mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Sat 13 Nisan ve degerin 196 cıktı bu c.tesi. Benim adetim 2 gun gectiginde 605 cıkmıstı. Benim SAT 30 Nisan ve bugun kesem gorundu. Sende sanırım bir sorun var doktorun hicbisey soylemedi mi sana?

ne gibi bir sorun olabilirki? bu değerler nokta değerler değil arkadaşlar boşuna insanların kafasını karıştırmayın.değer aralıklarına bakmak lazım.ben adetimden 2 gün önce öğrendiğimde 68 çıktı.ve hamileydimtam 1 hafta sonra tekrar baktık ve 1226 çıktı .inş haftaya kesemi de görücem Allah ın izniyle.
bana ilginç gelen diğer bi husus ise Dünyam80 doktor neden keseni görememişti önceden?

işte benim yerim ben de hamileymişim sürpriz oldu. nasib olursa benim bebişim de şubat gibi gelecek. çok değişik bişey ya henüz 5. haftamdayım ve sanki bi zarar verebilirim korkusuyla hareketlerimi sınırlıyorum. bi de henüz doktora gitmedim pazartesi öğrendim hamileliğimi. yarın fırsat olursa gideceğim inş ihmal etmemem lazım. bu arada kızlar kese 5. haftada mı görünüyor

ya arkadaşlar bişi sorcam ... şimdi ben 5+2 iken doktora gittim kesem 1cm(10mm) göründü. ama bebek yada yolk sac felan yoktu.. doktor çok küçük daha dedi.. 15 gün soora gel dedi..bende gayet mutlu mesut hastaneden çıktım.. şimdide boş gebelikmi diye kıwranıp duruyoorum.. bu internet benim bütün moralimi bozdu.. acaba bu evrede bu gelişmeler normalmi lütfenn biri cevaplasın

ya ben bu bebeğimi beklerken paketini çok beğendim. ama üyeliğimi tamamlayamadım. mesaj gönderilemiyor diyr 2. yönlendirme mesajında neden böle oldu. ben de istiyorum

merhaba aranıza yeni katıldım.benim sat 28 nisandı.3 haziranda çift çizgiyi gördük.bende henüz doktora gitmadim.birkaç gün sonra gidicem nasipse.umarım bende bebeğimi sağlıkla görürüm.sanırım şu an 5+5 günlük .hepimiz inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

merhabalar dün tekrar hcg baktırdım 1006 çıktı yani 3 günde 5 katına çıkmış.

günaydın kızlar bu gün anasaglıga gidip kan verdim yarın çıkacakmış sonuç inşallah hayırlı olur bu arada benim sat 12 mayıs yani 3 hafta 6 günlük

günaydın hamişler.....
bu gün 6. haftam .... süper bir duygu... geriye 34 hafta kaldı hehehehe

Onceden gittigim doktor baskaydı devlet hastanesindeki doktor goremedi keseyi ultrasonda ve 5 haftalık degil 4 haftalık dusuk tehlikesi var dedi. Ama bu gittigim ozel hastane doktor keseyi cok net gordu ve 5 haftalık 15 gun icinde bebek kesede gorunur dedi. Dusuk tehlikesi falan da demedi.

Aynen benim de oyle canım 15 gun icinde bebek beliriyormus kesede. Beni de 15 gun sonra cagırdı. Kafana boyle seyler takma sakın. Kendini yıpratırsın sadece.

Merhaba arkadaşlar. Bende mayıs ayında hamile kaldım. Şuan tam olarak ne kadarlık bilmiyorum. Geçen cuma doktor tahmini 4 haftalık dedi. Hepimiz için hayırlısı.

dün işten güçten dönemedim tekrar buraya..ne güzel şeyler söylüyosun...inş. allahım duysun sesimi
cnm dün işte bole olunca netten baya araştırdım..idrar teslerinde böle olabiliyomuş...hamilelik hormonun kana karışması vakit aldığı için diolar....bugünde adet olmadım normalde 4 hazıranda olması lazımdı..hafta sonuna kaadar bekleyecem ama inanışlmaz sitres yaptım ya....ya yoksa diyorum çok üzülürün valla...çünkü ilk defa bu kadar geçiktim

canım bugün bir idrar testi yapsana ,
bak ben cuma günü yaptığımda tek çizgi iken pazar günü çift çizgiyi gördüm ,
üstelik reglim cuma günü epeyce gecikmişti

Herkese merhabalar:) Umarım sağlıkla, sorunsuz şu 40 haftayı atlatırız ve sağlıklı şekilde bebklerimizi kucağımıza almak nasip olur. Tezkere gibi nasıl geçecek su süreç hiç bilmiyorum. Benim gibi aceleci, telaşe memuru bir insan için çok uzun olacak gibi görünüyor. Hayırlısıyla geçsin bakalım:)

merhaba kızlar, topiğinizde yeniyim.
ben de 2 gün önce evde kendm test yaptım, çift çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum. bugün doktora gideceğim, bakalım ne diyecek, heyecanım çok fazla :) aslında eşimle planladığımız br şey değildi, ikimiz de şaşkınız.
ALLAH hepimize hayırlısını nasip etsin kızlar.
bakalım bebişimi görebilecek miyim :18:

arkadaşlar

testlerde gebelik çıkmayınca ben 1 tane migren hapı relpax,1 tane vermidon,1 tane de mide için gaz giderici içtim.inş sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…