Kızlar azcık daha sabredin..İnşallah kısa bir süre sonra gececek bulantılarınız..Ben hepinizden daha kötü durumdaydım..Mutfağın önünden geçemezdim ama Allah'a şükür artık düzeldim ve birşeyler yiyorum..Tabi hala yemek yapamıyorum ama olsun, yiyorum en azından...
Benim 2 gündür göbeğim çok kaşınıyor..Sanki içten gıdıklanıyor..Kayınvaldem esniyordur dedi..Sizde de böyle bi durum var mı?
Günaydın kızlar
benim 9+3 ama 10 haftalık gürünen bebeğimin resmi
1 tanesi 3 boyutlu poposu parlıyor yerim ben onu
cnm gözün aydın ne güzel herşeyi belli çok güzel.allahım çok hoş ya.darısı bana cumartesiye inş.
Kızlar bende 9+3'üm bazı sorularım var sizce uçağa binmeli miyim sadece 1 saatlik bir yolculuk? 2.doktorum balık yağı verdi solgar'ın omega 3 hapı ama gece
alıp yatsam bile midemi bulandırıyor doktoruma söylemeli miyim? başka hangi haplar kullanılır bu dönemde? folik asite hala devam etmeli miyim? birde özel olacak belki ama salona ağda yaptırmaya giden var mı?hijyenik bir yer arıyorum ancak anadolu yakasında olursa sevinirim çook teşekkürler hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş...
arkadaşlar tansiyonunu ölçtüren var mı bu aralar..
en son cumartesi ölçtürdüm muayenede 10 a 5 di
ama doktorum hamilelikte normal olduğunu söyledi
Selam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Uploaded with ImageShack.us
KIZLAR SELAMLAR..
dün de bir arkadaş yardımcı olmuştu bu konuda ben çözdüm olayı sen tarihini ve ne yazmasını istediğini söyle ben halletmeye çalışayım canım :)
çok memnun olurum,aslına bilgisyarla aram çok iyidir ama bir türlü beceremedim şu tickerı.beklenen doğum 12 şubat .herhangi birşey yazmasına gerek yok ,çok teşekkür ederim.
Kızlar bişi sorucam doktor sizinde balık yemenizi yasakladımı??
7 haftalık hamileyim kuru bulantıdan duramıyorum.çalışıyorum ve eve gidince sürekli yatıyorum kafam kalkmıyor
her daim açım midem kazınıyor fakat yemek yiyemiyorum.ne zaman geçecek şikayetlerim.
Eşim naz yaptığımı zannediyor
KIZLAR SELAMLAR..
dün de bir arkadaş yardımcı olmuştu bu konuda ben çözdüm olayı sen tarihini ve ne yazmasını istediğini söyle ben halletmeye çalışayım canım :)
çok memnun olurum,aslına bilgisyarla aram çok iyidir ama bir türlü beceremedim şu tickerı.beklenen doğum 12 şubat .herhangi birşey yazmasına gerek yok ,çok teşekkür ederim.
http://lbdf.lilypie.com/zcpip3.png
PROFİL DÜZENLEDEN ÇİZELGE KISMINA YAPIŞTIRRRRR(TARİHTE HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM. SAT TARİHİNİ YAZARSAN DAHA SAĞLIKLI OLUR CANIM
herkese selam
ben de bu sayfadan ilerlemeye karar verdim....
güzel paylaşımlar olur inşallah....
7+3 üm hesaplamalara göre...ve buna göre de şubatın sonlarına doğru Allah nasip ederse doğum....
ama biraz daha küçük olduğunu söylüyor doktorum bir hafta kadar....
bugün kontrolümüz vardı....kalp atışını duyduk miniciğin...güm güm...iki kere doktor dinletmedi "fazla zorlamayalım" dedi....
düşük tehlikesi olan bi gebeliğim var....
progestan,kan sulandırıcı coraspin ve de göbişimizden -Rabbim sonuna kadar nasip etsin inşallah-- her gün bir iğnemiz var...ve folikacid
sağlıklı olması hepimizin tek dileği....çoooooooook sağlıklı olurlar ve ömür boyu sağlıklı yaşarlar inşallah....
tekrar güzel ve birbirimizi aydınlatacak paylaşımlar diliyorum....
sıkıntısız bir şekilde gebeliğimizin--burda olan olmayan herkesin--sonlanmasını diliyorum Rabbimden...
Allah isteyen herkese ne zaman yaşamak istiyorlarsa bekletmeden de nasip etsin inşallah anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?