mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

mercanfunda kalp atışları için doktorlar 8 haftalıkken çağırıyor genelde kesin tarih ama bazılarının 5 haftalıkken bile duyuluyormuş ama duyulmadığı zaman hüsrana uğramaktansa 8 haftalık bakmak daha iyi bence.

hayırlı olsun canım bizde o günleri görürüz inşallah.

bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu sonuca göre 5 haftalık hamileyim

tebrikler allah kucağında görmeyi nasip etsin.

tebrikler.Rahat ol diyeceğim ama olunmuyor biliyorum bende ilk doktora gittiğimde çok heyecanlandım tansiyonum bile çıkmış doktor dikkat etmen lazım fazla heyecanlanma dedi. Allah yardımcımız olsun.

kızlar bugün üzerime çay döktüm inanamıyorum hataım boyunca yapmadığım bişeydi Allahtan çay çok sıcak değildi biraz yandı ama çok korktum umarım bebeğim iyidir.

kızlar çok kötü midem bulanıyor ama karnım aç aklıma yemek geldikçe tiskiniyorum. ne yesem sizce bana öneride bulunurmusunuz.

merhaba kizlar sata gore 6+0 haftalik hamileyim bugun itibariyle ama ben 2günönce konu acmistim oraya yazdigimi kopyalamak istiyorum size..
arkadaslar 5+6 haftalik gebeyim. dun ilk doktor kontrolune gittim kesemizi gordum vajinal ultrasonla, yalniz kese cok kucuktu 3-4haftalik gibi dedi doktor.gec yumurtlamis olamazmisin dedi benim reglim hep 28gunde bir olur sasmaz. reglmin 9.gunu esimle birlikte olduk yumurtlama donemimde misafir ve yolculuk dolayisla birlikte olamadik. bide reglme bi hafta kala birlikte olduk.1hafta kala tutmasi imkansiz gibi bise tahminimce 9.gunu tutmus oluyor boylelikle gec yumurtlama da olmuyor. doktor kanimi aldi yarin cikcak sonuc. 10gun sonraya randevu verdi 10gun icindeki gelisimine bakicaz dedi. 3ay once kalbi atmadigi icin bi bebek kaybettim bu seferde kaybedicem diye acikcasi korkuyorum ama biyandanda kendimi alistiriyorum.. bi taraftanda 10gunde embriyo olusur kalbi atarmi acaba diye dusunuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi?

niye kimse yazmiyor?

merhaba canım benim bildiğim kadarıyla siperm yumurtalıkta 3 yada 4 gün canlı kalıp sonra döllenebiliyor onun gibi bir şeydir belki.
bende ilk bebeğimi aynı nedenden kaybettim şimdi 5 haftalık hamileyim. sendede bir sorun çıkmaz ve 40. haftayı görürsün inş.

Selamlar;
Ben aşılama yöntemiyle hamile kalanlardanım. Aşılamam 25 mayısta yapıldı, 13 haziranda hamile olduğumu öğrendim:) Ben de mayısta hamile kalıp şubatta bebişini kucağına alacak anne adaylarındanım:) Şuan 7 haftalık hamileymişim.
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir şekilde dünyaya getirir ve kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar dularımızı eksik etmeyelim...

sevgiler
Kader

gecmis olsun cok ayni nedenden derken?..

simdi doktorum aradi iki gun once kan vermistim 5+5de.. 6bin cikmis degerim.1hafta beklicez embriyo gelismisse sorun yok beklemekten baska care yok dedi.

canım ilk gebeliğim bi bilgim olsa yazıcamda en azından hoş geldin diyeyim, hayırlı olsun inş sorunsuz atlatırsın bu dönemi , inş.bizde tabi, ikinci çocukmu bu arada,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…