mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

canım ilk gebeliğim bi bilgim olsa yazıcamda en azından hoş geldin diyeyim, hayırlı olsun inş sorunsuz atlatırsın bu dönemi , inş.bizde tabi, ikinci çocukmu bu arada,
tsk ederim henuz kendimi gelmis saymiyorum kalp atislarini duymadan.. evet ikinci cocugum 26aylik kizim var suan tarkan dinleyip dans ediyor karsimda:)

2 mm kadar ağırlığı da 2 gr dan azmış cnm.

henuz bir agirligi yok..

tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evet isim için çok erken ama ilk çocuk olunca heyecanla hemen isim baktık erkek olursa yiğit kız olursa mina olabilir diyoruz ama tabi o zamana kadar düşünücez

bu sabah uyandığımda eşim karnımı okşuyordu çok duygulandım ne yapıyorsun dediğimde bebeğimizi hissetmeye çalışıyormuş kalp atışlarını duymak için steteskopla dinleyecekmiş çocuk gibisin dedim 2 hafta sabredicez kalp atışları için ama bende onun kadar sabırsızım

slm kızlar dktordan geldim
maşallah bizimki 9+3 ama 5 gün öne geçmiş 10+1 görünüyor
23. temmuza randevu verdi 2 li testimizi yapacağız....
süper

slm kızlar dktordan geldim
maşallah bizimki 9+3 ama 5 gün öne geçmiş 10+1 görünüyor
23. temmuza randevu verdi 2 li testimizi yapacağız....
süper
Maşallah sizeBenimkide ultrasonda önede görünüyor:))Bende haftaya tekrar gideceğim bakalım...
evet isim için çok erken ama ilk çocuk olunca heyecanla hemen isim baktık erkek olursa yiğit kız olursa mina olabilir diyoruz ama tabi o zamana kadar düşünücez
ALLAH tamamına erdirsin canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr... günaydınnnnnnnnnnnn. size çok güzel haberlerim var... dün bebeğimin kalp atışını hem gördüm hem de duydum gümbür gümbür çok değişik bişey yaaa. bu kadar heyecanlanacağımı ve ağzımın kulaklarıma varacağını tahmin etmemmiştim cidden... şimdi içim çok çok daha rahat. doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi. bu arada sonunda hem güvenilir ve iyi bir hastane hem de iyi bir doktor buldum çok şükür... artık içim bu konuda da çok rahatladı.... herkesleri öptüm

Merhaba bende 9 haftalık hamileyim ve buraya ilk defa yazıyorum bende bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu sabırsızlıkla bekliyorum kucağıma alacağım günü

kızlar ben de size gebeliğimi ilk öğrendiğim günü anlatmak istedim birden.

Dr gittim bana 1,5 litre su iç gel dediler.Aman allahım suyu da pek sevmem ama midem bulanana kadar içtim sıkışıkken gittim karnımdan baktı %90 hamile değilsin kese yok dedi.Adet söktürücü iğne verdi ama önce bir HCG bakalım ondan sonra iğne yapalım dedi.Ben labr.indim bir baktım sonuç çıkmış hemen dr aradım hala hastanedeyim daha çıkmadım sonucu aldım dedim.ne yazıyor dedi.196 yazıyor dedim gözün aydın hamilesin dedi.bir baktım kattaki herkes gülmeye başladı meğerse dr arkamdaymış ve sonucu okuyormuş ben de koptum o anda ve hep beraber gülmeye başladık tekrar ama çok hoş bir andı.Öyle işteeeeee

arkadaşlar ne olacak bizim bu halimiz..
ben hayatımdan bıktım artık,
sarhoş gibiyim , sanki otobüste yolculuk yapıyormuşum gibi sürekli

kızlar benim 4 düşüğüm var bu benim 5. gebeliğim.bu sabah bi kalktım sanki resmen göğsüm sönmüş gibydi(dokunduumda pek acımıyokorkuyorum yine bebeğime bişey mi oldu yoksa diye.kontrolüm çarşamba günü.hayırlısıyla gidip te kalbinin attığını bi görseydim.dua edin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…