ton balığı yememek gerekiyormuş. levrek, somon türlerini öneriyorlar.
bir hafta daha bekle bakalım ,
yine göremezse başka bir doktora gidersin ,
bana neden direkt vajinal baktı acaba:44:
balık ceviz ve semizotu yemek gerekiyomuş. eğer yiyemiyorsanız doktor omega 3 veriyor. sanırım bi çeşit balık yağı, her gün kullanılıyor. yurtdışında folik asit gibi standart olarak veriliyormuş omega 3 hapı.
semiz otuna bayılırım hatta dün pişirdim harika oldu mmmmmmmımmm
Kızlar şimdi aklıma geldi
geçen gece acile gittiğimde dr fka (+) yazdı ne demek nette bulamadım
kalp atımı var demek
siz de öğretmenmisiniz acaba ?? 2. dönemi kapatıyoruz sanırım sadece mayıstan bir kaç hafta kalıyor sanırım o da raporla hallolur umarım
ben anaokulu öğretmeniyim bu arada
ton balığı yememek gerekiyormuş. levrek, somon türlerini öneriyorlar.
evet canım ben de öğretmenim 2. donemı kapatıyoruz cnm evet. seminer donemone denk gelecek rapor almamız gereken zaman ben diğer sene için de ücretsiz izin dusunuyorum ama tam olarak karar vermedim
pardon emiyo musun ilacı??
evet ton balığını biliyorum canım... balık cinsi olarak yenmemsi gereken bi cins vardı onu hatrlayamadım
öylede denebilir küçücük bişey zaten. niye şaşırdınki bu kadar?sen böyle sorunca acaba kötü bişeymi yapıyorum dedim kendime[/QUOo
o ilaç yutuluyor.sen şaşırmış gibisinmide hapı mı bu?
öğretmenim torba yasaya göre değişen şeyler oldu . bana müdürüm (bayan) 6 aylık heyet raporu alabileceğimi söyledi. zaten okula başlama zamanımızda bebek 6 aylık oluyor 6 ay da heyet raporu alındığında 1 yaşı buluyoruz. ben gerekirse öyle yapmayı düşünüyorum. süt izinleri de arttı doğum izni bitiminden 6 aya kadar günde 3 saat sonraki 6 ay da 1.5 saat ve süreyi artık anne belirliyor..
doktorunuzla heyet raporu verebilmesinin mümkün olup olmadığını sorun yani gittiğiniz hastanenin heyet raporu verme yetkisi varmı araştırın bence ..üctersiz izin almaktan daha mantıklı bu sanırım para da lazım dimi bebek olunca :)
kızlarrr doktor benim ultrasonun altına FICAH YAZMIŞ BU NE Kİ YENİ FARKETTİM arkadaş sorunca farkettim.nette bulamadım ya da FKAH YAZIYO ÇÖZEMEDİM
hayırlı olsun kızlar
bende az önce eczaneye gittim tansiyon için
ama tansiyonum 11 e 7 çıktı normal
şeker oalabilir dediler
yarın doktora gideceüim inşallah birşey çıkmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?