ay inşallah canım, sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum Rabbimden
merhabalar..bende mayıs ta hamile kaldım.bu gün de kalp atışlarımızı gördük-duyduk çok şükür..sat a göre 8 haftalığım ama benim buay yumurtlamam geç olduğu için 7 haftalığız.doktorum herşey gayet iyi dedi.şükürler olsun.bir ay sonra gelin dedi.allah herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.
paylaşmak istedim...:))
mutluluklar paylaştıkça büyürmüş cnm. Allah hem mutluluğunu hem de bebişini büyütsün hayırlısıyla
kızlar bu mide bulantısı aşerme vs. olayları ne zaman başlar??
herkese kocaman öpücükler
umarım bugünümüz de iyi geçer cumartesiyi iple çekiyoruz oğlumla.kardeşini görecek diye heyecanlanıyor tabi ben de.
bu bulantılar beni mahvediyor açım ama cnm bişe istemiyor aklıma gelen herşey midemi bulandırıyor.yine işyerinde masama birşeyler bıraktım mı onları atıştırıyorum ama evde töbe aklıma yemek gelmiyor sadece uyku.artık oğlum bıktı annecim yine mi uyuyacaksın diyor.artık bugünden itibaren akşam yürüyüşlerine başlıycaz eşimle.en azından uykum açılır oğlum da mutlu olur.
bu arada kızlar ben hiç balık yemiyorum ne olucak böyle bilmiyorum
merhabalar..bende mayıs ta hamile kaldım.bu gün de kalp atışlarımızı gördük-duyduk çok şükür..sat a göre 8 haftalığım ama benim buay yumurtlamam geç olduğu için 7 haftalığız.doktorum herşey gayet iyi dedi.şükürler olsun.bir ay sonra gelin dedi.allah herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.
paylaşmak istedim...:))
Kalbi atıyomuş meleğimin...Doktordan geldim...Rabbim herkese nasip etsin hep böyle dua ettim
bende var şimdi.8.haftada yoğunlaşıyormuş.bthcgnin en yüksek olduğu hafta olduğundan.Allaha çok şükür kusma falan yok bende ama hiç bir şey yiyemiyorum.yemekleri düşününce bile midem kalkıyor.dün hiç birşey yiyemedim.ağzıma lokma attığım an havalanıyo midem,betim benzim atıyo.tabi aç kalıncada midem bulanıyo.dün bütün gün çok kötüydü.
Kızlar
masa başında uyukluyorum yaa napacam ben
Haftasonu görümcemin düğünü vardı gün boyu hatta gece boyu ayakta kaldım birazda atladım zıpladım tabi, ve şimdi çook kötüyüm.. Başımı kaldıramıyorum nolcak bu durum, inşallah bebişime bir zarar gelmez. Eşim de kızdı bebişi düşünmeden davrandın diye. Nolur dua edin bişeycik olmasın bebişe
ticker yani çizelge işini bir türlü beceremedim. tickerfactoryninki geçerlidir diyor halbuki herkesinki liillypie.ikisinden de denedim olmadı formatı uymadı falan diyor. Yardımcı olabilecek varmı acaba?
Hayırlı sabahlar kızlar..Sabah 5 ten beri falan uyanığım..Erken yatmıştım o nedenle uyuyamadım sanırım..
Bir de sabah karnımın açlığıyla uyandım..Bişeyler yiyebildiğim için çok mutluyum..Çünkü kaç haftalardır ağzıma lokma koyamıyordum..
Allah'a şükür artık bulantılarım yok denecek kadar az..İnşallah sizlerinki de bi an önce geçer..
herkese kocaman öpücükler
umarım bugünümüz de iyi geçer cumartesiyi iple çekiyoruz oğlumla.kardeşini görecek diye heyecanlanıyor tabi ben de.
bu bulantılar beni mahvediyor açım ama cnm bişe istemiyor aklıma gelen herşey midemi bulandırıyor.yine işyerinde masama birşeyler bıraktım mı onları atıştırıyorum ama evde töbe aklıma yemek gelmiyor sadece uyku.artık oğlum bıktı annecim yine mi uyuyacaksın diyor.artık bugünden itibaren akşam yürüyüşlerine başlıycaz eşimle.en azından uykum açılır oğlum da mutlu olur.
bu arada kızlar ben hiç balık yemiyorum ne olucak böyle bilmiyorum
cnm bende hıc balık yıyemıyorum tıskındım evde yaptık bıkeree kötu oldum yedıkden sonraa artık yıyemıyorumm doktora sölemekmı lazımkıı
arkadaşlar balığı geçtim de ben balık dışında da sağlıklı bişiler yiyemiyorum. Evde yemek yapamıyorum hatta oğlum dün anne güzel yemek kokuları geliyodu dedi dedim ki bizden değil oğlum apartmandandır. Hadi ben öyle oğlum da düzgün beslenemiyor sayemde. Pizzacının telefonu evin en nadide köşesinde ve hep kuru şeyler yiyebiliyorum . Süt içemiyorum ığğğğ geliyor et yiyemiyorum meyve bile yiyemiyorum herşey midemi bulandırıyor nolucak bu böylle ne zaman geçicek hı ??
ne kadarlıktı senin?
Çok şşeker miniğin:)))Selam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Uploaded with ImageShack.us
Çok şşeker miniğin:)))
Kızlar bişi sorucam doktor sizinde balık yemenizi yasakladımı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?