arkadaşlar ne olacak bizim bu halimiz..
ben hayatımdan bıktım artık,
sarhoş gibiyim , sanki otobüste yolculuk yapıyormuşum gibi sürekli
kızlar benim 4 düşüğüm var bu benim 5. gebeliğim.bu sabah bi kalktım sanki resmen göğsüm sönmüş gibydi(dokunduumda pek acımıyo korkuyorum yine bebeğime bişey mi oldu yoksa diye.kontrolüm çarşamba günü.hayırlısıyla gidip te kalbinin attığını bi görseydim.dua edin nolur.
öncelikle Allah hepimize gönlümüzdekini en hayırlı şeklde versin inşallah diyorum..
6+4 olan bir bebeğin kaÇ mm olması gerek bir bilen var mıdır
ben geçen hafta 6+5 iken gittim 6,5 mm idi.Bana küçük gelmişti hatta eve dönünce oğlumun evraklarını karıştırıp buldum o 8+1 de 12 mm miş.normal galiba dimi?Yanılmıyosam 1 veya 2 mm 5hafta için olabilir.
bende 8 haftalık hamıleyım.heryerde uyuyorum.normalde yastık konusunda cok tıtız olmama karsın gıttıgım yerlerde bı yastık bulmam yeterlı oluyo...bazen onada gerek kalmıyo:) ama bu halımden memnunum cunku bır yıldır sabırla bekledım bebısımi..sımdıde kucagıma almak ıcın gun sayıyorum:)
hayırlı olsun cnm Allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin
internetteki araştırmalarım da 6. hafta için elma çekirdeği kadar tabirini kullanıyo :)
ben de ilk defa cuma günü gittim doktora. 5+6 da 5.4 mm di benim miniğim. doktor haftasına göre normal dedi.
canım yaa ben de 6+4 iken gitmiştim ama bana o zaman 3 mm demişti!!! bu kadar fark normal midir ki???
canım yaa ben de 6+4 iken gitmiştim ama bana o zaman 3 mm demişti!!! bu kadar fark normal midir ki???
bence endişe etme cnm, aradaki farkı kapatır bebişin. buralarda okumuştum yine, gelişimi hızlanıp yavaşlıyomuş dönem dönem. bi dahaki doktor randevunda haftasından büyük bile olabilir yani. önemli olan başka sorun olmasın
bu arada takip çizelgeleri var ya ondan yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım yardım edebilecek kimse varmıdır aranızda?
slm kızlar bedede cuma günü gittim doktora 5+2 di 11.7 mm iyimi sizce
Son adet tarihini soyle ve cizelgede ne yazsın onu soyle yapıyım sana 1 tane hemen canım
Kesenin boyu 11,7 mm suan gayet iyi bence.
13 mayıs canım
ne yazsın ne yazsın!!!
Sen Allahın bir lütfusun yazsın canım teşekkür ederim ilgine
karnımdan baktı ultrasonla koydugu gibi keseyi buldu şimdi belki dahada büyümüştür 10 gün sonra tekrar gel dedi
karnımdan baktı ultrasonla koydugu gibi keseyi buldu şimdi belki dahada büyümüştür 10 gün sonra tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?