ayyyy canım yaaa evet çok erken ama seyiriyor
çok değişik bir duygu...
Bana herkez kızın olacak diyor
ilk sen erkek dedin hayırlı evlat olsun geri boş
ama benimde gönlüm erkek diyor
kayınvalidemle gorumcem de aynısını soyledi erken hareketlenirse erkek gec hareket ederse kızmıs.
Gorumcemin 2.5 3 aylıkken hissetmeye baslamıs. Esimin teyzesinin gelini de 4-5 aylıkken hissetmis. Gorumcemin erkek teyzesinin gelinini kızı oldu
MERHABA KIZLAR BENDE MAYIS AYINDA HAMİLE KALDIM ŞUA 6 HAFTLAIK HAMİLEYİM...
ÇOK KÖTÜ BULANTILARIM VAR DÜN ACİLE GİTTİM İŞ YERİNDE DURAMADIM SİZİNDE BÖYLE ŞİKAYETLERINZ VARMI?
cnm ben ilk hamileliğimde daha öğrenmeden 17 saatlik yola gittim geldim 5 gün içinde.ve otogarlarda ne koliler taşıdım çok şükür hiçbirşey olmadı bunda çok titiz davranıyorum üstüne çok düşüyorum daha çok sorun oluyor gibi aslında biraz da relax olmak lazım.o meleğin ruhu üflendiyse zaten allahtan başka hiçbirşey onun gelmesine engel olamaz.
farkındamısınız aynı şeyleri aynı anlarda hissediyoruz birkaç hafta önceye baktım da kasık ağrısı çoğumuzda varmış ..şimdiki gündemimiz de bulantı ..o da geçicek umarım..
bende daha bulantı yokk yaaa
az önceye kadar bende de hiç bulantı yoktu. sabah bi bardak portakal suyu içtim. 1 saat sonrasında afedersiniz tuvalete yetişemedim hepsi çıktı bi anda gelen bi bulantıyla. bi kerelik bişimiydi yoksa devamı gelir mi görücez bakalım. bebişilerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli diil
ah canım yaaa...
senin ne kadarlıktı?
bu arada ben ne bulursam yiyorum bakalım, ama süt yoğurt hak getire, hiç canım istemiyor..
arkadaşlar merhaba öncelikle hepimizin gözü aydın inş.sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza.bende daha bu hafta öğrendim hamile olduğumu 4+6 bugün itibariyle tahmini doğum tarihim ise 9mart umarım beraber ilerleriz bebiş yolunda
az önceye kadar bende de hiç bulantı yoktu. Sabah bi bardak portakal suyu içtim. 1 saat sonrasında afedersiniz tuvalete yetişemedim hepsi çıktı bi anda gelen bi bulantıyla. Bi kerelik bişimiydi yoksa devamı gelir mi görücez bakalım. Bebişilerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli diil
cnm portakal suyu asitli olduğu için mideyi yakar ondan olmuştur.
6+5 im bugün. iştahsızlığık var bende ama süt yoğurt yiyip içebiliyorum neyseki. hatta sadece onlarla besleniyorum nerdeyse. az önce bi şehriye çorbası yaptım da onu yedim. iyi geldi biraz
arkadaşlar merhaba öncelikle hepimizin gözü aydın inş.sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza.bende daha bu hafta öğrendim hamile olduğumu 4+6 bugün itibariyle tahmini doğum tarihim ise 9mart umarım beraber ilerleriz bebiş yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?