mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlar bu arada ben hala doktora gitmedim ve folik asit falanda başlamadım.bi süre dahada gitmicem doktora bende gidene kadar folik asit ihtiyacımı karşılasın diye folbiol aldım. sizlerden kullanan varmı folbiol günde kaç tane alıyorsunuz?elevitte bi tablette 0,8 mg folik asit varken folbiolde 5 mg var .elevite göre çok fazla. 1 tane yeter sanırım ama bide sizlere soruyum dedim

ben folbiol kullaniyorum günde 1 tane içeceksin.

Son düzenleme:

kızlar bugün öğrendim bnde hamileyim
hep burdan okuyodum belirtileri herşeyi şimdi bnde hamileyim sat 16 mayıs

bende kesenin oluşumuna faydalı diye biliyorum ve ilaç niyetine su içenlerdenim kociş bile rayıp su içtinmi diyor içtim diyorum ama içemiyorum

bende kesenin oluşumuna faydalı diye biliyorum ve ilaç niyetine su içenlerdenim kociş bile rayıp su içtinmi diyor içtim diyorum ama içemiyorum

işteyim çalışıyorum wcye günde 10 kez gider oldum..su içe içe zayıflıcam valla... bebeişlere yarasın amannnn....:89:

Ben 6+3um kızlar bugün gittim doktora aslında haftaya gidecektim ama Pazartesi Bodrum'a tatile gidiyoruz hem onu sordum hem de bebeğimin kalp atışlarını duydum.. İnanılmazz bır duyguyduu :)))) 136 atıyor dedi ne anlama geliyor heyecandan soramadim ama 100un üstünde olması iyiymis..yola gidebilirsin ama 2 saatte bir mola verip biraz hareket et ,yürü dedi.. Ve vajinal jel verdi( haftada 1 kullanicam doguma kadar dedi) birde solgar'in omega 3 balık yağını verdi. Size doktorlarınız hangi ilaçları vs.. Verdi? Şimdi baktım vitamin eksikliği de çok önemli vitamin takviyesini ne zaman verir acaba? 4 hafta sonra tekrar çağırdı ben Kadıköy Sifa atasehir emel Hanım'a gidiyorum benden başka giden var mı ona ?

Son düzenleme:

slm ben alıyorum folbiol günde bir adet canım çok önemli hatta folik asit alımına gebelikten 3 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş ama geç kalmış sayılmassın hemen almaya başlarsan iyi olur.

kızlar bende bugün doktora gittim sat 22 nisan bebeşimi ve kalp atışlarını gördük içim nasıl rahatladı bir bilseniz..dr bebek şuan tam olarak 1 cm arı kadar dedi..o kalp atışlarını görünce nasıl değişik bi duygu kapladı içimi bilseniz..çok güzel bi mutluluk allah herkese nasip etsin..bir de doktora sormayı unuttum doğum zamanını ama benim hesaplarıma göre 29 ocak olması lazım içinizde varmı benimle sat aynı olan

Ah canım cok sevindim..Yavrusu annesine kıyamamış..İçini rahatlatmış..Maşallah..Artık sende 2 kalp atıyor..

merhaba herkese
ben de 2 gün önce sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.hiç beklemiyordum.hcg- 462.8 idi kan testinde.sanırım 4-5 haftalığa tekabül ediyor.cumartesi ilk kontrolüme gidicem.hepimiz için hayırlısı olsun,sağlıkla huzurla dünyaya gelsin bebeklerimiz :)

günaydın hamişler...
size bir şey soracağım
ter kokmaya başladım böle bir sorunum yoktu rolonda işe yaramıyor
bu durumun hamilelikle ilgisi olabilirmi ?
yada sizde böle birşey yaşıyormusunuz kafayı yicem
sabah duşmu aldım parfümümü rolonumu sürdüm işe geldim
ama sanki kokuyorum

slm cnm ter kokusu yok ama yüzümde hiç olmadığı kadar yağlanma var.
Bu arada kızlar dün dr gittim kanım çok düşük olduğu için 3.ayda başlanacak ferrosanola şimdiden başladık beraberinde elivıt pronatal verdi multivamin hapı.

bugün de aile hekimim çağırdı sabah gittim ben bolca fındık badem ceviz fıstık yiyordum.o kadarına gerek yok kilo yapar.fındıkta kalori çok dedi.ceviz ve kabak çekirdeği yememi söyledi.kabak çekirdeğinde bolca çinko varmış o da bebekte zeka yaparmış.

Evet aynısı bende de oluyor..Bütün rolonlar, parfümler yetersiz kalıyor..Sürekli kokuyorum sanki..
Hormonlarımız değişiyor ya , bence bu nedenle olabilir..

Kızlar bol su icin diye nedne diyormus biliyor musunuz doktorlar;
İdrar yollarında enfeksyon olusmasın diye. Benim biraz sorun varmıs idrar yollarında hemsire bol su ic dedi.
Evet idrarımı yaparken biraz yanma var 2 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…