Güle güle kullan tatlım =) Amin Allah'ım onları bize bagıslasın..
canım bana ayrıntılı yazar mısın? ne yapayım nereye gideyim peki? inan ne hoca bilyorum nede ne yapacağımı. bana fal bakan birkaç kişi söylemişti bu durumu.
Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve site ile ilgili çok bilgim yok,bebeğintakibini yaptığınız cetveli nasıl yapabilirim.Kaç haftalık olduğunu gösteren cetvel,yardımcı olursanız sevinirim.
cnm bunu zaten camı hocları bazen yazıyoo benım kız arkadasım yazdı oda hoca kıtabı var onubuldum ona gör yazdı kuran kıtaplarıvar ıcıcnde ummu subyene karsı hatta komsularına bıle sorsan kesın bıldıklerı yazan bırır vardır benım arkadsım yazdıgı ıcıcn herkes yazamıyo bıraz zor yazılıyo benımkını cokzor yazdı ızızn vermıyolar yazmasına cunku emmı subyen denılen sey bır nevı 3 harflı benım bebek olusmasını engellıyodu kımınınkını de oluyo ama boguyo anne karnında dedım gıbı camı hocasına bıle sorsan söler kımın yazdını kesın tanıdıgıvardır ıyılık ıcıcn yanı kötu bısey değil bu cnm buyu gıbı değil yanı etrafınada sor kesın vardır tanıdık hanı kadın kurn okuyanlar felan da yazbaılen yazar yanı arapca yazanlarr onu yazdırıp ustune takıyosun sonra 41 gun her sabah namazından sonra nas 41 tane felak41 tane ıhlas 41 tane okutuyosun kendıne ya suyunu ıc yada sana okuyup eflencekk ben suyunu ıcdım dıger ay hamıleyım ısde ınsallah olur senınde ccnm
canım bana ayrıntılı yazar mısın? ne yapayım nereye gideyim peki? inan ne hoca bilyorum nede ne yapacağımı. bana fal bakan birkaç kişi söylemişti bu durumu.
Birde hergün okuyabildiğiniz kadar ayetl kursi okuyun okumasını bilenlerede okutun 113 taneyi tamamlayın ve fatiha suresini bol bol okuyun abdestlice şifa verir engelleri kaldırır Allahın izniyleAaaaaa rica ederim falcılara gitmeyin bulundugnuz yerde cami yokmu onun hocasına gidin annenizle arkadaşınızla teyzenizle anlatın durumu o yapamazsa mutlaka yapanı bildirirler size...falcılar dinen çok kötü bir pozisyondalar aptal saptal birşey söylerler maneviyatınız kalbinizi bozarsınız..
Bu konuda dünyam 80 yardımcı olabilir..Benim ikisini de o yaptı :)
Aaaaaa rica ederim falcılara gitmeyin bulundugnuz yerde cami yokmu onun hocasına gidin annenizle arkadaşınızla teyzenizle anlatın durumu o yapamazsa mutlaka yapanı bildirirler size...falcılar dinen çok kötü bir pozisyondalar aptal saptal birşey söylerler maneviyatınız kalbinizi bozarsınız..
Birde hergün okuyabildiğiniz kadar ayetl kursi okuyun okumasını bilenlerede okutun 113 taneyi tamamlayın ve fatiha suresini bol bol okuyun abdestlice şifa verir engelleri kaldırır Allahın izniyle
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
al canım burdan yukleyebilirsin bebisini cok merak ediyorummmmmm
Merhaba o kadar acemiyimki sizi bile zor buldum,bende 8+1 hamileyim bebek cetvelini bazı arkadaşlara siz yapmışsınız banada yaparmısınızzz lütfennn,
kendide çok mahcup konuşamıyor benimle
bende düşündükçe uzaklaşıyorum
bebek için pişman bile olmaya başladım
Allahım aklımı korusun
arkadaşım kimse için kendini boş yere üzme, ben herşeyi kafama taka taka baktım ki kendim mutsuz oluyorum karşımdakiler hayatlarına aynen devam ediyor dedim ne üzücem kendimi boş yere..
hiçbirşeyi dert etmiyorum artık kendime her ne olursa olsun.. sende öyle yap..
gerçi yazımlarından az çok tahmin eder gibiyim ne olabileceğini..
3 günlük dünyada üzme kendini, bebişinin keyfini çıkar..
arkadaşım kimse için kendini boş yere üzme, ben herşeyi kafama taka taka baktım ki kendim mutsuz oluyorum karşımdakiler hayatlarına aynen devam ediyor dedim ne üzücem kendimi boş yere..
hiçbirşeyi dert etmiyorum artık kendime her ne olursa olsun.. sende öyle yap..
gerçi yazımlarından az çok tahmin eder gibiyim ne olabileceğini..
3 günlük dünyada üzme kendini, bebişinin keyfini çıkar..
Ay lütfen yapma hamilelik zor birşey inan şu an onu hormonlarının etkisinde yorumluyorsun sakın bunu yapma eşinde sonra daha adapte olmaya çalışıyor..kolay değil bu yolda beraber olmalısınız...diyorumda gel evime bak bazen kocamın yaptıgı birşey beni deli ediyor onu sorumsuz vurdumduymaz merhametsiz bencil olduğunu düşünüyorum bi kaşık suda boğarım ama sonra hatırlıyorumki ben anne olacağım ozaman diyorum ki
ona ihtiyacım olcak o bebek doğunca anne baba dicek herşeyi unutacaksınız ne kendini ne kocanın canını sık tamam mı bebeğim gel burda ağla zırla anlat dök içini sonra mutlu huzurlu dön ailedeki görevine
canım çok sağol...son adet tarihimi soruyosan 18 mayıs...yoksa adetimin son günüylemi yapılıyor.4 gün falan sürüyodu benim adetim.18 mayısda olmuşdum 4 gün sürdü,neye göre yapıyosun 18 mayıs a göre değilmi son adet tarihimin ilk günü yaniben sana yapayım canım adetin son gününü söylemen yeterli
Ne güzl haber ..2 li testi neden yaptırmıycaksın bir sakıncasımı varDoktordan geldim arkadaşlar şükür herşey yolunda..11 haftalık olduk.Aranızda 2'li testi yaptırmayacak varmı?
Ne güzl haber ..2 li testi neden yaptırmıycaksın bir sakıncasımı var
canım çok sağol...son adet tarihimi soruyosan 18 mayıs...yoksa adetimin son günüylemi yapılıyor.4 gün falan sürüyodu benim adetim.18 mayısda olmuşdum 4 gün sürdü,neye göre yapıyosun 18 mayıs a göre değilmi son adet tarihimin ilk günü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?