bunun yapanın işi olduğunu anlıyorsunuz. 4 aydır gidemediğim için bebek saçı kadar yumuşak tüyler çıkmaya başladı benim de hiç almıyorum. temiz bi yer bulduğum an ve şu sıcaklar geçince aldıracam. sonra 1 kere de doğuma giderken aldırırım yeter. (cunku çıkmıyor) utanmayın kızlar zaten karınımız buyudukçe ayna koyup alacak halımız yok ya :)

Hamişlerrr günaydın :))) nasılsınız bakıyım ayy aklıma bir fikir geldi daha doğrusu eşimin geldi biz kendimize hamiş facebook
açsak hepimiz ordan daha rahat konuşmazmıyız..

keşke bunu facebooka girmeyeceğime yemin etmeden önce deseydınız ya :)) geriyor beni face aleminin o sahteliği. herkesin her şeyi en ıyı bıldıgını sanması, sıyasetın çoluk çocuga kadar düşmesi, gençlerin kötü olan alışkanlıkları çok iyi bir şey yapıyorlarmışcasına göze sokma çabaları beni küstürdü face'e.

hamileyim ya bir de fazla alınganım sanırım :)

facebook olayı güzel de.şimdi bu sayfayı hepimiz biliyoruz dışardan çok gören yok bence burası daha rahat gibi çalışanlar için face biraz sorunlu oluyor

[Günaydın arkadaşlar,
İnşallah hepberaber hepimiz tüm hamişlerimiz rahat bir hamilelik süreçi geçirip hayırlı evlatlar sahip olmayı mevlam bizlere nasip eder..
Cinsiyeti belli olan var mı aramız da?
Önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor...
slmlr...

doğrusu benimde biraz pörtledi ikili test 200 üçlü testte 300 mü olucak acaba

ben mersindeyim iyi bir özel hastaneye gidiyorum normalde katkı payı olarak 20 TL ödüyor çalışanlar ama ben baroya kayıtlı olduğum için 12 TL ödüyorum ve tahliller de % 20 indirimli yani çok uygun oluyor.sizin oralarda baya pahalıymış benim hastanem de burdaki en pahalı hastane yani

Sinem Hanım,
yaptırdığınız testin sonucu doktoruz hemen verdi mi acaba.. Yoksa sonuçlar ankaraya gidip oradan mı gelicek...

canım istanbuldamısın hangi hastane acaba

istanbuldayım canım, hastane değil doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum, bahçelievlerde yeri. Doktorum Berra Önsoy Gidemez.
İkili test içinde şişliye Dr. Fehmi Yazıcıoğlu na yönlendirdi. Orasıda özel ondan böyle heralde fiyat, ama çok geldi banada :)
Napalım sağlık olsun iyi çıksın yeterki sonuç

Son düzenleme:
kızlar birşey daha söyliyim 3 ayımız bitti ben hiç kilo almadım zaten biraz kilom var iyi gidiyorum yani ama şöyle bir durum var önce 3 kilo verdim şimdi hamile kaldıığım kiloma 1 kilo kaldı ben kendimi almamış sayıyorum :))))))))) dr iyisin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…