inşallah öyledir..bu adet düzensizliği çok canımı sıkıyor..allah bir an önce sizinde evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin..
10 günde dünya barışı bile imzalanır sen ne diyorsun :)) bence hemen bir tane daha al ve yap. benim de testte çıkmamıştı meğersem hamileymişim o sıralar. bence sen yarın bi hastaneye git kan tahlili yaptırt. umarım guzel haberlerle gelırsın :)
Kızların göğüslerinin ucu çatlayan varmı. Benimki çatladı ya südyen bile acıtıyor
badem yağı sür canım iyi geliyomuş. ben şimdiden başladım karnıma falanda sürüyorum, engelliyomuş çatlak oluşumunu.. İyi gelir sanada yumuşatır
grubu kurdum kızlar... bildiklerimi ekliyorum
grubun adı şubat 2012 anneleri
Bende facebook grubuna katıldım adım filiz kim ekliyor???
Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız?
Günaydın canım.Ben iyiyim.Sizler nasılsınız??Bir dahaki kontrolün ne zaman canım aramızda 1 gün var ya:))Ben 12 ağustosta gideceğim..Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız?
merhabaaa kızlarrrrr...
ben şimdi doktordan geliyorum ikili test sonuçlarını aldım....yola devam:))) 4 lüye gerek yok dedi doktor. birde karnım ve göğüslerim için çatlak kremi verdi. onu da aldım.. birde sakın güneşe çıkma dedi..hımmmmm bakiyim başka bişi dedimi size anlatmam gerken.. yok hepsi bu 25 ağustosta ayrıntılı ultrason için gün verdi.. birde cinsiyetini söylemedi henüz. arrtık önümüzdeki ay herhalde...umarım sizde iyisinizdir....birde çokkk sıcakkkkk poffff....
Günaydın canım.Ben iyiyim.Sizler nasılsınız??Bir dahaki kontrolün ne zaman canım aramızda 1 gün var ya:))Ben 12 ağustosta gideceğim..
Gözün aydın canım herşey yolundaymış ne güzel..Güneşe çıkılmaz evet bayılıveririz walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?