Merhaba arkadaşlar
aşırı stresli bir işyerinde çalışıyorum akşamı sor ediyorum hergün.katıksız tescilsiz bayan bi patronum var.bu stresle hamilelik nasıl geçecek . normalde bile sağlam bir insanı çıldırtmaya yetiyor anlatılır gibi biri değil.akşama kadar pc başındayım ve sürekli tlf konuşmak zorundayım.işim çok zor anlıyacağınız
bende 5+4 haftalık hamileyim.2 derdim var sizlerden yardım istiyorum.İlki malesef doktorumla ilgili ismini vermeyeceğim ama yaklaşık 2 ay evvel bayan doktorumun kocası vefat etmiş.Anadolu yakasının en iyi özel hastanelerinden birinde çalışıyor ve görevine devam ediyor.Bende 7 ay evvel evlendiğimde ilk ona gittim diye devam edeyim dedi.Hamileliğimi öğrendiğim gün doktora gittim.Keseyi gördük birlikte sevindik fln sonra bende kan sayımı testleri istedi.maille hatırlat pazartesi bakıp sana dönerim dedi.mail attım pazartesi dönmedi.salı günü aradım.2 saat sonra aradı.Tsh değerlerinde yani tiroidinde düşüklük gözüküyor,bu konu önemli dahiliye doktorumuza git dedi ertesi gün hemen gittim.Dahiliyeci baktı herşey normal gözüküyor dedi.Neden acaba bana yolladı diye diğer doktorumu aradı(aynı hastane) o da yanlış görmüşüm herhalde karışmış olabilir fln gibi bişeyler söyledi sanırım.Tabi dahiliyeci onun yanlışını toparlamak için çabaladı.bende kızgınlığımı belli ettim tabi ki.şimdi kadın doğum doktorumun eşi vefat ettiği için aklını toparlayamadığından(belki hala yas içindedir sonuçta kolay birşey değil) bu tür test sonuçlarını yanlış görebildiğini ve ilerde sorun olursa bu seferde göremez diye korktuğumdan doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Sizden ricam kadıköy,ataşehir,göztepe,maltepe taraflarında gittiğiniz gerçekten memnun olduğunuz normal doğumu savunan ama gerekli müdaheleleri iyi yapabilecek bir doktor arıyorum.
2.sorum ise 7 aylık evliyim ama yapacak yemek bulmakta zorluk çekiyorum hala.bu aralarda iyi beslenmek lazım günlük yediğimiz menüleri burda paylaşalım diğer insanlara da fikir olsun :))
aa birde ilk aylarda mide bulantısı kusma değil ama derinlerden gelen bir bulantı(aşırı olmayan) yaşayanlar bununla nasıl başa çıkıyordusunuz ve ilk aylarda hangi egzersizleri yapıyorsunuz ve ilerde büyüyen karınlarımız vs. için çatlak önlemede hangi krem+yağları kullanmayı düşünüyorsunuz uzun oldsu biraz ama bunlar benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum ....
Merhaba arkadaşlar
aşırı stresli bir işyerinde çalışıyorum akşamı sor ediyorum hergün.katıksız tescilsiz bayan bi patronum var.bu stresle hamilelik nasıl geçecek . normalde bile sağlam bir insanı çıldırtmaya yetiyor anlatılır gibi biri değil.akşama kadar pc başındayım ve sürekli tlf konuşmak zorundayım.işim çok zor anlıyacağınız
bende dün öğrendim şoktayım eşim daha bir şokta 2. çocuğumuz geliyor.henüz doktora gitmedim.4haftalık benimkide kan testi olmadığı için emin değilim ama evde yaptığım teste bariz çift çizgi çıktı.sevinsem sevinemiyorum eşim hazır değildi galiba biraz düşünceli gördüm ne biliyim aslında zamanı oğlum kasımda 4.ü bitcek. off desteğinize ihityacım var Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.hala inanamıyorum.
Arkadaşlar ben dün doktora gittim..7 hafta 2 günlük hamileyim..Maşallah dün kalp atışlarını da duyduk..Çok heyecan vericiydi..
Benim bi kaç gündür mide bulantım çok arttı..Yemek ismi duymak bile midemi bulandırıyor..
Doktor kraker falan ye bulanınca dedi..Ama benim hiç geçmiyoki..
Allah a sükür iyiyiz..Bulantı biraz zorluyor işte..
Senin tam olarak kaç haftalık şimdi..
Ben bulantıdan dolayı beslenemiyorum..
yeni hamilelere hayırlı uğurlu olsun
kızlar nasıl besleniyorsunuz? Bunlarla ilgili konuşalım mı birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?