mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

utangaçmış seninki allah bizede nasip etsin :)

tebrikler canım benimde 15 şubat doğum olarak verdiler aylar çabucak geçse :)

üzülme en azından başından gördün ya doğum zamanı ilgisiz davransalar ne kötü olurdu.

kızlar ben bugün hiç bişey hissetmiyorum kasıklarımda ağrı yok korkuyorum zaten belirtim sadece kasık ağrısıydı birazda uykuydu onlarda yok 2 hafta sona meleğimin kalp atışını duymak istiyorum bennnnn

Ahh kıyamam ya..Sanırım devlet hastanesine gittin..İnsanlara cok iğrenç davranıyolar orda..sürekli azarlayıp duruyorlar..Rabbim düşürmesin inşallah..
Hamilelikte böyle kötü tecrübelerde gelebilir başımıza..9 aylık uzun bir süreç ne de olsa..moralini bozma..Bir tek hastane orası değil nasıl olsa..İnşallah başka bir hastane de bebişinin kalp atışlarını duyarsın..Sen içini ferah tut..Dua edelim birbirimize..

Herkes bulantı konusundan cok bahsetmiş ben de yazayım..
Ben 2-3 gün öncesine kadar hep kuru şeyler yiyebiliyordum..Onda da cok seçiciydim..Allah a şükür 2-3 gündür biraz sulu yemeğe başladım.
Yedikten sonra çok midem bulanıyor ama kussan da ye diyo büyükler..Allah a şükür daha hiç kusmadım..

Folic asti çok midemi bulandırıyo içemiyorum..Sanırım onun 2 ay içilmesi lazımmış..Ben 10+2 yim..Faydası olmayacaksa boş yere içmiyim..

cnm senı cok ıyı anlıyoreum bende bır hafta bekleyerek gecırdımm akudunmu bılmıyorum bebegı görememısdı doktor benıde korkutmusdu cok ama benım yumurtlama gec olmus bu hafta gıttımde gördum hem kendını hem kalp atısınıı herkesın ultrasonu bır olmuyoo yumurtlamasıdaa kacıncı haftadasınn sen ben bugun ıtıbarıyle 7 hafadayım artıkk ve yenı duyuldu dusun ama kesınlıkle sıgorta hastanesıne gıtmakden yana değilimm cunku ılgı alak yokk ordaa dua et bolboll ben öle yaptım bıde hep ıyı dusunn ben öle yaptım ınan ama doktora gıdersen alttan ultrason ıste cunku alttan daha rahat görunuyomuss kese 20mm olmadanda cogu gebelıklerde bebek görunmuyo ben cok arasdırdım cunku bılgın olsunn ıcıcnı rahat tuttt emınım göörceksın bebeısınııı

herkese günaydın mutlu birgün geçirmemiz umudu ve dileğiyle

bu arada benim bebiş hep sol tarafımda usg de dr solda buluyor hep.orda bir damar atımı gibi sıyrılma gibi birşey hissediyorum.sanırım ufak hareketlenmeler.ay hele bir hareketlensin işte o süper.

deryacım senin sat tarihin nedir? benim de sata göre 15 şubat görünüyor doğum ama dr bir tarih vermedi henüz. sanırım ben yumurtlamanın en sonlarından yakaladım ama tam bilmiyorum..son bir soru daha kalp atışını ne zaman duydunuz siz ben önümüzdeki hafta gidicem duymak için

cnm benim sat 13 nisan fakat geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş yani satla uyuşmuyor bebek.Bugün 8 haftalık oldu.doğum tarihi sormadım desem ama mayısta hamile kaldığım kesin şubatta olur doğum.kalp atışını duymadım ekranda gördüm minicik atıyordu.6+2 de gördük kalp atımını.

canım günaydın. bende de geç yumurtlama olmuş. bugün 9. haftam olmasına rağmen doktorum 8+2 diyor. aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

günaydınlar herkeşlere, bende dün doktora gittm duymadım kalp atışını ama gördüm, haftaya özele giitğimde duyacaz inş. 7 haftalık, bendede geç döllenme olmuş sat ıma göre 8 haftalık falan olması gerek ama 7 haftalıkmış, bu arada çizelge değiştirrebilen varmı, benimkini zeynep yapmıştı sanırım şuanda yok, bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi bana,

Günaydın..Progestan kullanan varmı içinizde.Bu ilaç beni sarhoş yapıyo resmen :26:

Allah hepimizehayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

benim SAT 13 mayıs bugün itibariyle 7 haftalık oldu. geçen salı kontrolüm vardı kalp atışlarını dinledik..

ama şu an ne hissediyorsun diye sorsanız cevap veremem.. neden böyle anlamıyorum!!

bir de bende çizelge hazırlamak istedim ama yapamadım var mı arkadaşlar aranızda yardımcı olabilecek?

merabalar kızlarr, Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ben de 5+6 yım bugün. birazdan ilk defa doktora gidicem. çook heyecanlıyım. inşallah bebişimi görür, kalp atışını duyarım

Günaydın..Progestan kullanan varmı içinizde.Bu ilaç beni sarhoş yapıyo resmen :26:

merhaba bende progestan kullanıyorum ilk hamileliğimde düşük yapmıştım. sabah bir tane akşam yatarken 2 tane kullanıyorum ama iş yerinde sarhoş gibiyim başımı döndürüyor. çok fenaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…