mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

selam kızlar nasılsınız
bende geçen perşembe doktordaydım görmeyeli bebeğim baya değişmiş artık çok belirgin ultrasondada bir kaç gün ilerlemiş görünüyordu artık tam 11 haftalık olmuş
kan testleri yaptı doktorum herşey normal dedi 13. haftada ense kalınlığına bakacak
bu 2 li tarama testini yaptıranlar oldumu aranızda boyutlu ultrasonlamı yapılıyor acaba

işte bide ultrason resmimizi ekliyorum

canım bebişin çok tatlı. allah kucağına almayı nasip etsin. ben geçen perşembe 2li tarama testi yaptırdım. vajinal ultrasonla bakıp ölçtü ense kalınlığını. sonrada kanımı aldı. kan değeri ve ense kalınlığının uyumlu olması lazımmış. yarın akşam üstü vericek sonucunu. yani 3 boyutlu ultrasona gerek yok.

inşallah çok güzel sonuç alırsın bende boyutlu ultrasonu merak ediyorum böyle tam detaylı görebilsem diyroum
cinsiyet hakkında bişey dedimi doktorun sana
benimki 16. haftada söylüyormuş daha öncedende görünüyor ama yanılma payı olduğundan kendi kural öyleymiş 16. haftayı bekleyeceğim yada bi başka doktora giderim baktırırım belki

benim doktorum baya uğraştı ama göstermedi benimki. utandı kuzucuğum. belki 10 gün sonraki kontrolde söyler.

2 li tarama testi de ultrason değil mi
senin neden vajina dan baktı anlamadım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…