merhabaaa kızlarrrrr...
ben şimdi doktordan geliyorum ikili test sonuçlarını aldım....yola devam:))) 4 lüye gerek yok dedi doktor. birde karnım ve göğüslerim için çatlak kremi verdi. onu da aldım.. birde sakın güneşe çıkma dedi..hımmmmm bakiyim başka bişi dedimi size anlatmam gerken.. yok hepsi bu 25 ağustosta ayrıntılı ultrason için gün verdi.. birde cinsiyetini söylemedi henüz. arrtık önümüzdeki ay herhalde...umarım sizde iyisinizdir....birde çokkk sıcakkkkk poffff....
Verdiği kremin adı ne acaba.
Evdedemiteşekkür ederim canım....inşallah hepimizin hamileliği bu şekilde devam eder ve tamamlanır....güneşe çıkmamamızın en büyük sebebi leke oluşmasıymış. evde bile güneş kremini sür dedi doktor
dayanamadım face hesabı aldım beni de ekler mısın sevgili grup yonetıcımız
EvdedemiNedenki....
Günaydın kızlar....2 gündür elevite başladım ben.Ama dışkı rengim koyulaştı bu elevitden olan bir şeymi????
Selam kızlar nasılsınız
ben de elevit kullanıyorum olabilir canım....
Hayırlı pazarlar arkadaşlar...güne kötü başladım yüzümde leke ile uyandım
Günaydın kızlar....2 gündür elevite başladım ben.Ama dışkı rengim koyulaştı bu elevitden olan bir şeymi????
bende gruba istek gönderdim,kabul edilmesini bekliyorum,burda kimse kalmamış nerdeyse :)
evet canım bende elevit kullanıyorum vicut fazla gelen vitamini dışarıya atıyor dolayısıyla dışkı koyu renk ve katı oluyor endişelenecek bişe yok gayet normal bir durum sen elevite devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?