mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

semiz otuna bayılırım hatta dün pişirdim harika oldu mmmmmmmımmm

siz de öğretmenmisiniz acaba ?? 2. dönemi kapatıyoruz sanırım sadece mayıstan bir kaç hafta kalıyor sanırım o da raporla hallolur umarım
ben anaokulu öğretmeniyim bu arada

evet canım ben de öğretmenim 2. donemı kapatıyoruz cnm evet. seminer donemone denk gelecek rapor almamız gereken zaman ben diğer sene için de ücretsiz izin dusunuyorum ama tam olarak karar vermedim

kızlarrr doktor benim ultrasonun altına FICAH YAZMIŞ BU NE Kİ YENİ FARKETTİM arkadaş sorunca farkettim.nette bulamadım ya da FKAH YAZIYO ÇÖZEMEDİM

Son düzenleme:
herkesin bulantıları başladı mı
bende henüz öyle bir belirti yok
şüphelenmeye başladım artık kendimden
aksine aşırı yeme isteğim var şişkinlik olmasa 24 saat yicem heralde
normalde çok az yiyen zayıf biriyim
ama şuan karnım sanki 4 aylık hamile karnı gibi

evet canım ben de öğretmenim 2. donemı kapatıyoruz cnm evet. seminer donemone denk gelecek rapor almamız gereken zaman ben diğer sene için de ücretsiz izin dusunuyorum ama tam olarak karar vermedim

öğretmenim torba yasaya göre değişen şeyler oldu . bana müdürüm (bayan) 6 aylık heyet raporu alabileceğimi söyledi. zaten okula başlama zamanımızda bebek 6 aylık oluyor 6 ay da heyet raporu alındığında 1 yaşı buluyoruz. ben gerekirse öyle yapmayı düşünüyorum. süt izinleri de arttı doğum izni bitiminden 6 aya kadar günde 3 saat sonraki 6 ay da 1.5 saat ve süreyi artık anne belirliyor..
doktorunuzla heyet raporu verebilmesinin mümkün olup olmadığını sorun yani gittiğiniz hastanenin heyet raporu verme yetkisi varmı araştırın bence ..üctersiz izin almaktan daha mantıklı bu sanırım para da lazım dimi bebek olunca :)

aa bak bunu söylemen çok iyi oldu canım. heyet raporunu hiç düşünmemiştim. kesinlikle para lazım hatta şimdiden biriktirmek lazım çünkü bikaç aya kadar da nasib olursa aılşverişlerimize başlamamız gerekecek. en azından ikinci dönem ücretsiz izin alırım illa izin alacam yani... ama ne yapayım ailem de yanımda değil hemen bakıcılara teslim etmek istemiyorum bebişimi:97:

hayırlı olsun kızlar
bende az önce eczaneye gittim tansiyon için
ama tansiyonum 11 e 7 çıktı normal
şeker oalabilir dediler
yarın doktora gideceüim inşallah birşey çıkmaz:18:

Benim gecen hafta aynisi oldu ama en iyisi uyumak ve dinlenmek. Tavsiyem ilik dus al,cok su ic ve karanlik bir ortamda bir iki saat uyu. bana iyi gelmisti umarim sanada iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…