hayırlı olsun cnm, doktora gittin mi?
yarın gideceğim Allah nasip ederse
deryacım senin sat tarihin nedir? benim de sata göre 15 şubat görünüyor doğum ama dr bir tarih vermedi henüz. sanırım ben yumurtlamanın en sonlarından yakaladım ama tam bilmiyorum..son bir soru daha kalp atışını ne zaman duydunuz siz ben önümüzdeki hafta gidicem duymak için
cnm benim sat 13 nisan fakat geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş yani satla uyuşmuyor bebek.Bugün 8 haftalık oldu.doğum tarihi sormadım desem ama mayısta hamile kaldığım kesin şubatta olur doğum.kalp atışını duymadım ekranda gördüm minicik atıyordu.6+2 de gördük kalp atımını.
bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu sonuca göre 5 haftalık hamileyim
merabalar kızlarr, Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ben de 5+6 yım bugün. birazdan ilk defa doktora gidicem. çook heyecanlıyım. inşallah bebişimi görür, kalp atışını duyarım
geçmiş olsun cnm, bişi olmamıştır bebişine merak etme.kızlar bugün üzerime çay döktüm inanamıyorum hataım boyunca yapmadığım bişeydi Allahtan çay çok sıcak değildi biraz yandı ama çok korktum umarım bebeğim iyidir.
inşallah iyi haberlerle dönersin doktordan. kullandığın progestan ne için?
canlarım
daha erken biliyorum ama ben isimleri buldum bile ama yine de kararsızım
ege çağrı ve özge ama değişik isimlere açığız :))))
isimler güzelmiş..
bende daha şimdiden karar verdim
kısmet olursa kız: derin
erkek: çınar
niye kimse yazmiyor?
merhaba kizlar sata gore 6+0 haftalik hamileyim bugun itibariyle ama ben 2günönce konu acmistim oraya yazdigimi kopyalamak istiyorum size..
arkadaslar 5+6 haftalik gebeyim. dun ilk doktor kontrolune gittim kesemizi gordum vajinal ultrasonla, yalniz kese cok kucuktu 3-4haftalik gibi dedi doktor.gec yumurtlamis olamazmisin dedi benim reglim hep 28gunde bir olur sasmaz. reglmin 9.gunu esimle birlikte olduk yumurtlama donemimde misafir ve yolculuk dolayisla birlikte olamadik. bide reglme bi hafta kala birlikte olduk.1hafta kala tutmasi imkansiz gibi bise tahminimce 9.gunu tutmus oluyor boylelikle gec yumurtlama da olmuyor. doktor kanimi aldi yarin cikcak sonuc. 10gun sonraya randevu verdi 10gun icindeki gelisimine bakicaz dedi. 3ay once kalbi atmadigi icin bi bebek kaybettim bu seferde kaybedicem diye acikcasi korkuyorum ama biyandanda kendimi alistiriyorum.. bi taraftanda 10gunde embriyo olusur kalbi atarmi acaba diye dusunuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?