Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı
sizler yaptıdınız mı bu tahlileri
Allah razı olsun hepinizden..Ben de hepiniz için dua ediyorum..İnşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..
Dün akşamdan beri cok fazla kasık ağrım var..Akıntım da var...korkuyorum acaba bişey olcak mı diye..Sürekli kanama varmı falan diye kontrol ediyorum..Çok sükür öyle bişey yok..
ama neden bu kadar ağrım var bilm,yorum..
aynı canım bende heterezigotum.sadece iğne kullanıyorum ben.Doktor önemli olan iğne dedi.Amin canım inşl.Belirti varmı sende?canım bende de kanda fazla pıhtılaşma var.(heterezigotum) bende clexan 0.4 iğne kullanıyorum. senin nasıl tedavin? bunun dışında bebe asprini içiyorum.(1 dış gebelik 2 düşükten sonra çıktı ortaya) aynı rahatsızlık ikimizin ki. o yüzden paylaşmak istedim seninle. Allah'ım bu defa yüzümüzz gülsün yarabbim.
allahın izniyle herşey yolunda gıdıcek tatlım.bak bu kez mudahale edılmiş.
aynı canım bende heterezigotum.sadece iğne kullanıyorum ben.Doktor önemli olan iğne dedi.Amin canım inşl.Belirti varmı sende?
İnşallah canım.Yarınki randevumu iptal ettirdim perşembe gidicem.Dedem vefat etti bugün((Çok üzgünüm.
canım başın sağolsunAllah sana ve bebeğine uzun ömürler versin
aynı canım bende heterezigotum.sadece iğne kullanıyorum ben.Doktor önemli olan iğne dedi.Amin canım inşl.Belirti varmı sende?
İnşallah canım.Yarınki randevumu iptal ettirdim perşembe gidicem.Dedem vefat etti bugün((Çok üzgünüm.
aynı canım bende heterezigotum.sadece iğne kullanıyorum ben.doktor önemli olan iğne dedi.amin canım inşl.belirti varmı sende?
Inşallah canım.yarınki randevumu iptal ettirdim perşembe gidicem.dedem vefat etti bugün((çok üzgünüm.
kızlar bende 11. Haftamdayim. Sukur bugüne kadar cok rahat geldim hiç mide bulantım olmadı sadece uyku yaptı bende hamilelik :) ben özel hastaneye hatta isim vereyim kadıköy sifa atasehir'e gidiyorum özel sigortada var ancak benim gibi özele giden ya da bu konuda bilgi verebileceklere bir sorum var.. Ilk öğrendiğimde doktora gittim kan sayımı testleri istedi tabi onlarda normalde 700 kusur tl tuttu.özel sigorta olduğu için 160 tl gibi ir rakam ödedim. Haftaya yani 12. Haftam oluyor ikili testler isteyecek büyük ihtimal doktor şimdi sizce o testleri özelde mı yaptırayım yoksa başka devlet hastanesinde yaptırabilir miyim?? Fazla bilgim yok o yüzden soruyorum teşekkürler şimdiden :)
Kızlar bende 11. haftamdayim. Sukur bugüne kadar cok rahat geldim hiç mide bulantım olmadı sadece uyku yaptı bende hamilelik :) ben özel hastaneye hatta isim vereyim Kadıköy Sifa Atasehir'e gidiyorum özel sigortada var ancak benim gibi özele giden ya da bu konuda bilgi verebileceklere bir sorum var.. İlk öğrendiğimde doktora gittim kan sayımı testleri istedi tabi onlarda normalde 700 kusur tl tuttu.özel sigorta olduğu için 160 tl gibi ir rakam ödedim. Haftaya yani 12. Haftam oluyor ikili testler isteyecek büyük ihtimal doktor şimdi sizce o testleri özelde mı yaptırayım yoksa başka devlet hastanesinde yaptırabilir miyim?? Fazla bilgim yok o yüzden soruyorum teşekkürler şimdiden :)
Aaaa süper
peki o hastanede bir doktor önerdileri
iyiki de gitmişim diyorum çok sevdim kendisini
sen neden kendi hastanende değilsin ?
özelse cevap vermeyebilirsin tabiki
Bulantı bendede oldu hemen acıkıyorsun yiyorsun miden bulanıyor, yada çıkarıyorsun yine birşeyler yemek zorunda kalıyorsun kusak halsiz bırakıyor..sabahın köründe bulantıyla kalkıyorum çoğu zaman çıkarıyorum kahvaltı yapıp midemde durmasını sağlamak ve o halsizlikle o iç fenalığıyla akşam 5 e kadar nerdeyim bilmeden sürünüp akşam saatlerinde biraz gözüm açılıyor...gecede 11 oldumu gözlerim kapanıyor...ama günler geçtikçe bulantı şiddeti azaldığını hissediyorum yine bir öğürme refleksleri oluyor yemekten içmekten tiksinme oluyor...ama çocuk için ne besin alıyor diye dertlenmiyorum ona gerekli olan herşeyi zaten vücut kendi kimyasından avans veriyor onun ihtiyacı zaten o kadar az ki...topu topu 4 cm 5 gr..o yüzden çok kafana takma ama 4.cü aydan itibaren zaten bulantılarımız biter nispeten ağzımızın tadı gelir besleriz bebişlerimizi..seninki kaç haftalık?
6+5 deyim bugün itibariyle..bugün daha kötü gibiyim ben ya(dün daha iyiydim..günüm günümü tutmuyor..senin bebiş sanırım daha büyük..kaçıcıncı haftandasın?umarım benim bulantılrım da geçer ya da azalır..bu hafta tatil planımız var..böyle kötü gidersem ertelemek zorunda kalacağım..patladım sıkıntıdan..kanepenin köşesinde gün geçiyor,yemek bile yapamıyorum..kasık ağrın var mı senin de?
benim bulantılar en yogun 6 haftadaydı valla 9-10 .cu haftalarda tepe yaptı çıkarmadan güne başlayamıyordum.Sabah olacak diye aklım çıkıyordu.Ama birkaç gündür iyiyim geçmeye başlamış demek..Sorma bende bütün yazı kanapemde geçircem galiba...poffff bi durum daha hareketini hissetmedik daha minik o yüzdewn hamilelikten çok hasta gibi hissediyoruz normaldir insan bir an önce büyüsün sağlıklı sorunsuz olsun istiyor ama sabır canım...tatilde biraz zorlanabilirsin yinede hastanelik olmadığın için şükretmelisin günde 6 kere çıkaran su bile içemeyen hastaneye yatırılan kadınlardan değiliz çok şükür o kadarcıkta yapsın be annesiii:)
arkadaşlar ayın 20 sinde kontrolüm var....o kadar beklemek hepimiz için sabır gerektiren bişey...Rabbim sabır versin....
kasıklarımda kramplar hissediyorum....yoğun akıntı var ve bu akıntıyı sanırım hepimiz yaşıyoruz....bulantım hiç yok bugüne kadar da olmadı çok şükür ama midem çabuk kazınıyor....
göğüslerimde ağrı ve uçlarında da aşırı hassaslık var....dokundurmaktadokunmakta istemiyorum.....
aslında bebeklerimiz doğana kadar ortak dualar yapsak mı???bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak için???ne dersiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?