mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

dünyam80 korkuttun beni balım yaaaaa... fellik fellik degerimii soruomm herkeseee.. ayy cumaya kadarr nasıl beklicem bennn

bide 7+2 yada 4+4 hamileyimm falan diolar yaa ne demek oo
iyide değerler hormonlara ve yerleşmeye bağlı neden panik oldun bu karşılaştırma yapılacak bişey değil ki

Teorik olarak kanda 10 miliinternasyonel unite/ml üzerinde HCG hormonu düzeyinin saptanması ile "gebelik teşhisi" konulabilir.

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:

Benim 3.üncü haftada 34,4 cıktı
Simdi 4+2 bakalım yarın ne cıkıcak

bende geldim kızlaaar sabha çift çizgimi gördüm yarında doktorumla randevum var Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende geldim kızlaaar sabha çift çizgimi gördüm yarında doktorumla randevum var Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım..benim pazar günü adet günümdü ama olmadım iki gün önce kanamam oldu adetim sandımama kesildi bugünde akşam biraz kan geldi göğüslerim nokta nokta ..ben cuma günü hastalandım sandım böyle bi düzensizlik olunca şimdide heyecanlandım..acaba senin belirtilerin nasıldı test yaptırcam çarşamba günü kanda çıkar demi varsa çarşambaya

kan testini ne zaman yaptırayım kızlar

hadi hayırlısı olsun cnmmmm... iyi haberlerle gelirsin insallah

teşekkür ederim canım

bende en bariz batmalarım vardı canım ani böyle göbeğimin yanında tek bir noktada o yüzden hissettim 2-3 sn sürüyodu ama öyle bende akıntı gögüste fazla şişme filan olmadı bende.ben adet olcam sandım adet öncesi belirtilere çok benziyo karnımda şişlik vardı 1 haftadır kaşım filan çok çıktı ki adet öncesi hep olur

anladımcanım bende olcam sandım hatta oldum sandım ama öyle batmalar bende de var ay inşallah çıkar bakalım senin gibi iyi haberler veririm umarım..kan testini yaptırayım mı sence çıkar mı çarşambaya

çıkar kesin çünkü şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra bile net çıkıyomuş kanda ama idrarda çıkmayabilir mutlaka git bende yarın

muhtemelen devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdır seninki bende olmadı ama sık oluyomuş .. inşallah olumlu haberlerini alırız yarın hadi bakalım

ay tebrik ederim öyle çıkıyomu günün geçmeden süpermiş..senin belirtilerin nelerdi canım

benimm bulantımm koyu kahve lekelenmem oldu ayın 15 inden itibarenn.. reglimde 6 sında bitmişti galibaa:44: 20sinde test yaptırdımm ve negatif cıktı 0.20.. aradan 5 günn gectii bi sabahh sagg kasıgımda bi batmayla uyandımm.. nefess alamıodumm.. sonra sola gectii 5 gündürr agrıyıpp ani hareketimde batıoduu.. cumartesi pazar ve bugün idrar testim pozitif cıktı.. bugünn kan verdimm ve 263.57 cıktıı.. hamişmişimm yanee.. 10 günde nelerr degiştii..cokk sulugözlestim meselaa.. bide sabahın köründe uyanmaya basladımm:44:

evet idrarda ben yaptım bugün belki çıkar diye idrarda 7 gün geçmsei lazımmış ama bazılarının çıkıyo benimki negatif dün adet günümdü ama merak ettim belki çıkar diye yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…