mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

canım ben de seninle aynı duyguları yaşadım ,
gün geçtikçe daha da alışıyor insan ,
hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim:) İlk başlarda panik oldum. Nasıl olacak ki, hazır mıyım, iyi bir ebeveyn olabilir miyim diye insan binlerce soruyla kendini boğuyor. Ama alıştıkça insanın tek düşündüğü bebeğinin sağlıklı olması oluyor. Sana da hayırlı olsun:)

teşekkür ederim:)
aynı duygular
hatta ilk gün doğrudüzgün sevinemedim bile..
buradan beslenme düzenimizi paylaşırsak ne iyi olacak,
bu arada benim gibi yoğun tempoda çalışan var mı aranızda?
sen kaçıncı haftadasın karma_x?

geçen hafta doktora gittiğimde 5. hafta dedi ama tahmini tabii... Senin kaçıncı haftan kahve kokusu?

ben kahve ve çay içmiyorum. Gazlı içecekler tüketmiyorum. Daha çok sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum. Haftada 1-2 kez kırmızı et yiyorum. Geçen ay oldukça yoğundum ancak bu ay biraz daha işler azaldı neyse ki:)

bugün gittim aile hekimine. 3 tüp kan aldılar. keşke kocamla gideydim çok korktum :83:
nasıl doğurucam bilmem bu nazla. şimdiden onu düşünüyorum :84:

son adet tarihime göre 4.hafta ,
kan değerimden doktorun hesapladığına göre 2.haftada henüz benimki ,
ben de bu aralar protein ağırlıklı besleniyorum ,
çok tuzlu ve baharatlı şeylerden uzak geçiyorum..
yarın şehirdışına çıkmam lazım benim ,dua ediyorum program iptal olsun diye

merhaba bayanlar, öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun. Aranızda yerleşme kanaması yaşayan varmı, hafif bişeyler.

kıyamam sana..
sanırım bu dönemde daha hassas oluyoruz her zamankinden

yıllar önce bir kere bayılmıştım kan aldırırken, o gün bugündür bende fobi oldu. yoksa ağrıya sızıya dayanıklıyımdır bir de şunu eklemek istiyorum ;
hamileyiz diye etrafımızdakileri kırıp geçirmyelim... rica ediyorum okuyanlardan. bizim gelin hamileyim diye bana yapmadığını bırakmamıştı. her türlü lafı söyledi haketmediğim halde. sonra da gelip özür dilerim ben hamileyim sinirlerim çok bozuk kusura bakma diyordu. ama söyledikleri içime oturdu hep. biz yapmayalım sabırlı olalım inşallah...

katılıyorum ,
ben kendime hakim olmaya çalışıyorum zaten bu aralar çok ,
normal bir süreçmiş gibi geçirmek istiyorum bu dönemi ,
hamilelik bir hastalık değil ki , hayatımızda en güzel geçirmemiz gereken bir dönem bilakis

topiğinizin başını okudum...arkadaşım biri adetimi 2 gün geçti test yaptım dedi...pozitif sonuç...benimde adetimi 3 gün geçmişti bekliyodum çıktım işten test aldım geldim
ama tek çizgi...hiç bir adet belritim yok..ne göüslerim şişti nede başka bişey...anlmadım sabhlarıda halsız oluyorum bi kaç gündür..bu sefer oldu demiştim ama bazılarınızda slikti belirginleşti falan dio ya kafa çok karıştı bi akıl verin

evet sağlıkla ilgili bir sorun yoksa abartmanın anlamı yok bencede.
çevremde çok hamile gözlemledim ve hep şunu dedim kendime ;
sen sen ol çevrendekilere eziyet etme... şimdikiler çok abartıyor her şeyi. zırt pırt gereksiz yere doktordalar. ayda bir ultrasona girmeler... neyse mevzu uzun kendimize bakalım biz :81:

ben adetimden 4 gün önce yaptım silikte çıksa pozitifti. ama kimisinin idrar testinde hemen çıkmıyormuş. daha önce gecikme oluyor muydu adetinde ?

ben adetimden 4 gün önce yaptım silikte çıksa pozitifti. ama kimisinin idrar testinde hemen çıkmıyormuş. daha önce gecikme oluyor muydu adetinde ?

yok cnm düzenli gidiyodu...adet olmadan önce göğüslerim falan çok acırdı..ya 4 hazirand olmam lazımdı...ama yok..üstelik belirtide yok ondan bi kafam karıştı zaten

bende marttan beri deniyordum.nihayet bu ay çift çizgiyi gördüm.sat 7 mayıs.dün test yaptım 2 kez,silik çıktı 2. çizgi.ne zaman dr a gitmeli keseyi görmek için acaba.keseyi görmeden sevinmekten korkuyom.

canım son adet tarihinin başlangıç gününden itibaren 6. 7. haftalarda gözükebiliyor kese. onun dışında için rahar etsin istiyorsan 2 günde bir betahcg testi yaptır eğer düzenlik olarak 2 günde 2ye katlıyorsa sağlıklı bir gebelik demektir. hayırlı olsun hamileliğin :)

yok cnm düzenli gidiyodu...adet olmadan önce göğüslerim falan çok acırdı..ya 4 hazirand olmam lazımdı...ama yok..üstelik belirtide yok ondan bi kafam karıştı zaten

herkesin bünyesi farklıdır. herkeste farklı belirtiler olabilir diye düşünüyorum. farklılıkları en iyi sen anlarsın. kan testi yaptır en iyisi...

cnm işte biraz daha bekleyimde olmazsa ole olacak galiba..ama çok umutlanmıştım

Adetin 3 gun gecti ve cıkmadı mı? Duzenli miydi adetin her ay hic geciktigi olmuyor muydu?

Bak bugun eczaneden 1 gebelik testi daha al. Yarın sabah kalktıgın gibi ilk idrarını bir kabın icine yap. 15 dk beklet idrarını ve testi yap. Testi yaptıktan sonra 5 dakika kadar bekle. Eger gozle gorulecek sekilde silik bir cizgi goruyorsan hamilesindir canım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…