selam kizlar naber nasilsiniz ben bugün doktora gittim ultrason icin bebegimin kalp atislarini duydum benim minik biraz korkak galiba simsiki tutunuyor rahmin kenarinda doktor karnimdan tam göremedi kesenin icini bide alttan bakalim dedi alttan baya belirgindi kalbide göründü dinledik saklaniyormus minicigim
mayıs ayında hamiş kaldım şimdi yedinci haftam bitmek üzere inanılmaz güzel bir duygu aylar nasıl geçecek bilmiyorum şimdiden bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum sanırım 12 şubat gibi dünyaya gelecek meleğim Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
merhaba kızlar nasılsınız bakalım....
bugün kötü bir hastane denemesınden sonra bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. öyle karmaşık bi ortamdı ki anlatamam size doktorda ilgi falan yoktu zaten yuzumu bıle gormedı sanırım.. sonra oltrasona gonderdı yan tarafta. zaten orası ayrı bi facia. eşimi ta dış kapıda bırakmanın yanında 4-5 kişiyi aynı anda ultrason için odaya aldılar... hiç ama hiç rahat değildi... sonra ultrasonun başındaki kadın bana çok sıkışıksın dedi oysa içtiğim su ik bardaktı yaklaşık 15 dk önce... anlamadım zaten bi önceki hastanede de 1,5 litrelik su gosterilip ıdrara sıkışık olman lazım bu kadar su iç demişlerdi.. yani anlıycanız herşey beni çıldırtmak için var gibiydi. sonra da tuvalete git alttan bakalım dedi... olur canım hanımlarla hepbirliktre kardeş kardeş bakıveririzçıktım tabi hiçbişey demeden. eşimin yanına. bi güzel ağladım ... bi daha oraya muhtaç olmak istemiyorum. haftaya özel bi hastaneye gidicez bakalım... valla bebeğim de Allah'a emanet cidden. inşallah kalbi atıodur ve durumu iyidir.. şu anda yapabildiğim tek şey belenmeme dikkat etmek
bugün kötü bir hastane denemesınden sonra bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. öyle karmaşık bi ortamdı ki anlatamam size doktorda ilgi falan yoktu zaten yuzumu bıle gormedı sanırım.. sonra oltrasona gonderdı yan tarafta. zaten orası ayrı bi facia. eşimi ta dış kapıda bırakmanın yanında 4-5 kişiyi aynı anda ultrason için odaya aldılar... hiç ama hiç rahat değildi... sonra ultrasonun başındaki kadın bana çok sıkışıksın dedi oysa içtiğim su ik bardaktı yaklaşık 15 dk önce... anlamadım zaten bi önceki hastanede de 1,5 litrelik su gosterilip ıdrara sıkışık olman lazım bu kadar su iç demişlerdi.. yani anlıycanız herşey beni çıldırtmak için var gibiydi. sonra da tuvalete git alttan bakalım dedi... olur canım hanımlarla hepbirliktre kardeş kardeş bakıveririzçıktım tabi hiçbişey demeden. eşimin yanına. bi güzel ağladım ... bi daha oraya muhtaç olmak istemiyorum. haftaya özel bi hastaneye gidicez bakalım... valla bebeğim de Allah'a emanet cidden. inşallah kalbi atıodur ve durumu iyidir.. şu anda yapabildiğim tek şey belenmeme dikkat etmek
herkese günaydın mutlu birgün geçirmemiz umudu ve dileğiyle
bu arada benim bebiş hep sol tarafımda usg de dr solda buluyor hep.orda bir damar atımı gibi sıyrılma gibi birşey hissediyorum.sanırım ufak hareketlenmeler.ay hele bir hareketlensin işte o süper.
deryacım senin sat tarihin nedir? benim de sata göre 15 şubat görünüyor doğum ama dr bir tarih vermedi henüz. sanırım ben yumurtlamanın en sonlarından yakaladım ama tam bilmiyorum..son bir soru daha kalp atışını ne zaman duydunuz siz ben önümüzdeki hafta gidicem duymak için
cnm benim sat 13 nisan fakat geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş yani satla uyuşmuyor bebek.Bugün 8 haftalık oldu.doğum tarihi sormadım desem ama mayısta hamile kaldığım kesin şubatta olur doğum.kalp atışını duymadım ekranda gördüm minicik atıyordu.6+2 de gördük kalp atımını.
Günaydın..Progestan kullanan varmı içinizde.Bu ilaç beni sarhoş yapıyo resmen :26:
sana şiddetle katılıyorum aşırı mide bulantısı halsizlik uyku hali yapıyor.
nezmana kadar kullanıldığını biliyomusun canım...
bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu sonuca göre 5 haftalık hamileyim
Günaydın..Progestan kullanan varmı içinizde.Bu ilaç beni sarhoş yapıyo resmen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?