mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

büyüy büyüe özellikle göbeğin üst kısmı.benim 2.çocuğum tecrübeliyim.kilo konusuna gelince ben zaten kilolarımla uğraşıyordum.ilk doğumuma 75 kiloyla girip bir ay içinde 60 a düşmüştüm tabi oğlum 4 kilo doğmuştu.ama şimdiden 69 kiloyum ekmek hamur işi çok az yiyorum ama yine de alıyorsun mutlaka.bakalım hayırlısı .

ben de 56yla başaladım bakalım doğuma kadar 70i görürüm heralde artık ondan sonra da kilo vermek için toplaşırız kk da:90:

ya ben anlamadımkı ılk gıttım hafta gec döllenmıs daha 5.5 haftalık göunuyo keseden dedı buhafta gıttım görmedı bebegı bır hafta sonra zate 6 haftalık olduu normalde
7 haftalıkken görunmuyomu kalp atısı zate aman nebılım ben bakdım gördum verıdgı ultrasonda o görmedı zate buhaftada görmesse baska doktora gıdecem

selam herkese ,
teftişlerim bitti ana yurda döndüm nihayet ,
yolda çokça midem bulandı , sık sık durup dinlendim..
bugün ilk defa doktorumuza gittik ,
6 hafta 3 günlük olduğumuzu öğrendik..
kalp atışlarımızı işttik ve bir de minik bir bezelye tanesi gördük

bekleyelım bakalım cnm kısmetı varsa yasıcakk zaten bıdakı hafat göruncek uzme kendını ben dun bıraz stres yaptım ama ıster ıstemezz herseyde vardır bır hayırr
ıyı dusun ıyıolsunn

Kızlar benim kıyafetlerim dar gelmeye başladı
yada karnımı sıkıştrıyor die psikolojık rahatsız oluyorum
ama 2 ayda 3,5 kilo aldım
sizin durumlar nasıl ben yemek konusunda hiç kendimi durduramıyorum

cok kılo alma canım bu aylardaa daha ben hıc almadım daha kılo ama cok dıkakat edıyorumm 2 satte bır atısdırıyorum azaz aza zye ekmekde yeme cokk ben almaamısım hıc kıloo dıkaketedersen sede almassınn

mavisimmm ,
doktorun vajinal mi baktı , karından mı?
benim vajinal baktı , direkt gördü ,
başka bir doktora gitsen daha mı iyi olur acaba?

maşallah canım biz de 6+3 üz biz de en yakın zamnda görür ve duyarız inş

bir hafta daha bekle bakalım ,
yine göremezse başka bir doktora gidersin ,
bana neden direkt vajinal baktı acaba:44:

ıyı yapıs bakmakla bence canım cunku bende ısteye bılrıdım aslında bak dıye sölemedım bazen saflıma gelıyo ısde bu hafta bakıcam ama karından göremessem dedı
kısmetı varsa canım hersey yolunda gıder bol bol dua edıyorumm yapcak bıseyım yok cunkuu baska bırde hep ıyı dusunmeye calısıyorum artık

maşallah canım biz de 6+3 üz biz de en yakın zamnda görür ve duyarız inş

teşekkürler canım benim ,
darısı hepimizin başına..
bu arada balık yiyememe ihtimalime karşı marincap balık yağı kapsülü önerdi ,
haftada 2 defa tüketmek şartıyla..
ilk başlardaki şaşkınlık duygum şimdi biraz daha sahiplenmeye dönüşmeye başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…