mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

ayyyy canım yaaa evet çok erken ama seyiriyor
çok değişik bir duygu...
Bana herkez kızın olacak diyor
ilk sen erkek dedin hayırlı evlat olsun geri boş
ama benimde gönlüm erkek diyor

Kayınvalidemle gorumcem de aynısını soyledi erken hareketlenirse erkek gec hareket ederse kızmıs.
Gorumcemin 2.5 3 aylıkken hissetmeye baslamıs. Esimin teyzesinin gelini de 4-5 aylıkken hissetmis. Gorumcemin erkek teyzesinin gelinini kızı oldu

evet benim 2,5 ay oldu
ayy inşallah hayırlısı olsun

slmmm kızlar bende geldim ya ben çok sinirli oldum yaaaaaaaa artık kendi kendimi bile çekemiyorum galiba....(((

MERHABA KIZLAR BENDE MAYIS AYINDA HAMİLE KALDIM ŞUA 6 HAFTLAIK HAMİLEYİM...
ÇOK KÖTÜ BULANTILARIM VAR DÜN ACİLE GİTTİM İŞ YERİNDE DURAMADIM SİZİNDE BÖYLE ŞİKAYETLERINZ VARMI?

MERHABA KIZLAR BENDE MAYIS AYINDA HAMİLE KALDIM ŞUA 6 HAFTLAIK HAMİLEYİM...
ÇOK KÖTÜ BULANTILARIM VAR DÜN ACİLE GİTTİM İŞ YERİNDE DURAMADIM SİZİNDE BÖYLE ŞİKAYETLERINZ VARMI?

merhaba cnm, ben de 6,5 haftalık hamileyim..ama bende ne bulantı ne de kusma var.. bende olmadığı için endişelendim, doktoruma sordum, ne güzel ilşte olmasın dedi, bünyeye bağlı dedi.. bu arada biz gecen cumartesi kalp atışlarını duyduk..sen gittin mi cnm doktora??

doğru söylüyorsun canım..

farkındamısınız aynı şeyleri aynı anlarda hissediyoruz birkaç hafta önceye baktım da kasık ağrısı çoğumuzda varmış ..şimdiki gündemimiz de bulantı ..o da geçicek umarım..

arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama o seğirmeler bebiş değil ben 20. haftadayım, aynı haftalarda seğirmeler vadı doktora sordum, doktor mümkün değil bebek hissedilmez dedi.. damarlardan geçen kan hacmi çok arttığı için, kasıktaki atar damarlarda seğirme olabilirmiş, hissedilen oymuş.16. haftada bile ultrasonra döndü durdu ama ben hiç bişi hissetmedim.. ben 18 de hissetmeye başladım, doktorumun dediğide en erken 14-15 ondan öncesi bebek değil dedi.. zaten ilk hissedilen seğirmeden ziyade, dönme hareketi gibi, bi guruldama

bende daha bulantı yokk yaaa

az önceye kadar bende de hiç bulantı yoktu. sabah bi bardak portakal suyu içtim. 1 saat sonrasında afedersiniz tuvalete yetişemedim hepsi çıktı bi anda gelen bi bulantıyla. bi kerelik bişimiydi yoksa devamı gelir mi görücez bakalım. bebişilerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli diil

ah canım yaaa...

senin ne kadarlıktı?

bu arada ben ne bulursam yiyorum bakalım, ama süt yoğurt hak getire, hiç canım istemiyor..

ah canım yaaa...

senin ne kadarlıktı?

bu arada ben ne bulursam yiyorum bakalım, ama süt yoğurt hak getire, hiç canım istemiyor..

6+5 im bugün. iştahsızlığık var bende ama süt yoğurt yiyip içebiliyorum neyseki. hatta sadece onlarla besleniyorum nerdeyse. az önce bi şehriye çorbası yaptım da onu yedim. iyi geldi biraz

arkadaşlar merhaba öncelikle hepimizin gözü aydın inş.sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza.bende daha bu hafta öğrendim hamile olduğumu 4+6 bugün itibariyle tahmini doğum tarihim ise 9mart umarım beraber ilerleriz bebiş yolunda

hayırlı olsun cnm :)

cnm portakal suyu asitli olduğu için mideyi yakar ondan olmuştur.

6+5 im bugün. iştahsızlığık var bende ama süt yoğurt yiyip içebiliyorum neyseki. hatta sadece onlarla besleniyorum nerdeyse. az önce bi şehriye çorbası yaptım da onu yedim. iyi geldi biraz

afiyet olsun canım.. ohh yarasın bebişe

amin inşallah, senin de gözün aydın canım.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah..

amin inşallah, senin de gözün aydın canım.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah..[/QUOTE]

sağolasın canım.benim daha çok küçük sanırım hiç bir belirtim yok henüz bulantı kusma tiksinme vs..inşallahta hep böyle devam ederr

tatlının yüzüne bakamıyorum halbuki ne çok severdim bütün yeme alışkanlığım değişti resmen iştahı bana çekmiycek babada tatlı sevmez bizde galiba babaya benziycek.birşey merak ediyorum hamilelikte şişme olayı var ya hani aşırı derecede su topluyor vucut nedeni ne acaba tansıyon olabılır mı benım dusuk sureklı en son olcturdugumde 8-5 ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…