mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

arkadaşlar ben de bu sabah gittim doktora ,
sat 6 mayıs idi , kan değerlerimden bebişimin henüz 2 haftalık olduğunu hesapladı dr. bu nedenle henüz ultrasona girmemi tavsiye etmedi ,
kese ancak 4.haftadan sonra görünürmüş , ilk 4 haftayı böyle geçiricem ben..
bir de beslenme şeklimizi buradan paylaşırsak çok iyi olur ne dersiniz

neyapmam gerektiğini bilmiyorum yeni evlendim hemen hamile kaldım dr gittim uzman değil sordum.pek bilgi alamadım 5 haftalıkmış yavrum kesesini gördüm ha gaziantepli arkadaşlar varsa rica etsem bana iyi bir uzman dr önerir misiniz?neyemem gerek neyapmam gerek bilmiyorumyardımcı olursanız sevirim.

arkadaşlar bugün bende doktora gittim kan testi yaptırdım bebeğim 3 haftalık göründe normalde son adet tarihim 29 nisandı.

tühh keşke biraz daha tadını çıkarsaydın evliliğinin ama herşeyde bir hayır vardır üzlme..​

tühh keşke biraz daha tadını çıkarsaydın evliliğinin ama herşeyde bir hayır vardır üzlme..​

canım var ya evlenir evlenmez birkaçgün sonra başlayan bel ağrıları eşim bana sen bekarkendemi hastaydın hiç kalkmıyorsun dedi sonra dr gittik test negatif çıktı sonra karın ağrıları baş dönmeleri idrar testinde çıktı çok afalladı 1 hafta sonra kan testinde çıkınca o da yeni seviniyor inanıyor ama duyan afallıyor şaşırıyor

tesekür ederim canim umarim yüce rabbim sana hayirli bir evlat en kisa zamanda nasip eder bak yemin edeirmki benimde olmuyordu allaha cok inandim gece gunduz onun icin kuran okudum heleki kenzülül ars duasi bana cok yardim etti o duayi okudum yattim rüyada hamile oldugumu gördüm doktora gittim doktor hamile degilsin dedi yikildim ama allahtan umudumu kesmedim aradan dört gun gecti adetlerim gecikti baktimki hamile ciktim cnm bol bol dua et dualarim seninle=)

arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim sayılır sat 22 nisan. şu an 6 haftalık hamileyim.Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın

bende geldim. tabi inşallah gelmişimdir.çünkü doktora gitmedim ve sadece bir tane idrar testi yaptım. şu an 4.4 üm (6 may sat). dahada doktora gitmeyi düşünmüyorum. bi kaç güne bi test daha yapar kendimce kesinleştiririm inş.

inş.bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. şimdiden herkesi tebrik ediyorum

Merhaba kızlar benim de SAT 1 mayıs 5+3 günlük hamileyim. Yarın doktor randevum var inşallah keseyi görebiliriz. Bu topic çok iyi olmuş bence aynı tecrübeleri yaşayan insanların paylaşımı hepimiz için çok faydalı olacaktır. Dilerim herkesin hamileliği çok rahat ve huzurlu geçer ki mutlu mutlu sağlıklı bebişlerimiz olsun =)

bende marttan beri deniyordum.nihayet bu ay çift çizgiyi gördüm.sat 7 mayıs.dün test yaptım 2 kez,silik çıktı 2. çizgi.ne zaman dr a gitmeli keseyi görmek için acaba.keseyi görmeden sevinmekten korkuyom.

Öncelikle tüm anne adaylarını kutlarım. Umarım bebklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu:) Önce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadım, sonrasında mutluluk. Herkesin bu süreci sorunsuz ve kolayca atlatmasını diliyorum.

bende marttan beri deniyordum.nihayet bu ay çift çizgiyi gördüm.sat 7 mayıs.dün test yaptım 2 kez,silik çıktı 2. çizgi.ne zaman dr a gitmeli keseyi görmek için acaba.keseyi görmeden sevinmekten korkuyom.

canım bende senin gibiydim hamile olduğumu öğrendiğimde ama en az 5 haftalıkken gözüküyo kese.bazen görünmeyebiliyormuş erken olduğu için bence 10 gün bekle derim cnm.

canım ben de seninle aynı duyguları yaşadım ,
gün geçtikçe daha da alışıyor insan ,
hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…