mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

inşallah öyledir..bu adet düzensizliği çok canımı sıkıyor..allah bir an önce sizinde evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin..

tamam adet düzensizliği yaşıyorsun ama anlattıkların da hemilelik belirtilerine uyuyor. durup dururken yemeklere bakıp midenın kalkması kasıklarda olan batma hissi bunlar gebelik belirtileri gibi. umarım istediğin olur ve umarım hamilesindir.

amin canım darısı başına.

bende bir hafta önce yaptım test çıkmadı midemi üşüttüm diye düşündüm bir haftada geçmeyince tekrar yaptım test ah o ikinci çizgi çıktı şok oldum

badem yagı tuylenme yapmaz mı?ben kaşım cıksın dıye kullanmıstım.ayrıca meme ucu ıcın lansınoh diye bir krem kullanıyordum oglumda.

KIZLAAAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR, İYİ HAFTA SONLARI. ALLAH BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN. PAZARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE. KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ

grubu kurdum kızlar... bildiklerimi ekliyorum
grubun adı şubat 2012 anneleri

selam kızlar uzun süredir yoktum çok yoğundum .ama arara bakıyodum neler yapıyosunuz diye.face book fikri iyi olmuş.hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde facebooka bakmıştım böyle bi grup varmı diye ama yoktu.iyi benide ekleyin.face genelde açık olur benimde. hem rumuzları hatırlayamıyorum ben.kim kimdi ne demişti aklımda kalmıyodu.paylaşımlar verimli olmuyodu benim açımdan.şimdi gruba katılıyorum .herkesede istek göndercem.iyi akşamlar

Kimse yokmu kızlarr uyudunuzmu?Sıcaktan uyunmuyorBu saatte makarna yaptım yiyiyorum

mayıs 2010 da hamile kaldım şubat 2011 de anne oldum

oğlum suan odasında melekler gibi uyuyor 5,5 aylık bir delikanlı

darısı sizlerin basına

merhabaaa kızlarrrrr...
ben şimdi doktordan geliyorum ikili test sonuçlarını aldım....yola devam:))) 4 lüye gerek yok dedi doktor. birde karnım ve göğüslerim için çatlak kremi verdi. onu da aldım.. birde sakın güneşe çıkma dedi..hımmmmm bakiyim başka bişi dedimi size anlatmam gerken.. yok hepsi bu 25 ağustosta ayrıntılı ultrason için gün verdi.. birde cinsiyetini söylemedi henüz. arrtık önümüzdeki ay herhalde...umarım sizde iyisinizdir....birde çokkk sıcakkkkk poffff....

Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız?
Günaydın canım.Ben iyiyim.Sizler nasılsınız??Bir dahaki kontrolün ne zaman canım aramızda 1 gün var ya:))Ben 12 ağustosta gideceğim..

Gözün aydın canım herşey yolundaymış ne güzel..Güneşe çıkılmaz evet bayılıveririz walla..

teşekkür ederim canım....inşallah hepimizin hamileliği bu şekilde devam eder ve tamamlanır....güneşe çıkmamamızın en büyük sebebi leke oluşmasıymış. evde bile güneş kremini sür dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…