noldu sana ya.bayadır giremiyorum.bişey mi oldu ?????
neyapmam gerektiğini bilmiyorum yeni evlendim hemen hamile kaldım dr gittim uzman değil sordum.pek bilgi alamadım 5 haftalıkmış yavrum kesesini gördüm ha gaziantepli arkadaşlar varsa rica etsem bana iyi bir uzman dr önerir misiniz?neyemem gerek neyapmam gerek bilmiyorumyardımcı olursanız sevirim.
tühh keşke biraz daha tadını çıkarsaydın evliliğinin ama herşeyde bir hayır vardır üzlme..
Bebegimin dusme tehlikesi varmıs bugun doktora gittim. Normalde 5+2 suan ama 4 haftalık gorunuyormus bebegim..
sağol canım merak ettiğin için 1 senedir uğraşıyorum pko luyum kan testi yaptım 6 gün geçince sonuç 0,1 yani bişey yok her ay yıkılmaktan bıktım artıkve ben hala adet olamıyorum düzenliydi benim adetlerim ama umarım siz hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz
arkadaşlar bugün bende doktora gittim kan testi yaptırdım bebeğim 3 haftalık göründe normalde son adet tarihim 29 nisandı.
hayirli ugurlu olsun yuce rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin ins sende en kisa zamanda bebegine kavusursun
Bebegimin dusme tehlikesi varmıs bugun doktora gittim. Normalde 5+2 suan ama 4 haftalık gorunuyormus bebegim..
bende marttan beri deniyordum.nihayet bu ay çift çizgiyi gördüm.sat 7 mayıs.dün test yaptım 2 kez,silik çıktı 2. çizgi.ne zaman dr a gitmeli keseyi görmek için acaba.keseyi görmeden sevinmekten korkuyom.
Öncelikle tüm anne adaylarını kutlarım. Umarım bebklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu:) Önce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadım, sonrasında mutluluk. Herkesin bu süreci sorunsuz ve kolayca atlatmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?