ah ah şu face var ya... kimsecikler kalmaz artık kk da....bir zamanların aktif topiği artık ıssız mı kalacak. buraya gelin bence ya
sen şimdiden çatlak kremlerine başla o halde. Belli gögüs uçların hassas baya. Bi krem vardı adını hatırlayabilirsem yazarım canım. Geçmiş olsun.
annemde öyle söylüyor badem yağı alda sür diyor. En çok bunda korkardım başıma geldi.Arkadaşım bebeğini emzirirken olmuştu garibim ne çocuk emzirebildi ne zevk alabildi. Sütü de güldür güldür akıyordu maşaallah .
grubu kurdum kızlar... bildiklerimi ekliyorum
grubun adı şubat 2012 anneleri
aynen ki annem bizi emzirirken gögüs ucu o kadar kötü olurmuş, o kadar kötü yarılırmış ki kadın gögüs ucunun kopup boğazımızda kalıp bizi boğacağından korkarmış düşün. O yüzden annem de bizi emzirememiş doyasıya. Tabi onların zamanında gögüs pompası falan da yok!
grubu kurdum kızlar... bildiklerimi ekliyorum
grubun adı şubat 2012 anneleri
çıkmıyo bulamadım link gönderirmisin
öncelikle butun anne adaylarını tebrik ediyorum..RABBİM isteyen herkeze versin inşallah..size bir sorum olacaktı..benım adetlerim çok düzensiz 2.veya bılmeden 3.ayda bir oluyorum..bazende .1,5 ayda degişiyor anlıyacagınız..en son adet günüm .26/05/2011 bugun 7 ayın 29 ama ben hala adet olmadım..normalde hep benden kahverengi akıntı gelırdı...bu ay ise hep şeffaf ve kokusuz bir akıntı geliyor kasıklarımda da arada sırada agrı batma oluyor..bide bazen yiyeceklere bakınca midem kalkıyor kusma suana kadar olmadı..çoçugum olmadıgı için bu belırtıler neye işarettır bılmıyorum..fikri olan benımle paylasmak isteyen varmı ....
öncelikle butun anne adaylarını tebrik ediyorum..RABBİM isteyen herkeze versin inşallah..size bir sorum olacaktı..benım adetlerim çok düzensiz 2.veya bılmeden 3.ayda bir oluyorum..bazende .1,5 ayda degişiyor anlıyacagınız..en son adet günüm .26/05/2011 bugun 7 ayın 29 ama ben hala adet olmadım..normalde hep benden kahverengi akıntı gelırdı...bu ay ise hep şeffaf ve kokusuz bir akıntı geliyor kasıklarımda da arada sırada agrı batma oluyor..bide bazen yiyeceklere bakınca midem kalkıyor kusma suana kadar olmadı..çoçugum olmadıgı için bu belırtıler neye işarettır bılmıyorum..fikri olan benımle paylasmak isteyen varmı ....
aynen ki annem bizi emzirirken gögüs ucu o kadar kötü olurmuş, o kadar kötü yarılırmış ki kadın gögüs ucunun kopup boğazımızda kalıp bizi boğacağından korkarmış düşün. O yüzden annem de bizi emzirememiş doyasıya. Tabi onların zamanında gögüs pompası falan da yok!
test yapmadınız mı? bence derhal bi gebelik testi yaptırın.
cnm o acıyı benim gibi çeken bilir oğlum uyanınca bende ağlıyordum yine emecek diye.hiç göğüs ucum yok.ne başlıklar aldık trile dedikleri bir şeyle çektik yine çıkmadı oğlum kaç gün aç kaldı nerdeyse .şimdiden aklıma geliyor yine ne yapacam diye.hele pompalar öyle bir acıtıyorki.göğüs ucu olmayınca çok zor
Büyük olasılık hamilesin bir test al istersen..
10 gün önce falan yapmıtım bişeyt çıkmamıstı..bu yasadıklarım gebelik belirtisi olabılırmı dıye fıkırlerınızı almak ıstemıstım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?