mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı
sizler yaptıdınız mı bu tahlileri

saglik ocagina kayit olmadinmi benden kalp atislarini duyunca gitmemi istediler orada yaptilar bu testleri bir kurus almiyorlar yazik parana cünkü bildirdigin anda zaten saglik ocagida yapacak devlet mecbur tutuyormus

o kasik agrisi bendede var acaba üsütüyormuyum dedim baslarda ama ayaklarim ates gibi mübarek yaniyor
bence iki ihtimal var rahim büyüyor o yüzden agri yapiyor düsünsene karninin icinde kücük bir can ama insaat gibi calisma var her gecen saniye büyüyor orada kendine yer etmeye ugrasiyor tutunuyor
yada bak dikkat et normalinda hamile olmasaydin adet olacagin dönemde cok sanci oluyor
ben bide hamile oldugumdan beri göbek deligin kasiniyor hic olmazdi önceleri

aynı canım bende heterezigotum.sadece iğne kullanıyorum ben.Doktor önemli olan iğne dedi.Amin canım inşl.Belirti varmı sende?
allahın izniyle herşey yolunda gıdıcek tatlım.bak bu kez mudahale edılmiş.

İnşallah canım.Yarınki randevumu iptal ettirdim perşembe gidicem.Dedem vefat etti bugün((Çok üzgünüm.

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende mayıs ayında hamile kalanlardan biriyim. geç döllenme ile bebeğim şu anda 9 hafta 2 günlük. şubatı iple çekiyorum umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağsağlim alırız.

canım başın sağolsun Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin

Günaydın kızlar, dün tahlillerimi yaptırdım. kum döküyormuşum birde tiroid hormonum (TSH Serum) düşük çıktı. normalde 0,4-4,2 olması gerekirken 0,24 çıktı. doktor dahiliye doktoruna görün bi istersen dedi. inş. ciddi bişi değildir kızlar, dua edin :26:

başın sağolsun arkadaşım. Toprağı bol olsun dedeciğinin. bu arada belirti var mı sende demişsin?hamilelik belirtisinden bahsettin sanırım. öyle çok bulantım filan olmadı, ama birçok şeyden tiksiniyorum. herşeyi yiyemiyorum, kokulara karşı çok hassasım. yani herkeste olan belirtileri yaşıyorum. zaten bu haftadan sonra hafiflermiş iyice.Allah bebişlerimizi korusun

canım başın sağolsun.mekanı cennet olsun dedenin.inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin.

Kızlar bende 11. haftamdayim. Sukur bugüne kadar cok rahat geldim hiç mide bulantım olmadı sadece uyku yaptı bende hamilelik :) ben özel hastaneye hatta isim vereyim Kadıköy Sifa Atasehir'e gidiyorum özel sigortada var ancak benim gibi özele giden ya da bu konuda bilgi verebileceklere bir sorum var.. İlk öğrendiğimde doktora gittim kan sayımı testleri istedi tabi onlarda normalde 700 kusur tl tuttu.özel sigorta olduğu için 160 tl gibi ir rakam ödedim. Haftaya yani 12. Haftam oluyor ikili testler isteyecek büyük ihtimal doktor şimdi sizce o testleri özelde mı yaptırayım yoksa başka devlet hastanesinde yaptırabilir miyim?? Fazla bilgim yok o yüzden soruyorum teşekkürler şimdiden :)

başın sağolsun.allah sabır versın

canım benim başın sağolsun
allah ona rahmet size sabır versin inşallah

merhaba canım
bende senin gittiğin hastanenin yakınında ki özel bir hastaneye gidiyorum
özel sağlık ile tüm testlerimi yaptırdım 90 küsür tuttu
haftaya 2 li testimi de orda yapacağım bakalım ne kadar tutacak
ama abartı bir rakam olacağını sanmıyorum

cnm bende aradırdım özel doktor muaynehanesıne gıdıyorum bende arasdırdım bıraz ıkıteslerı kımıler yaptırıyo kımılerı yaptırmıyomus 3 testlerde aynıymıs ama ıkıtes yaptırırsan sakın ssk da yaptırma dedıler göruntuler ıyı cıkmıyomuss özel hastanede yaptır dedılerr cunku bende özelde yaptırıcam bende 90yada 100 cıvarında duydumm bakalım benımkı daha 9 haftadayım oyuzden doktorum daha bıse demedı

ben de kadıköy şifa ataşehirin yanındaki hastanedeyim orada doktorum :))

benim testler 215 tl tuttu kan sayımı, hepatit b, toxoplasma ve rubella..

benimkini bankamın emekli sandığı karşılıyor, sanırım ben %5 ini ödüyorum..

Aaaa süper
peki o hastanede bir doktor önerdileri
iyiki de gitmişim diyorum çok sevdim kendisini
sen neden kendi hastanende değilsin ?
özelse cevap vermeyebilirsin tabiki

Ortak dua fikrine açığım..bende göğüs ucunda elektrik çarpması gibi iğnelenme şeklinde ara ara gelen hisler oluyor dr normal hatta sıvı bile gelebilir dedi...akıntım artık kahverengi değil arkadaşlar çok memnunum çok şükür..ama afedersiniz rengi sarı...onuda arastırdım gebelik oluşurken sarı cisim denilen bir yapıyla beraber oluşuyor bu sarı cisim bebeğin tutunmasını sağlayan progestrin hormonunu salgılıyor adı üstünde sarı renkli...o hormonun rengi genelde 7.ci ayda kaybolurmuş bu cisimcik ...benimde midem kazınıyor öyleki yesemde yr saat sonra sıfır enerji ve doygunluk bunu bebeğin kesesinden salınan hormonlar yapıyormuş bebege enerjinin besinin kesinlikle gittiğinden emin olmak için...bu arada biyologum fazla sıkmak istemem ama bilince insanda rahat ediyor.

bu arada 11 haftada kasıklarında rahminde sürekli ağrı hisseden varmı bende olup olup geçiyordu ama 2 gündür sağ tarafımdan kramp giriyor yatakta dönemiyorum bazen hapşırınca nefesim kesiliyor ve sürekli akıntı ve ağrı...normaldir heralde bizde 29 temmuzda gidip ikili test yaptırıcaz..dua edelim birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…