Balık tamamen yasak değil canım biraz araştır nette sushi falan yasak yani balık iyi pişmiş olması gerekiyor ve bazı balıklarda çok fazla civa
oluyor onlar yasak somon balığını rahatlıkla yiye bilirsin hatta ilk 3 ayda haftada 3-4 kez balık yiyen birinde folik asite bile gerek kalmıyor düşün yani
bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yasakladı ve çikolata hamur işi fazla yeme dedi dikkat etmeliyiz çünkü parazit falan bulaşa biliyor
çiğ etlerden bize bişe olmaz ama bebek atlatamıyor
banada tam tersi hele hele somon yeme dediler.derin deniz balığı zararlıymış
ya zaten son dönem hamileliklerinde var bu kadar titizlik :))
eskiden ultrason mu varmış, eskiden folik asit mi varmış.. annelerimiz düzenli olarak balık mı yiyormuş.. hamileliği sırasında doktora 1 kere gidip doğum yapanlar var yaaa aslanlar gibi..
şimdi bir de bize bakın.. haftada 1 doktorda alıyoruz soluğu.. Allah zaten hayırlısıyla verecekse verir.. gerçi bizimki de sadece önlem kıymetlilerimiz için.. aman ne bileyim öyle işte.. sonunu bağlayamadım, uykum geldi çünkü..
cnm ben ilk hamileliğimde daha öğrenmeden 17 saatlik yola gittim geldim 5 gün içinde.ve otogarlarda ne koliler taşıdım çok şükür hiçbirşey olmadı bunda çok titiz davranıyorum üstüne çok düşüyorum daha çok sorun oluyor gibi aslında biraz da relax olmak lazım.o meleğin ruhu üflendiyse zaten allahtan başka hiçbirşey onun gelmesine engel olamaz.
kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......
kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......
7 haftalık hamileyim kuru bulantıdan duramıyorum.çalışıyorum ve eve gidince sürekli yatıyorum kafam kalkmıyor
her daim açım midem kazınıyor fakat yemek yiyemiyorum.ne zaman geçecek şikayetlerim.
Eşim naz yaptığımı zannediyor
aaa sen çizelgeyi düzeltmişsin. iyi hadi hayrlı olsun
Teşekkür ederim..Dünyam80 yaptı bunu..Sen de cok yardımcı oldun sağolasın
Hamilelik nasıl gidiyor..
kızlar günaydın
sanırım ben bebişimi hissetmeye başladım
kasığım arada bir seyiriyor :) pıt pıt die
çok heycanlanıyorum
gözün aydın cnm ben de hissediyorum ne zamandır.oğlumda da öyle olmuştu erken seyiriyorsa erkektir dediler öyle de oldu tabi rabbim bilir en iyisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?