kızlar alışveriş için erken mi daha yaa???
kızlar alışveriş için erken mi daha yaa???
ya kızlar valla bu face bizi kopardı. bende başka hamişlerin sayfasına kayılayım diyorum, çünkü kimse yazmıo, kimse yok
ya kızlar valla bu face bizi kopardı. bende başka hamişlerin sayfasına kayılayım diyorum, çünkü kimse yazmıo, kimse yok
selam kızlar nasılsınız
bende geçen perşembe doktordaydım görmeyeli bebeğim baya değişmiş artık çok belirgin ultrasondada bir kaç gün ilerlemiş görünüyordu artık tam 11 haftalık olmuş
kan testleri yaptı doktorum herşey normal dedi 13. haftada ense kalınlığına bakacak
bu 2 li tarama testini yaptıranlar oldumu aranızda boyutlu ultrasonlamı yapılıyor acaba
işte bide ultrason resmimizi ekliyorumEki Görüntüle 233091
canım bebişin çok tatlı.allah kucağına almayı nasip etsin. ben geçen perşembe 2li tarama testi yaptırdım. vajinal ultrasonla bakıp ölçtü ense kalınlığını. sonrada kanımı aldı. kan değeri ve ense kalınlığının uyumlu olması lazımmış. yarın akşam üstü vericek sonucunu. yani 3 boyutlu ultrasona gerek yok.
inşallah çok güzel sonuç alırsın bende boyutlu ultrasonu merak ediyorum böyle tam detaylı görebilsem diyroum
cinsiyet hakkında bişey dedimi doktorun sana
benimki 16. haftada söylüyormuş daha öncedende görünüyor ama yanılma payı olduğundan kendi kural öyleymiş 16. haftayı bekleyeceğim yada bi başka doktora giderim baktırırım belki
canım bebişin çok tatlı.allah kucağına almayı nasip etsin. ben geçen perşembe 2li tarama testi yaptırdım. vajinal ultrasonla bakıp ölçtü ense kalınlığını. sonrada kanımı aldı. kan değeri ve ense kalınlığının uyumlu olması lazımmış. yarın akşam üstü vericek sonucunu. yani 3 boyutlu ultrasona gerek yok.
kızlar folic asit kullanıyo musunuz hala?????????? ben bir de elevit kullanıyorum
2 li tarama testi de ultrason değil mi
senin neden vajina dan baktı anlamadım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?