merhabalar ben yeni üyeyim10 hafta 4 günlük hamileyim :) iştahım çok açık kilo almaktan çok korkuyorumv
aranızda ataşehir acıbadem hastanesine giden var mı?
Evet ben gidiyorum.
doktorun kim canım?
Habibe Seyisoğlu,aslında kadıköy acıbademde daha çok bulunuyor haftanın sadece 1 günü ataşehirde oluyor,cuma günleri ,benim evim yakın olduğu için ataşehire gidiyorum,çok iyi bir doktor,tüm arkadaşlarım onda doğum yaptısenin doktorun kim
benimki Evrim Hanım.. kendisinden memnunum ama oranın doğum fiyatları yüksek olduğu için ilerleyen aylarda doğum yapacağım hastaneye gitmeye başlayacağım..
Çok iyi bir hastane,takiplerini yaptırabildiğin düzeyde orda yaptırmaya çalış ,doktorları hepsi özenle seçilmiş.doğumda gerçekden çok pahalı 10.000 tl diye duydum en son
evet o civarlarda doğum ücreti üstelik söylediklerine göre şubata kadar da 2 kere zam gelecekmiş, fiyatlama birimi öyle söylemişti biz ilk sorduğumuzda..
şu an devam ediyorum da son aylarda bırakırım sanırım..
kızlar bu mübarek günün hürmetine Rab'bim heimizin bebeğini korusu esirgesin,sağlıkla annelerine kavuşmayı nasip etsin.
ya arkadaşlar ben bugün tartıldım da 1 ayda 4kg zayıflamışım.doktoru önemli olmadığını söylüyo ama ben yine de stres yaptım.benim gibi kilo verenler var mı aramızda?
Haklısın ,benim özel sağlık sigortam var o karşılıyor Allah izin veirise acıbademde yapmayı düşünüorum.Dedikleri gibi şubata kadar her şeye 2 kere zam geliyor.
içini ferah tut bişey olmaz hamilelikte ilk 3 ay hiçbirşey yemesen bile bebeğin vitaminini alıyo kandan 4 . ve 5.aydan itibaren bol bol yeşillik yemeye özen göster ıspanak v.s gbi ceviz v.s ...kızlar bu mübarek günün hürmetine Rab'bim heimizin bebeğini korusu esirgesin,sağlıkla annelerine kavuşmayı nasip etsin.
ya arkadaşlar ben bugün tartıldım da 1 ayda 4kg zayıflamışım.doktoru önemli olmadığını söylüyo ama ben yine de stres yaptım.benim gibi kilo verenler var mı aramızda?
Eğer Acıbadem özel sağlık sigortanız varsa, yanlış bilmiyorsam Acıbademde doğum yapınca hiç doğum ücreti ödemiyorsunuz. Ama şöyle bir ön koşulu var sanırım; gebelik süresince 1 kere bile acıbadem hastanesi dışında başka hastaneye gidip muayene olup Acbadem sigortadan düşünce o zaman bu anlaşma bozuluo. sadece acıbademdeki doğumun 3000-5000 tlsini fln karşılıyor. Arkadaş önümüzdeki günlerde acıbademde doğum yapacak da ondan ögrendim...bilginize
Arkadaslar tekrar soruyorum sesimi duyan var miiiiiii? Karnının uzerine yatmak zararlı mı bu donemde? Bir bilen bir duyan var mı acep?
Bende sizdenim tahmini 18-19 şubat bebişimizi bekliyoruz :) Allah hepimize hayırlısını versin amin.benim gibi çok uykusu gelen varmı ? ben çok uyuyorum ve çalışıyorum işte bir anda uykum geliyo sinir oluyorum
Al bendende o kadar kafamı koycam şimdi masaya, benimle dalga geçiyorlar zaten ne ev işi yapabiliyorum ne bişey eve gider gitmez uyuyorumcanım bende aynı senin gibiyim, az önce öğle yemeğinden geldim inan uyumamak için zor tutuyorum kendimi, çalışınca uyuyamıyosun haliyle. insan hamile değilken ne kadar enerji harcarsa hamileyken o kadar uyurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?