mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Banada tam tersi hele hele somon yeme dediler.Derin deniz balığı zararlıymış

kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......

selam arkadaşlar,

öncelikle iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım amin inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz Allahın izniyle.

cumartesi kontrol var benimde hem heyecanlıyım (bebişimin kalp atışını tekrar duyacağım için) hem de stressliyim (doktorum ultrasona alttan baktığı için)

10. haftaya kadar o şekilde bakıyormuş..

bu arada somon balığı kesinlikle doktorların en çok tavsiye ettiği balıktır hamileler için.. rahatlıkla yiyebilirsiniz.

sakatat, çiğ et, salam, sosis v.b., bir de dip balıkları yasak... haaa midye de buna dahil tabi..

PROFİL DÜZENLEDEN ÇİZELGE KISMINA YAPIŞTIRRRRR (TARİHTE HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM. SAT TARİHİNİ YAZARSAN DAHA SAĞLIKLI OLUR CANIM[/QUOTE]

Vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim,çok güzel olmuş günü de tam.Emeğine sağlık,tekrar teşekkürler canım...

ya zaten son dönem hamileliklerinde var bu kadar titizlik :))

eskiden ultrason mu varmış, eskiden folik asit mi varmış.. annelerimiz düzenli olarak balık mı yiyormuş.. hamileliği sırasında doktora 1 kere gidip doğum yapanlar var yaaa aslanlar gibi..

şimdi bir de bize bakın.. haftada 1 doktorda alıyoruz soluğu.. Allah zaten hayırlısıyla verecekse verir.. gerçi bizimki de sadece önlem kıymetlilerimiz için.. aman ne bileyim öyle işte.. sonunu bağlayamadım, uykum geldi çünkü..

cnm ben ilk hamileliğimde daha öğrenmeden 17 saatlik yola gittim geldim 5 gün içinde.ve otogarlarda ne koliler taşıdım çok şükür hiçbirşey olmadı bunda çok titiz davranıyorum üstüne çok düşüyorum daha çok sorun oluyor gibi aslında biraz da relax olmak lazım.o meleğin ruhu üflendiyse zaten allahtan başka hiçbirşey onun gelmesine engel olamaz.

aynen katılıyorum derler ki düşeceği varsa bir sürahi kaldırsan düşer diye..ben de ilk hamileliğimde iş koşulları ve babamın hastalığı yüzünden hiçbişey yiyemiyordum doğru dürüst ve çok sağlıklı bir oğlum oldu..yine de dikkatli olmalı ama çok titizlenmek de kendimize zarar diye düşünüyorum

benimde ilk örendiğimde 8-9 hafta arası olması gerekirken,6 hafta çıktı, aynen senin gibi kalp atışını duymaya diye bi heycan gittik bişey görünmedi,olmuycak bişey oldu tedavi olduğum halde geç döllenme olmuş,şimdi 16 haftalık hamileyim umarım geç döllenmedir..

Bende ilk doktora 5 haftalıkken gitmiştim..Aynısını söyledi doktor..Kese var gibi , yok gibi dedi..Olsa da içi boş olabilir dedi..Yani acayip korkuttu beni..Hep en kötüsünü söylerler zaten..Karşısındakinin psikojisini düşünmezler..

Ben de geç döllenmişim ve MaşAllah su anda 11+1 hamileyim..Hiç bir sorun yok..
inşAllah Sizin de öyle olcak...

Hep naz derler zaten..Ama bizim çektiklerimizi onlar çekse kimbilir ne nazlar yaparlar..Çünkü erkek milleti bizden daha da nazlı oluyorlar..

Benim durumum sizden de beterdi ama 10.cu haftada düzelmeye başladı..Maşallah şimdi daha da iyiye gidiyorum..
İnşallah sizin az kalmış , düzelir..

Teşekkür ederim..Dünyam80 yaptı bunu..Sen de cok yardımcı oldun sağolasın
Hamilelik nasıl gidiyor..

canm hep aklımdaydın siteye gırerken. karşılaşsak da düzeltsek diyordum. neyse ki hallolmuş... çok şükür bi sıkıntımız yok. işte biraz yemek konusunda sıkıntı çekiyorum. tek başıma olunca hiç yemiyorum nerdeyse. eşim olunca onun bahanesiyle yiyorum bişeyler. ama geçici inşallah. ve çok şükür hastanemi ve doktorumu da netleştirdim çok şükür rahatladım. bayağı bi stresti o bende. senin nasıl gidiyor

yemek sıknıtın yakında gecer inşallah..Bende hep kayınvaldem de gidip yiyordum..

doktor konusu netleşmesine sevindimm..kötü bir tecrübe yasadın..

Ben iyiyim Allah a sükür..inşallah cuma günü kontrolümüz var..bebişimizin yeni fotosunu alcaz..

merhaba kzlar demek aynı ayda doğum apıcaz bende çevremde karnı şiş hatunlar görünce herkes yazın doğurcak sandım valla

kızlar günaydın
sanırım ben bebişimi hissetmeye başladım
kasığım arada bir seyiriyor :) pıt pıt die
çok heycanlanıyorum

gözün aydın cnm ben de hissediyorum ne zamandır.oğlumda da öyle olmuştu erken seyiriyorsa erkektir dediler öyle de oldu tabi rabbim bilir en iyisini

ayyyy canım yaaa evet çok erken ama seyiriyor
çok değişik bir duygu...
Bana herkez kızın olacak diyor
ilk sen erkek dedin hayırlı evlat olsun geri boş
ama benimde gönlüm erkek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…