merhaba arkadaşlar
ben de grubunuza katılmak istiyorum...5+5 haftalık hamileyim..pazar günü test yapıp çift çizgiyi gördüm. dün de kan testi yaptırdım 10.463 çıktı hafif kahverengi lekelenmem olunca hemen doktora gittim. pkos hastasıydım ben ve 1,5 yıldır gebe kalmak için uğraşıyordum 2 kere aşılama denedim olmadı en son tüp bebeğe karar verdik ve kendiliğinden tuttu bebişimiz böyle bir duygu yaşatan rabbime şükürler olsun..ama bebişimi kaybederim diye çok korkuyorum lekelenme normal mi sizde de oldu mu? kesemi ultarsonda gördüm 9mm doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama progestan kullanabiliriz kanamaya dönüşürse dedi...
arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi? Bu cumartesi tekrar gidiyorum dr a
Belki de yumurtlaman gec olmustur herhangi bir sebepten o yuzden degerin dusuktur henuz. Tekrar hcg baktirirsan kesin sonucu alirsin. hcg 196'dan yuksekse hamilesin dusukse degilsin.. Cnm insallah hamilesindir diilsen de en kisa zamanda kalirsin, moralini yuksek tutmata calis..
sağol canım aklım çok karışık
10 mayısta hcg 0 çıktı .o günden sonra mayısın son haftası 3 idrar testi - çıktı.bu cumartesi karnımdan usg baktı dr gebelik yok bir de hcg bakalım dedi.196 çıkınca gözün aydın dedi.çok şaşkınım
senin sat ne zamandı
benim sat 13 nisan
arkadaslar ben de doktor arıyorum.hamılelıgımın ılk ayında bir iki doktor denıcem.hangisini seversem.ikinci hamılelıgım oldugu ıcın endıselerım daha az.ssk gecen bır hastane arıyorum.olmazsa umranıye de Tugba Hanım var ona gıdıcem.ozel muahanesı var. 1 mayıs son adet gunum ve 1 hazıran da testte cift cizgi gordum :) ınsallah 18 haziranda kalp atıslarını gorurrum inşallah.sayfamız bebeklerle dolup tassın.
sat 13 nisan ve degerin 196 cıktı bu c.tesi. Benim adetim 2 gun gectiginde 605 cıkmıstı. Benim sat 30 nisan ve bugun kesem gorundu. Sende sanırım bir sorun var doktorun hicbisey soylemedi mi sana?
cnm ben test sonucunu aldım tam dr çıkarken gördü gözün aydın haftaya gel bakalım dedi.çok korkuyorum bu 2.çocuğum olacak oğlum var 6 yaşında.ama dr kan testinden önce usg bakarken gebelik yok küçük bir yumurtlama kisti gibi bişey görünüyor dedi.ama neden kan testinde gözün aydın dedi ozaman.kasıklarımda ağrım ve şiddetli bel ağrım var geçen hafta kötü başdönmesi yaşadım.biraz mide bulantısı var of yaaaa
merhaba bayanlar, öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun. Aranızda yerleşme kanaması yaşayan varmı, hafif bişeyler.
bende kanama oluyor dün çok korkup doktora gittim doktor normal dedi bende bu aralar faranjit çıktı çok öksürüyorum bebeğimi kaybetmekten korkuyorum
Oksurugunu dindirmek icin bol bol limonlu cay ic. Ben de 2 hafta once cok oksuruyodum 1 bardak cayın icine yarım limonu sık ve ic bizim en iyi ilacımız o hamileler olarak. Denemeni tavsiye ederim ise yarıyo gercekten.
iyi akşamlar hanımlar ben sat a göre ocak annesi olacaktım ama geç yumurtlama nedeniyle şubat annesi olucam kısmetse.4+2 yken vajinal ultrasonda kesemizi gördük.2,2 mm.rahimde kanama görüldüğü için progesteron iğnesi ve fitili kullanıyorum.perşembe günü tekrar kontrolüm var yani 5+4 te.kanamam durmuştur inşallah çünkü hiç dışarda kan görmedim.inşallah bundan sonrada sorun yaşamayız bebeğimle
hayırlı olsun cnm sağlıklı olsun bebeklerimiz de ocak şubat farketmez benimde 29 ocak gözüküyo doğum ama tabi bilemeyiz şubata da sarkabilir.inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?