mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

O kasık ağrısını sen bana sor..Eskiden benim de ara ara girerdi ama 2-3 gündür hiç kesilmeden ağrıyor..
Bende yatakta dönemiyorum..Akıntım zaten vardı..Çok fazla artmadı..
İnternetten araştırdım..11. haftadan sonra rahim gerildiği için böyle ağrılar normalmiş..

Merhaba bu ilk bebeğinizmi? ben çokhassas bir insanım benim canımı yakan birşeyi başkasında görsem duysam acımı hatırlıyorum ve yardımcı olabilmek için deli oluyorum.Ben dış gebelik yaşadım sonra 5 ayda çocuk olmadı çok yakın ve dindar bir ablam rüyamda gördüm senii senin bu durumun ummu sıbyan denilen şey dediler bana bi ne olur ne olmaz çaresine bakalımmı dedi...yok dedimmmm aman bana öyle şeyler deme ya korkarım o ne öyle diye tepki gösterdim...peki ozaman dedi 72000 tane fatiha okudular bana gerçektende okundu duası yapıldı 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ama çok sancı ve lekelenme vardı yani gittigidiyor gibi birşeydi bu ablam nerden buldu yazdırdı getirdi el yazısı cevsen muhafazaya alınmış şekilde birde onunda bir eklentisi olan başka birşey kafada tutmak gerekiyormuş ne olur ne olmaz korkma al tak bunu dedi taktım ve her dr randevusu süper geçti herşey güzel herşey iyi...

konunun detayına girmicem ümmü sıbyan diye araştırıssanız....çünkü gebeliğe doğuma engeli olmayan sorunsuz tüm kadınlarda gebeliği önleyen melun birşey....öyle inandım ve sizinle paylaşmak istedim çünkü insan hamile oldugunu öğrenince aklına başka hiçbirşey gelmiyor, deli gibi gece gündüz sorunsuz rahat bir hamilelikle sağlıklı bir bebek hayalinde oluyor kaybetmek en büyük korku oluyor manevi olarak maddi olarak ne gerekirse yoluna dökmek istiyorsunuz heterozigotluk dış gebelik mol gebelik cırt gebelik pırt gebelik hepsi bahane Allah verirse oluyor saniyesi şaşmazz vermeyeceksede bunlar hep işin bahanesi biraz uyanık olmak lazım ablam yardım etmeseydi belki tekrar kaybedecektim Allah korusun hepimizin bebeğini...birde hergün 113 tane ayetel kürsi okumanızı tavsiye ederim..

Ya düşünüyorumda istemeden yaşanmaz bu duygu yaa...düşünsenize her sabah hasta kalkıyorsunuz her gün ya akıntı ya kasık ağrısı ya mide bulantısı ilerleyen günlerde iştahını bedenini herşeyini topu topu 3 kgluk bir canlıyla paylaşmak zorunda kalmak... ama bakmayın içten içe de biliyorum bugünleri özleyeceğimizi...olsun yapsın okadarda...

Şimdiden kucağıma alıp yüzünü yüzüme yaklaştırıp kokladığımı, uyurken ellerini öptüğümü hayal edebiliyorum...Çok duygusallaştırdı beni lisede şiir yazardım geçen gün düşündüm tekrar başlayayım hatta aklıma dizeler gelmeye başladı...Kova burcuyum ve bebeğimde inşallah kova olacak...mesela size çok abuk birşey izlerken boğaznız düğümleniyormu ağlayacak gibi oluyormusunuz?

Walla ben doğuma kadar böyle olurum.İlerki haftalardada bebeğini kaybeden var.Benimkiler karnımda ölüyor ve iğne kullanıyorum.Bakalım ALLAH tan ümit kesilmez

Canım arkadaşım canını sıkmak korkutmak istemem..ama nacizane (forumda herkes beni deli ilan edecek..olsun yararım olacaksa delide olurum) lütfen bir büyüğüne söylermisin senin adına bir caminin hocasına gidip yada büyük bir camide olabilir benim yakınımın bebkleri karnında ölüyor ne yapmamız lazım diye sorarmı?

Çok basit kolay bir çözümü var yakınımda yanımda yöremde çok oldu bu olay ve sonucu çok kolay ve olumlu oldu lütfen rica ediyorum..hoca efendi yazacak cevsen ve hamail bunları üzerinde taşıyacaksın Allahın izniyle hiçbir sorun olmayacak...bende yaptım sonuc pozitif..şu an hamilemisin anlamadım ama hamilesen bile al yaptır tak inanmasanda...

tansiyonuna baktılarmı canım sana günlük tansiyon takibi tavsiye ederim birde kafana çok takma canım hormonlar çoşmuş durumda bedenin eskisi gibi işlemiyor bebek kendine göre düzenliyor herşeyi vücutta ona uymak için zahmetlere giriyor zamanla geçer çok dinleme kendini...mcx

canım normaldir bence boyu.bende 7 haftalıkken yani geçen hafta gittiğimde 12.05 mm di boy.doktor iyi dedi.bi sonraki kontrolüm allh nasip ederse 1 ay sonraya verdi.3 haftam kaldı:)günlerde hiç geçmiyo.

En azından büyüyüp karnım hareket etmeye başlasa daha zevkli olurdu....şimdi hep hasta gibi hissediyoruz yazın sıcağında eve tıkıldım her aktiviteden korkar oldum evde kanepede yaz geçiyooor...

arkadaşlar benım gıbı lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.

Arkadaşım hangi lekelenmeler normal rahimin iç tabakasından kaynaklanan ufak yırtıklar, yada embriyonun tutunmaya çalıştıgı bölgede kendine yer açmasına bağlı kanamalar eğer rahimde birikir sonra dışarıya akarsa rahim içindeki bakteriler taraınfan sindirilmiş kan kahverenkli olur...mikarı ve rengin koyuluğu kanamanın ne kadar sürdüğünü ve ne zaman başladıgını anlatır.Ama kırmızı kan taze kanamadır sebebi mutlaka ortaya çıkarılmalı ama dr a gitmeye günün var birkaç gün beklemek zorundasın ozaman nacizane ayaklarını dikip yatacak tuvalat ihtiyacı dışında birşeye kalkışmayacak progestan ilacını dr dozajını söyeyecek alacak yatacaksın hatta progestan vajinal yolla kullanılrsa çok daha etkili...

Ama lütfen az az gelen kahverengi kanamaları lekeleri kafaya takmayın ilk zamanlarda olur ve rahim büyümeye çalıştıgı için bu lekelere ağrı ve kasılmalarda eşlik edebilir korkmayın insanda panik ve sürekli kontrol etme duygusu yaratsada korkmayın tansiyon sorunu istemeyiz heralde birde bunun üzerine...

Birde unutmamak gerekirki düşük olacaksa kromozomal bozukluğa bağlı olarak onu tutabilecek hiçbir kuvvet yoktur.Yaşama şansı yoktur çünkü...Diliyorum sende benim gibi kafayı yemezsin dr sorun yok dedikten sonra hiç kafana takma birşeyleri kurma ..hamileyken takamamak çok zor çünkü bebeğimizi korumaya çalışıyoruz iç güdüsel olarak ama son dr kontrolunde tansiyon 14 8 çıkınca bu sefer başıma başka bir dert gelmesinden korktum ve bıraktım herşeyi..İnşallah bebeklerimiz sağlıklı ayıp kusursuz olarak gelişimini tamamlar ve yine ayıpsız kusursuz sağlıklı doğar bunun önündeki tüm engelleri kaldırsın Rabbim

Tabi bütün gün bulantıyla yorgunlukla savaşan taze anneler bu saatte dayamadılar dogru uykuya değilmiii....Sizi gidi sizilerrrr....Hadi bakalım Allah rahatlık versin...

Rosepher seni de mi uyku tutmadı..

Kızlar ya ben 3 ayda hiç kilo almadım..Bi de 2 kilo verdim..Ben hiç kilo almayacak mıyım ya..Benim bebeğim cok zayıf mı doğcak..
Sizin kilolar ne alemde ?

Rosepher seni de mi uyku tutmadı..

Kızlar ya ben 3 ayda hiç kilo almadım..Bi de 2 kilo verdim..Ben hiç kilo almayacak mıyım ya..Benim bebeğim cok zayıf mı doğcak..
Sizin kilolar ne alemde ?

ilk üç ay kilo almamaya çalış demişti doktorum galiba çok sorun değil üzülme:) bende almadım iki kilo verdim çünkü bir türlü iştahla yiyemiyorum hep çıkarıyorum

canım tavsiyen için çooooook teşekkür ederim.bunu daha önce bir teyzem söylemişti bana. ümmü sübyan diye birşey olduğunu, beni de etkiyeleyebileceğini söylemişti. bende epey düşünmüştüm hatta. ama söylediğini kesinlikle ciddiye alıcam arkadaşım. Allah razı olsun.

Kızlar günaydın
ben bu gün çok kötüyüm
inanılmaz moralim bozuk eşimle aram çok kötü
soğudum ve nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorumkendimi çok çaresiz hissediyorum

Kızlar günaydın
ben bu gün çok kötüyüm
inanılmaz moralim bozuk eşimle aram çok kötü
soğudum ve nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorumkendimi çok çaresiz hissediyorum

Ah bitanem ah.. Sen benim esimle ettigim kavgaları gorsem. Hamile kaldıgımdan beri kac kere kavga ettik..
Dun gene ettik ustume yurudu dovucekti ev kapsını yuzune kapattım. Kayınpederim olmasaydı gelip odaya dovucekti valla beni..
Ama bi baktım gece isten gelmis bana sarılmıs yatıyoruz.. Askım bitanem falan diyo..
Hicccc takma kafana biseyi canım hic.. Gercekten degmiyor. Ben esim benle daha cok ilgilensim istiyorum ama o eskisinden de ilgisiz suanda.
Onceden gunde en az 5 kez telefonda konusurduk simdi 1 kere yarıyor napıyosun diye arada 2-3 e cıkıyor o da bisey yapmamı istedigi zamanlarda..
Anlayacagın herkezde var canım bu esiyle sıkıntı konusu. Benim kocam cok iyi dese biri mutlaka o da hamilelikte kavga ediyordur..

ben de dün kontrole gittim. bebişimi hem gördüm hem gümbür gümbür kalp atışını duydum. gerçekten bambaşka bişi. Allah herkese nasip etsin 1.7 cm olmuş benim miniğim, kocaman olmuşşşş

ben de dün kontrole gittim. bebişimi hem gördüm hem gümbür gümbür kalp atışını duydum. gerçekten bambaşka bişi. Allah herkese nasip etsin 1.7 cm olmuş benim miniğim, kocaman olmuşşşş

Ne kadarlık senin ? Cizelgene bebisini eklesene canım daha rahat olur gormemiz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…