mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Kızlar azcık daha sabredin..İnşallah kısa bir süre sonra gececek bulantılarınız..Ben hepinizden daha kötü durumdaydım..Mutfağın önünden geçemezdim ama Allah'a şükür artık düzeldim ve birşeyler yiyorum..Tabi hala yemek yapamıyorum ama olsun, yiyorum en azından...

Benim 2 gündür göbeğim çok kaşınıyor..Sanki içten gıdıklanıyor..Kayınvaldem esniyordur dedi..Sizde de böyle bi durum var mı?

cnm sakın kaşıma göbeğini elinle ovuştur sadece kaşıdığın yerler sonra çok yırtılıyor inan ki.

Günaydın kızlar
benim 9+3 ama 10 haftalık gürünen bebeğimin resmi
1 tanesi 3 boyutlu poposu parlıyor yerim ben onu

Eklentiler

• $2011-07-03 10.08.25.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $2011-07-03 10.11.04.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Kızlar bende 9+3'üm bazı sorularım var sizce uçağa binmeli miyim sadece 1 saatlik bir yolculuk? 2.doktorum balık yağı verdi solgar'ın omega 3 hapı ama gece
alıp yatsam bile midemi bulandırıyor doktoruma söylemeli miyim? başka hangi haplar kullanılır bu dönemde? folik asite hala devam etmeli miyim? birde özel olacak belki ama salona ağda yaptırmaya giden var mı?hijyenik bir yer arıyorum ancak anadolu yakasında olursa sevinirim çook teşekkürler hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş...

merhaba canım
bu soruların en sağlıklı cevabını doktorundan alabilirsin....
özellikle ilaç ile ilgili bilgileri

benim doktorum prf çapa da en son gittiğimde 7 haftalıktım.Hiç bir ilaç vermedi.Israrla sordum hayır dedi yemene dikkat et ve ilaç kullanma.Gectiğim cts belirtilerim azaldı dıye endıselendım esimle acılen bır hastaneye gıttık hersey normalmıs kalbını ızledık ordakı doktor bırsey kullanıyor musun dedı hayır dedım doktorum vermedı.Kım dıye sordu anlattım.Peşini bırakma dedi biz burda hastalar soruyor dıye folık asıt yazıyoruz.Eşimde ilaca çok karşı birdir.Çok sevindi bunu duyunca.herhangi bir problem yoksa bence çok rağbet etmemek lazım ilaca.

Maşallah süphanallah, Allah nazarlardan saklasın..

Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Yaradan..

Kızlar bişi sorucam doktor sizinde balık yemenizi yasakladımı??

Balık tamamen yasak değil canım biraz araştır nette sushi falan yasak yani balık iyi pişmiş olması gerekiyor ve bazı balıklarda çok fazla civa
oluyor onlar yasak somon balığını rahatlıkla yiye bilirsin hatta ilk 3 ayda haftada 3-4 kez balık yiyen birinde folik asite bile gerek kalmıyor düşün yani

bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yasakladı ve çikolata hamur işi fazla yeme dedi dikkat etmeliyiz çünkü parazit falan bulaşa biliyor
çiğ etlerden bize bişe olmaz ama bebek atlatamıyor

7 haftalık hamileyim kuru bulantıdan duramıyorum.çalışıyorum ve eve gidince sürekli yatıyorum kafam kalkmıyor
her daim açım midem kazınıyor fakat yemek yiyemiyorum.ne zaman geçecek şikayetlerim.

Eşim naz yaptığımı zannediyor

bende de o dediğin kuru bulantıdan var canım 7. hafta civarında başlamıştı 8. haftayı devirdik hala devam ediyor benimki. ben de bir an önce geçmesini hayal ediyorum. baş ucumda tuzlu çubuk var her daim. iyi geliyor canım bulantının arttığını hissedinc ağza bi iki tane atınca ben iyi hissediyorum az daha

Son düzenleme:
herkese selam
ben de bu sayfadan ilerlemeye karar verdim....
güzel paylaşımlar olur inşallah....

7+3 üm hesaplamalara göre...ve buna göre de şubatın sonlarına doğru Allah nasip ederse doğum....
ama biraz daha küçük olduğunu söylüyor doktorum bir hafta kadar....

bugün kontrolümüz vardı....kalp atışını duyduk miniciğin...güm güm...iki kere doktor dinletmedi "fazla zorlamayalım" dedi....

düşük tehlikesi olan bi gebeliğim var....
progestan,kan sulandırıcı coraspin ve de göbişimizden -Rabbim sonuna kadar nasip etsin inşallah-- her gün bir iğnemiz var...ve folikacid

sağlıklı olması hepimizin tek dileği....çoooooooook sağlıklı olurlar ve ömür boyu sağlıklı yaşarlar inşallah....

tekrar güzel ve birbirimizi aydınlatacak paylaşımlar diliyorum....
sıkıntısız bir şekilde gebeliğimizin--burda olan olmayan herkesin--sonlanmasını diliyorum Rabbimden...

Allah isteyen herkese ne zaman yaşamak istiyorlarsa bekletmeden de nasip etsin inşallah anneliği

hoşgeldin canım
amin inşallah rabbim kucaklamamızı nasi eder

küt küt atıyor kalbim:))
kızlar bugün kontrolümüz vardı.Rab'bim e sonsuz şükürler olsun bebişin kalbini dinledik.Darısı isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah.Allah'a emanet olun.dualarımdasıınz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…