senin için uğraşıyordum şekerim
çok tşk ederim hayatım yazıyı unutmuşsun ama olsun :d
ay olur mu yazısız olmaz. Yazmıştım canım da bı problem cıktı bastan alınca unutmusum hemen duzeltıp yenı bır url verıyorum onu aynı sekılde kopyala yapıstır
a şimdi baktım yeni olmuş eline sağlık cnm
valla canım ben hala basküle çıkmadım :18: benim iştahım da ıyıydı ama ıkı gundur bulantılar başladıgı ıcın yemek yemek için zorluyorum kendımı. ben de sankı gobegım buyuyor gıbı hıssetmıstım ama bı arkadasım bu vakıtte buyumez erken dedı. ben de senın gıbı , ozellıkle ılk zamanlarda sankı karnımı zorluyormusum gıbı gelıyordu haraket ederken
büyüy büyüe özellikle göbeğin üst kısmı.benim 2.çocuğum tecrübeliyim.kilo konusuna gelince ben zaten kilolarımla uğraşıyordum.ilk doğumuma 75 kiloyla girip bir ay içinde 60 a düşmüştüm tabi oğlum 4 kilo doğmuştu.ama şimdiden 69 kiloyum ekmek hamur işi çok az yiyorum ama yine de alıyorsun mutlaka.bakalım hayırlısı .
cnm küçükse görünmeyebilir bence korkmana gerek yok.benim 6+4.düşük tehlikem var diye salı günü usg den baktı bebeği önce göremedi çok kenarda dedi.onda bile göründüyse sen merak etme.rahat ol da bebeğin sana iyice tutunsun annesi.
canım benim doktorumda kesem 12 mm iken göremedi.zaten 20 nin üzerinde görülüyor dedi.haftaya da karından göremezse vajinadan bakıcak.keşke vajinadan da baksaydı.senin dediğin gibi ultrason resminde kesenin içinde ben de bebek görüyorum böyle gölge şeklinde anlamadım beklemek en iisi
Kızlar benim kıyafetlerim dar gelmeye başladı
yada karnımı sıkıştrıyor die psikolojık rahatsız oluyorum
ama 2 ayda 3,5 kilo aldım
sizin durumlar nasıl ben yemek konusunda hiç kendimi durduramıyorum
ya ben anlamadımkı ılk gıttım hafta gec döllenmıs daha 5.5 haftalık göunuyo keseden dedı buhafta gıttım görmedı bebegı bır hafta sonra zate 6 haftalık olduu normalde
7 haftalıkken görunmuyomu kalp atısı zate aman nebılım ben bakdım gördum verıdgı ultrasonda o görmedı zate buhaftada görmesse baska doktora gıdecem
mavisimmm ,
doktorun vajinal mi baktı , karından mı?
benim vajinal baktı , direkt gördü ,
başka bir doktora gitsen daha mı iyi olur acaba?
canım vajınal bakmadı ustten bakdı göremedım dedıbır hafta daha beklıyelım dedı
cnm hiç moralini bozma ve böyle durumlARDA bence sadece bir doktora bağlı kalma. oldu ki göremedi(inş öyle olmaz) mutlaka başka bir doktora da gidip baktır cnm bence...
selam herkese ,
teftişlerim bitti ana yurda döndüm nihayet ,
yolda çokça midem bulandı , sık sık durup dinlendim..
bugün ilk defa doktorumuza gittik ,
6 hafta 3 günlük olduğumuzu öğrendik..
kalp atışlarımızı işttik ve bir de minik bir bezelye tanesi gördük
bir hafta daha bekle bakalım ,
yine göremezse başka bir doktora gidersin ,
bana neden direkt vajinal baktı acaba:44:
maşallah canım biz de 6+3 üz biz de en yakın zamnda görür ve duyarız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?