boşuna endişelenmişsin bakkKızmar mercimegimin kesesi
Baska doktora gittim bu doktor keseyi gordu dunku gorememisti. Normal gebelik dedi.
Uploaded with ImageShack.us
Sat 13 Nisan ve degerin 196 cıktı bu c.tesi. Benim adetim 2 gun gectiginde 605 cıkmıstı. Benim SAT 30 Nisan ve bugun kesem gorundu. Sende sanırım bir sorun var doktorun hicbisey soylemedi mi sana?
ne gibi bir sorun olabilirki? bu değerler nokta değerler değil arkadaşlar boşuna insanların kafasını karıştırmayın.değer aralıklarına bakmak lazım.ben adetimden 2 gün önce öğrendiğimde 68 çıktı.ve hamileydimtam 1 hafta sonra tekrar baktık ve 1226 çıktı .inş haftaya kesemi de görücem Allah ın izniyle.
bana ilginç gelen diğer bi husus ise Dünyam80 doktor neden keseni görememişti önceden?
merhabalar dün tekrar hcg baktırdım 1006 çıktı yani 3 günde 5 katına çıkmış.
ne gibi bir sorun olabilirki? bu değerler nokta değerler değil arkadaşlar boşuna insanların kafasını karıştırmayın.değer aralıklarına bakmak lazım.ben adetimden 2 gün önce öğrendiğimde 68 çıktı.ve hamileydimtam 1 hafta sonra tekrar baktık ve 1226 çıktı .inş haftaya kesemi de görücem Allah ın izniyle.
bana ilginç gelen diğer bi husus ise Dünyam80 doktor neden keseni görememişti önceden?
ya arkadaşlar bişi sorcam ... şimdi ben 5+2 iken doktora gittim kesem 1cm(10mm) göründü. ama bebek yada yolk sac felan yoktu.. doktor çok küçük daha dedi.. 15 gün soora gel dedi..bende gayet mutlu mesut hastaneden çıktım.. şimdide boş gebelikmi diye kıwranıp duruyoorum.. bu internet benim bütün moralimi bozdu.. acaba bu evrede bu gelişmeler normalmi lütfenn biri cevaplasın
Adetin 3 gun gecti ve cıkmadı mı? Duzenli miydi adetin her ay hic geciktigi olmuyor muydu?
Bak bugun eczaneden 1 gebelik testi daha al. Yarın sabah kalktıgın gibi ilk idrarını bir kabın icine yap. 15 dk beklet idrarını ve testi yap. Testi yaptıktan sonra 5 dakika kadar bekle. Eger gozle gorulecek sekilde silik bir cizgi goruyorsan hamilesindir canım =)
dün işten güçten dönemedim tekrar buraya..ne güzel şeyler söylüyosun...inş. allahım duysun sesimi
cnm dün işte bole olunca netten baya araştırdım..idrar teslerinde böle olabiliyomuş...hamilelik hormonun kana karışması vakit aldığı için diolar....bugünde adet olmadım normalde 4 hazıranda olması lazımdı..hafta sonuna kaadar bekleyecem ama inanışlmaz sitres yaptım ya....ya yoksa diyorum çok üzülürün valla...çünkü ilk defa bu kadar geçiktim
günaydın kızlar bu gün anasaglıga gidip kan verdim yarın çıkacakmış sonuç inşallah hayırlı olur bu arada benim sat 12 mayıs yani 3 hafta 6 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?