inşallah canım hep birlikte inşallahinşallah hayırlı haberler alırsın
arkadaşlar
testlerde gebelik çıkmayınca ben 1 tane migren hapı relpax,1 tane vermidon,1 tane de mide için gaz giderici içtim.inş sorun çıkmaz
ben de kafeyini azalttim, kola artik hic ismiyorum cay ve kahveyi az iciyorum. Kahvaltima zaten hep onem verirdim artik gunde en az bir kez salata ve gun asiri kirmizi et yemeye calisiyorum..
arkadaşlar biraz da beslenme duzenımızden ve bebeklerimizle beraber hayatımıza sokmaya çalıştığımız alışkankanlıklardan bahsedelim ki eğer eksiklerimiz varsa hep beraber tamamlayalım. öncelikle folik asit önemli bir maddeymiş hamilelikte ve insanlar hamile kalmayı düşündükleri zamandan 3 ay önce başlıyorlarmış ben 5. haftamın içindeyim ama bügün başladım(bilmiyordum çünkü benim minik yaramazı) . yine fındık ceviz ve badem yiyorum her gün. mümkün mertebe kahvaltımı atlamamaya çalışıcam. sabah akşam sütümü mutlaka içiyorum. yine gebeliğimi öğrendikten sonra meyveme de dikkat ediyorum...
arkadaşlar biraz da beslenme duzenımızden ve bebeklerimizle beraber hayatımıza sokmaya çalıştığımız alışkankanlıklardan bahsedelim ki eğer eksiklerimiz varsa hep beraber tamamlayalım. öncelikle folik asit önemli bir maddeymiş hamilelikte ve insanlar hamile kalmayı düşündükleri zamandan 3 ay önce başlıyorlarmış ben 5. haftamın içindeyim ama bügün başladım(bilmiyordum çünkü benim minik yaramazı) . yine fındık ceviz ve badem yiyorum her gün. mümkün mertebe kahvaltımı atlamamaya çalışıcam. sabah akşam sütümü mutlaka içiyorum. yine gebeliğimi öğrendikten sonra meyveme de dikkat ediyorum...
Ben de ilk ogrendigimde doktor folikasit verdi bana ama suan 5+4 doktorum folik asiti bıraktırdı bana dozu yuksek diye ve vitamin verdi icerisinde folik asit de varmıs okudugum kadarıyla. Bence doktora danısıp oyle kullanın ilacları kızlar..
günaydın...
nasılsınız benim bu gün kasık ağrılarım biraz fazlalaştı korkuyorum
Gunaydın canım.
Doktorun senden tahliller istedi mi? 11 tane
arkadaşlar
testlerde gebelik çıkmayınca ben 1 tane migren hapı relpax,1 tane vermidon,1 tane de mide için gaz giderici içtim.inş sorun çıkmaz
günaydın...
nasılsınız benim bu gün kasık ağrılarım biraz fazlalaştı korkuyorum
evet canım valla 11 den de fazla gibiydi...
3 tüp kan ile hepsi yapıldı.. çok şükür hepsi iyi kötü bişi yok
Günaydın arkadaşlar. Aklıma birşey takıldı. Folik asidi günde kaç kez alıyorsunuz?
hanımlar hangi testleti yaptı doktorunuz?buraya yazarsanız bizim içinde bi fikir olur eksik bi şey yaptımamış oluruz.evet canım valla 11 den de fazla gibiydi...
3 tüp kan ile hepsi yapıldı.. çok şükür hepsi iyi kötü bişi yok
Bana doktor 2 defa demisti sabah aksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?