mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlar ya bu arada size bir sorum var benim ablamın 7 yıldır yok bebegi bu durumu ona nasıl söylemeliyim bide benmi annemmi söylesin oda temmuzda tüp bebek yaptıracak dua edin nolur tutsun kızlar bizim dualarımız tutar inşallah ismi zahide türksoyu

ben de kafeyini azalttim, kola artik hic ismiyorum cay ve kahveyi az iciyorum. Kahvaltima zaten hep onem verirdim artik gunde en az bir kez salata ve gun asiri kirmizi et yemeye calisiyorum..

evet ben de çay ve kahve içmiyorum artık... ve uzun zamandır et yemediğimi farkettim ve restorana gittik arkadaşlarla ve yedim balık yemek de önemli ama ton balığı olmamalıymış geçen nette okudum. en az haftada 1 de taze balık yiycem inş

Florida dan selamlar. Gecen hafta hamis oldugumu ogrendim ve henuz esimden baska kimseyle paylasamadigim icin buraya uye oldum. mesajlardan gordugum kadariyla herkesin ilk bebegi benimse 5. olacak Allah izin verirse. ilk esimden 2 simdiki esimden 2 olmak uzere 4 cocugum var. hep cok cocuk istemistik Allah bi tane daha nasip etti insallah kucagimiza almayida nasip eder. tahmini dogum tarihi 1 subat olarak gorunuyor ve su an 6 haftalik hamileyim.

Soru: tickerlari nasil ekliyorsunuz banada tarif edebilirmisiniz. tesekkurler.

Ben de ilk ogrendigimde doktor folikasit verdi bana ama suan 5+4 doktorum folik asiti bıraktırdı bana dozu yuksek diye ve vitamin verdi icerisinde folik asit de varmıs okudugum kadarıyla. Bence doktora danısıp oyle kullanın ilacları kızlar..

saat farkindan dolayi muhtemelen guzel sohbetlerinize hep gec kalicam ama mesajlarinizi mutlaka okuycam. zaten su ana kadar yazdiklarinizida okudum. azda olsa sizlerle ilgili fikir sahibi oldum. hepiniz benden cok gencsiniz ne guzel.Allah herseyi gonlunuze gore versin. ben 12 yildir amerikada yasiyorum ve esim amerikali. kendisi tek cocuk oldugu ve annesinden baska kimsesi olmadigi icin buyuk bir ailesi olsun istiyor. o yuzden bu 3. cocuk onun icin cok onemli. daha once 3 kez dusuk yaptigim icin baya endiseliyim. henuz doktora gitmedim ilk randevum 16sinda. doktor ne diyecek merakla bekliyorum.
beslenmeme zaten cok dikkat ediyodum esim doktor oldugu icin cok saglikli besleniyoruz ama simdi dahada dikkat ediyorum. gunde 6-7 bardak limonlu su iciyorum. cok onemliymis. onun disinda sabah ve aksam sut iciyorum ve yumurta yiyorum. yumurta dusugu engelliyormus. vitaminlerimi zaten hamile kalmadan almaya baslamistim. onundisinda gazli iceceklerin hicbirini icmiyorum. haftada 2 kez balik yiyorum. aklima geldikce yazarim.

Son düzenleme:
arkadaşlar keseyle ilgili endişelenenler özellikle ben de hamileliğimi öğrendiğimde değerim 62 idi tabi ozaman insan herşeye yabancı 62 nedir betahcg nedir hiç bişi bilmiosunuz neyse doktora gittim tabiki hiçbişi gözükmedi rahim kalınlaşmaya başlamış dedi hiç bi açıklama yapmadı sonra benim içim içimi yemeye başladı dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi konuları okudukça uykularım kaçar oldu ama benim gibi kruntulu arkadaşlara ten tavsiyem betahcg değerlerini 2 günde bir ölçtrüp ikiye katlyıp katlamadığına bakmaları ( 3e de katlayabiliyor) sağlıklı bir gebelikde ikiye katlayrak devam ediyor 1500 ü geçmeden kese gözükmüyor. ben de dün hamdolsun minik kesemi gördüm şuan 5+5 hamileliğim doktor 10 gün sonra kalp atışlarına çağardı. Diyeceğim o ki beta 1500 e kadar ölçüp sonra doktora gidin boşuna endişelenmeyin. ben biraz aceleci ve kuruntulu davrandım o yüzden paylaşma ihtiyacı duydum kızlar umarım bir faydası olur :))

canım ben de 2.bebeğe hamileyim 6 haftalık

ilk bebeğimde o kadar güzel besledim ki tam 4 kilo doğdu ve ilke hafta bebekler genelde kilo kaybeder ama oğlum 100 gr almıştır.ne yediğime gelirsek

ilk 4 ay özellikle badem bebekte çok zeka yapıyor.
ceviz ,fındık ,semiz otu (omega3 çok fazla)
süt,ev yapımı yoğurt,yeşil mercimek.maydanoz
maalesef balık sevmiyorum ama arada bir yiyorum
asla çay kahve asitli içecek içmem bolbol su
bitter çikolata
ayrıca demir eksikliğine karşı kırmızı et
tabi hamilelikten önce 2ay folikasit içtim hala da devam ediyorum
şimdilik aklıma bu kadarı geliyor

günaydın...
nasılsınız benim bu gün kasık ağrılarım biraz fazlalaştı korkuyorum

arkadaşlar ben organik folikasit içiyorum 3 ay önce başladım şimdi 6 haftalık hamileyim

arkadaşlar

testlerde gebelik çıkmayınca ben 1 tane migren hapı relpax,1 tane vermidon,1 tane de mide için gaz giderici içtim.inş sorun çıkmaz

merhaba canım idrar testindemi çıkmadı gebeliğin benim adetim geçeli bugün 5. gün
3.günü idrar testi negatif adet belirtilerinide yaşadım ama adet yok bende gebelikde yok diye rahat davranıyordum senin kaçıncı günde çıktı teste gebelik

günaydın...
nasılsınız benim bu gün kasık ağrılarım biraz fazlalaştı korkuyorum

kanaman yoksa korkma canım bendede cok oluyo kasık bel agrısı hatta hergun adetımın ılk gunu gıbı uyanıyorum suan rahmınde bısuru degısıklık oluyo orda koca bı ınsaat var dusunsene normal boyle olması

evet canım valla 11 den de fazla gibiydi...
3 tüp kan ile hepsi yapıldı.. çok şükür hepsi iyi kötü bişi yok

Benden de istedi 15 gun sonra getir dedi. Kasık agrılarım oluyo dedigim icin 1 haftaya kadar getir o zaman bakalım testlere dedi. İnsallah kotu bisey cıkmaz bende de dua et canım. Cuma testleri yaptırıcam p.tesi de doktora goturucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…