mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Merhaba arkadaşlar

aşırı stresli bir işyerinde çalışıyorum akşamı sor ediyorum hergün.katıksız tescilsiz bayan bi patronum var.bu stresle hamilelik nasıl geçecek . normalde bile sağlam bir insanı çıldırtmaya yetiyor anlatılır gibi biri değil.akşama kadar pc başındayım ve sürekli tlf konuşmak zorundayım.işim çok zor anlıyacağınız

Allah yardımcın olsun canım ya..evet benim mesleğimde stresli seni cok iyi anlıyorum..bu günleri evde bol bol dinlenerek geçirmek için can atıyorum..

Merhaba beautyjinn doktorun konusunda bence de değiştirmelisin çünkü basit bir konu değil bu dönemi güvendiğin bir doktorlar ve stres yaşamadan geçirmelisin..ben acıbadem hastanesinde 2 doktor tavsiye edebilirim. Kozyatağı acıbadem Cem Öncüloğlu ve Kadıköy Acıbadem'de Habibe Seyisoğlu gözün kapalı gidebilirsin.

Yemek konusunda bu sıcaklarda malesef iştahlar kapanıyor ama hafif z.yağlı sebze yemeklerini tercih etmelisin. Et mutlaka tüketmelisin ızgara daha kolay yeniyor. Her sabah 1 yumurta ve taze sıkılmış portakal suyu benim kahvaltım bu aralar protein önemli.

Çatlak kremleri konusunda henüz araştırma yapmadım. Sen ve hepimiz inşallah sıkıntısız bir gebelik dönemi geçirir ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Bol şanslar:)

hiç takma canım senden bebğinden değerli değil iş 4 5 ay sonra çıkarsın sabret boşver o uyuzu...

beraber büyürler canım ne güzel 4 yaş araları olcak rabbim verdiyse bir sebebi vardır hiç üzülme sıkma canını inş rahat bir hamilelik geçirirsin..2 ler kolay olur ama...

Merhaba arkadaşlar. Bende sizler gibi şubat 5 'te doğum yapacağım allahın izniyle. Bir de 10 aylık bir kızım var. Aslında planlarımızda olmayan bir bebekti. Adetimin geciktiğini farkettim.Hemen test yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim ve usg ile kesemizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarımızı duyacağız inşallah.

Arkadaşlar ben dün doktora gittim..7 hafta 2 günlük hamileyim..Maşallah dün kalp atışlarını da duyduk..Çok heyecan vericiydi..

Benim bi kaç gündür mide bulantım çok arttı..Yemek ismi duymak bile midemi bulandırıyor..
Doktor kraker falan ye bulanınca dedi..Ama benim hiç geçmiyoki..

Allah bize de tattırır insallah o duyguyu =)
Bayadır gorunmuyorsun canım ortalıklarda. Bulantı dısında bir sorunun yok dimi iyisiniz bebisnle

kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim :79: eğer bursadan hamile olan varsa hangi doktora gidiyosunuz doktor konusunda karar veremedim :26:

merhaba,ben ikinci bebeğime hamileyim. Son adet tarihim 8 mayıs.Bugün doktora gittim adetim birkaç gün geçti,hcg 609 çıktı. Doktora gösremedim umarım herşey normaldir. Hepimize hayırlı uğurlu,rahat gebelikler inşallah

Bi kere bol bol kalsiyum almamız lazım..Bu da süt ve süt ürünlerinde var biliyosunuz..
Protein almak lazım..Et ve kurubaklagillerden alabiliriz...
Hergün yumurta yememiz lazım...
Ayrıca bol bol meyve..
Sebze yemekleri..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

yeni hamilelere hayırlı uğurlu olsun
kızlar nasıl besleniyorsunuz? Bunlarla ilgili konuşalım mı birazda

ben yediklerimi liste olarak yazmıştım ,
birkaç sayfa önce olması lazım ,
hergün buradan paylaşmayı düşünüyorum ,
herkes elinden geldiğince paylaşır ve buradan yorum yaparsak bizler için faydalı olacağını düşünüyorum

Bi de çiğ köfte gibi çiğ et içeren gıdalar.. Midye dolma gibi yiyecekler KESİNLİKLE YASAK..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…