canım bende de kanda fazla pıhtılaşma var.(heterezigotum) bende clexan 0.4 iğne kullanıyorum. senin nasıl tedavin? bunun dışında bebe asprini içiyorum.(1 dış gebelik 2 düşükten sonra çıktı ortaya) aynı rahatsızlık ikimizin ki. o yüzden paylaşmak istedim seninle. Allah'ım bu defa yüzümüzz gülsün yarabbim.
O kasık ağrısını sen bana sor..Eskiden benim de ara ara girerdi ama 2-3 gündür hiç kesilmeden ağrıyor..
Bende yatakta dönemiyorum..Akıntım zaten vardı..Çok fazla artmadı..
İnternetten araştırdım..11. haftadan sonra rahim gerildiği için böyle ağrılar normalmiş..
Walla ben doğuma kadar böyle olurum.İlerki haftalardada bebeğini kaybeden var.Benimkiler karnımda ölüyor ve iğne kullanıyorum.Bakalım ALLAH tan ümit kesilmez
o kasik agrisi bendede var acaba üsütüyormuyum dedim baslarda ama ayaklarim ates gibi mübarek yaniyor
bence iki ihtimal var rahim büyüyor o yüzden agri yapiyor düsünsene karninin icinde kücük bir can ama insaat gibi calisma var her gecen saniye büyüyor orada kendine yer etmeye ugrasiyor tutunuyor
yada bak dikkat et normalinda hamile olmasaydin adet olacagin dönemde cok sanci oluyor
ben bide hamile oldugumdan beri göbek deligin kasiniyor hic olmazdi önceleri
günaydın bi çözemedim siteyi :) bende 10 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu allahım olmayana tatdırsın yarında tekrar konturolümüz var inş iyi çıkar bu arada kulağımda bir uğultu var doktorlara gittim bişey yok psikolojik diyorlar ama deli oluyorum hapta kullanamıyorum acaba 9 ay çekecekmiyim böyle
canım normaldir bence boyu.bende 7 haftalıkken yani geçen hafta gittiğimde 12.05 mm di boy.doktor iyi dedi.bi sonraki kontrolüm allh nasip ederse 1 ay sonraya verdi.3 haftam kaldı:)günlerde hiç geçmiyo.
arkadaşlar benım gıbı lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.
Rosepher seni de mi uyku tutmadı..
Kızlar ya ben 3 ayda hiç kilo almadım..Bi de 2 kilo verdim..Ben hiç kilo almayacak mıyım ya..Benim bebeğim cok zayıf mı doğcak..
Sizin kilolar ne alemde ?
Merhaba bu ilk bebeğinizmi? ben çokhassas bir insanım benim canımı yakan birşeyi başkasında görsem duysam acımı hatırlıyorum ve yardımcı olabilmek için deli oluyorum.Ben dış gebelik yaşadım sonra 5 ayda çocuk olmadı çok yakın ve dindar bir ablam rüyamda gördüm senii senin bu durumun ummu sıbyan denilen şey dediler bana bi ne olur ne olmaz çaresine bakalımmı dedi...yok dedimmmm aman bana öyle şeyler deme ya korkarım o ne öyle diye tepki gösterdim...peki ozaman dedi 72000 tane fatiha okudular bana gerçektende okundu duası yapıldı 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ama çok sancı ve lekelenme vardı yani gittigidiyor gibi birşeydi bu ablam nerden buldu yazdırdı getirdi el yazısı cevsen muhafazaya alınmış şekilde birde onunda bir eklentisi olan başka birşey kafada tutmak gerekiyormuş ne olur ne olmaz korkma al tak bunu dedi taktım ve her dr randevusu süper geçti herşey güzel herşey iyi...
konunun detayına girmicem ümmü sıbyan diye araştırıssanız....çünkü gebeliğe doğuma engeli olmayan sorunsuz tüm kadınlarda gebeliği önleyen melun birşey....öyle inandım ve sizinle paylaşmak istedim çünkü insan hamile oldugunu öğrenince aklına başka hiçbirşey gelmiyor, deli gibi gece gündüz sorunsuz rahat bir hamilelikle sağlıklı bir bebek hayalinde oluyor kaybetmek en büyük korku oluyor manevi olarak maddi olarak ne gerekirse yoluna dökmek istiyorsunuz heterozigotluk dış gebelik mol gebelik cırt gebelik pırt gebelik hepsi bahane Allah verirse oluyor saniyesi şaşmazz vermeyeceksede bunlar hep işin bahanesi biraz uyanık olmak lazım ablam yardım etmeseydi belki tekrar kaybedecektim Allah korusun hepimizin bebeğini...birde hergün 113 tane ayetel kürsi okumanızı tavsiye ederim..
Kızlar günaydın
ben bu gün çok kötüyüm
inanılmaz moralim bozuk eşimle aram çok kötü
soğudum ve nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorumkendimi çok çaresiz hissediyorum
Ah canım noldu..Özel değilse anlatırmısın..Belki yardımımız olur..
ben de dün kontrole gittim. bebişimi hem gördüm hem gümbür gümbür kalp atışını duydum.gerçekten bambaşka bişi. Allah herkese nasip etsin 1.7 cm olmuş benim miniğim, kocaman olmuşşşş
Ne kadarlık senin ? Cizelgene bebisini eklesene canım daha rahat olur gormemiz =)
Bende foto cok var ama nasıl eklicem bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?