bilgisayara atıyorum su anda..Site ismini verirmisin..
Ah canım noldu..Özel değilse anlatırmısın..Belki yardımımız olur..
Ah bitanem ah.. Sen benim esimle ettigim kavgaları gorsem. Hamile kaldıgımdan beri kac kere kavga ettik..
Dun gene ettik ustume yurudu dovucekti ev kapsını yuzune kapattım. Kayınpederim olmasaydı gelip odaya dovucekti valla beni..
Ama bi baktım gece isten gelmis bana sarılmıs yatıyoruz.. Askım bitanem falan diyo..
Hicccc takma kafana biseyi canım hic.. Gercekten degmiyor. Ben esim benle daha cok ilgilensim istiyorum ama o eskisinden de ilgisiz suanda.
Onceden gunde en az 5 kez telefonda konusurduk simdi 1 kere yarıyor napıyosun diye arada 2-3 e cıkıyor o da bisey yapmamı istedigi zamanlarda..
Anlayacagın herkezde var canım bu esiyle sıkıntı konusu. Benim kocam cok iyi dese biri mutlaka o da hamilelikte kavga ediyordur..
Çıkan linki nereye yapıştırcam..
kızlar çok sağolun
o kadar kötüyüm ki ağlayıp duruyorum kiseyede birşey anlatamıyorum
ne yapacağımı hiç bilmiyorum
kavga etmedik kavga etsek bu kadar kötü olmazdım
sadece yaptığı birşey ile ilgili çok kötü soğuttu beni kendinden
kendide çok mahcup konuşamıyor benimle
bende düşündükçe uzaklaşıyorum
bebek için pişman bile olmaya başladım
Allahım aklımı korusun
keşke anlatabilsem eminim sizinde
eliniz kolunuz bağlanırdı benim gibi
canım tavsiyen için çooooook teşekkür ederim.bunu daha önce bir teyzem söylemişti bana. ümmü sübyan diye birşey olduğunu, beni de etkiyeleyebileceğini söylemişti. bende epey düşünmüştüm hatta. ama söylediğini kesinlikle ciddiye alıcam arkadaşım. Allah razı olsun.
cnm bende subyen nuskası yaptırdıkdan sonra hamıle kaldımm 2 ayımda 4 senedır bebek olmuyordu doktor hıc bıseyok dedı tek tupumde tıkalı bıde dusunn ama kalırsın dedı cunku doktor sorun yapma onu dedı nuskayı takdım ve 41 gun okundum okunma bıttıgı ay hamıle kaldımm cnm buna ınan ben cok ınandımm ben daha önce falcıya gıtmısdım o sölemısdı bana sonra hocada bana öle deıd ve yaptırdımm özel bır nuskası var hatta bebek dogdukdan sonra onada takmak ıcıcn nuska yapıldı bogabılıyomuslar dogdukdan sonraada oda yapıldı dusun yanıı nuskayı hıc ustumden cıkarmıyorumm dogana kadar takıcamm buna ınanın ve karnında bebeklerı ölenler lutfen bu nuskayı yaptırın benım teyzemın 9 tane cocugu öledu karnında sonra bu nuskayı takdı 5 tane daha dogurdu sorunsuzz böle bıse var yanıı
Bende foto cok var ama nasıl eklicem bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?