mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Ah canım noldu..Özel değilse anlatırmısın..Belki yardımımız olur..

kızlar çok sağolun
o kadar kötüyüm ki ağlayıp duruyorum kiseyede birşey anlatamıyorum
ne yapacağımı hiç bilmiyorum
kavga etmedik kavga etsek bu kadar kötü olmazdım
sadece yaptığı birşey ile ilgili çok kötü soğuttu beni kendinden

kendide çok mahcup konuşamıyor benimle
bende düşündükçe uzaklaşıyorum
bebek için pişman bile olmaya başladım
Allahım aklımı korusun

Ne yaptı bilmiyorum canım ama senin suan kocana sımsıkı sarılman lazım. Seni aldatmadıgı surece herseye goz yummalısın suan..

kendide çok mahcup konuşamıyor benimle
bende düşündükçe uzaklaşıyorum
bebek için pişman bile olmaya başladım
Allahım aklımı korusun

cnm sakin sakin düşün. eşin ne yapmış olursa olsun , öncelikle hiç bişi için bebeğinden pişmanlık duyma sakın. şu an hassas dönemlerden geçiyoruz hepimiz. belki normalde fazla takıp önemsemicemiz şeyler gözümüzde büyüyo hep. konuyu bilmiyorum ama daha sakin düşün cnm. kendini üzme ama lütfen

keşke anlatabilsem eminim sizinde
eliniz kolunuz bağlanırdı benim gibi

keşke anlatabilsem eminim sizinde
eliniz kolunuz bağlanırdı benim gibi

canım konunun ne olduğunu bilmiyorum ama inan ki tüm evliliklerde bu tür şeyler oluyor. sevgilin değil ki terk et gitsin. biz hamileyiz, hassas günler geçiriyoruz, ama onlar bizim gibi düşünemiyorlar işte.bizi hala 2 ay önce ki eşleri sanıyorlar,oysa öyle değişti ki hormonlarımız. biz şuan her zamankinden daha fazla sevgi,şefkat ve ilgi bekliyoruz. beklentilerimiz büyüdükçe de mutsuz oluyoruz. evlilik böyle birşey bence, beklentilerini ne kadar kısıtlar ne kadar azaltırsan o kadar iyi gidiyor evliliğin. yani ben çok az gördüm eşi hamile olup sonsuz bir sabır ve itina gösteren bir eş. biz kendimizi daha çok sevelim, hamile olduğumuzu çok fazla düşünmeyelim. bana doktorum ne dedi bak sanada söyleyeyim:"kendini çok fazla dinleme, her sabah evden hamileyim ben diyerek çıkma, normal yaşa ki hamileliğin, evliliğin ve tüm ilişkilerin normal gitsin. kimseden birşey bekleme,sen gerekenin en iyisini yapacak kadar duyarlı bir annesin. sana ilgi emek şefkat gösterilirse şaşır ama kimseden bunları bekleme, sen işine gücüne bak "dedi. inan o kadar değişti ki hayatım bu sözlerden sonra. ne olur kendini üzme olur mu? su zaten yolunu bulacaktır arkadaşım.

cnm bende subyen nuskası yaptırdıkdan sonra hamıle kaldımm 2 ayımda 4 senedır bebek olmuyordu doktor hıc bıseyok dedı tek tupumde tıkalı bıde dusunn ama kalırsın dedı cunku doktor sorun yapma onu dedı nuskayı takdım ve 41 gun okundum okunma bıttıgı ay hamıle kaldımm cnm buna ınan ben cok ınandımm ben daha önce falcıya gıtmısdım o sölemısdı bana sonra hocada bana öle deıd ve yaptırdımm özel bır nuskası var hatta bebek dogdukdan sonra onada takmak ıcıcn nuska yapıldı bogabılıyomuslar dogdukdan sonraada oda yapıldı dusun yanıı nuskayı hıc ustumden cıkarmıyorumm dogana kadar takıcamm buna ınanın ve karnında bebeklerı ölenler lutfen bu nuskayı yaptırın benım teyzemın 9 tane cocugu öledu karnında sonra bu nuskayı takdı 5 tane daha dogurdu sorunsuzz böle bıse var yanıı

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,bende 8+1 hamileyim,çok mutluyum ilk bebişim olucak Allah izin verirse ,doğumumda Şubat a gelecek inşallah:)
Çok güzel bir duygu çoookkk

canım bana ayrıntılı yazar mısın? ne yapayım nereye gideyim peki? inan ne hoca bilyorum nede ne yapacağımı. bana fal bakan birkaç kişi söylemişti bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…