mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

arkadaşlar ne olacak bizim bu halimiz..
ben hayatımdan bıktım artık,
sarhoş gibiyim , sanki otobüste yolculuk yapıyormuşum gibi sürekli

bende 8 haftalık hamıleyım.heryerde uyuyorum.normalde yastık konusunda cok tıtız olmama karsın gıttıgım yerlerde bı yastık bulmam yeterlı oluyo...bazen onada gerek kalmıyo:) ama bu halımden memnunum cunku bır yıldır sabırla bekledım bebısımi..sımdıde kucagıma almak ıcın gun sayıyorum:)

öncelikle Allah hepimize gönlümüzdekini en hayırlı şeklde versin inşallah diyorum..

6+4 olan bir bebeğin kaÇ mm olması gerek bir bilen var mıdır

canım inşallah bebeğin yaşıyordur ve zamanı geldiğinde hayırlısıyla kucağına alırsın..

öncelikle Allah hepimize gönlümüzdekini en hayırlı şeklde versin inşallah diyorum..

6+4 olan bir bebeğin kaÇ mm olması gerek bir bilen var mıdır

hayırlı olsun cnm Allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin

internetteki araştırmalarım da 6. hafta için elma çekirdeği kadar tabirini kullanıyo :)
ben de ilk defa cuma günü gittim doktora. 5+6 da 5.4 mm di benim miniğim. doktor haftasına göre normal dedi.

canım yaa ben de 6+4 iken gitmiştim ama bana o zaman 3 mm demişti!!! bu kadar fark normal midir ki???

uyu cnm uyu :) bebişlerimiz doğunca bol bol uykusuz kalıcaz nasılolsa, şimdiden uyuyalım inşallah hayırlısıyla bebişini kucaklarsın cnm

upssss benim bebiş de mi bir sorun var acaba yaaa ( 3 mm dedi bana 6+4 de

canım yaa ben de 6+4 iken gitmiştim ama bana o zaman 3 mm demişti!!! bu kadar fark normal midir ki???

bence endişe etme cnm, aradaki farkı kapatır bebişin. buralarda okumuştum yine, gelişimi hızlanıp yavaşlıyomuş dönem dönem. bi dahaki doktor randevunda haftasından büyük bile olabilir yani. önemli olan başka sorun olmasın

sağolasın canım..

cumartesi kontrolüm var yine bakalım.. ben şunları bir not alayım da herşeyi sorayım doktoruma..!! yoksa kafamda soru işareti olacak

bu arada takip çizelgeleri var ya ondan yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım yardım edebilecek kimse varmıdır aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…