Ben kendimde şunu gözelmeldim annemin önerisiyle belki seninde işine yarar bana tatlı şeyler ye dedi enerji verir çok halsiz olmassın dedi galiba doğru çünkü çikolata yediğim zaman o gün uykum gelmiyo sabah kahvaltıdan sonra atıyorum biraz çikolata ağzıma ...öğlende yemek yiyorum ama ara ara yiyoruz ya şimdi minik ekmeğe sarelle sürüyorum gerçekten enerji veriyo doğru yemedğim gün daha çok uykum geliyo ..ayıptır söylemesi şimdi yedim biraz gözüm açıldı aklında bulunsun dene istersen sende..canım bende aynı senin gibiyim, az önce öğle yemeğinden geldim inan uyumamak için zor tutuyorum kendimi, çalışınca uyuyamıyosun haliyle. insan hamile değilken ne kadar enerji harcarsa hamileyken o kadar uyurmuş
Ben kendimde şunu gözelmeldim annemin önerisiyle belki seninde işine yarar bana tatlı şeyler ye dedi enerji verir çok halsiz olmassın dedi galiba doğru çünkü çikolata yediğim zaman o gün uykum gelmiyo sabah kahvaltıdan sonra atıyorum biraz çikolata ağzıma ...öğlende yemek yiyorum ama ara ara yiyoruz ya şimdi minik ekmeğe sarelle sürüyorum gerçekten enerji veriyo doğru yemedğim gün daha çok uykum geliyo ..ayıptır söylemesi şimdi yedim biraz gözüm açıldı aklında bulunsun dene istersen sende..
sizi çikolata kızlar sizi..Yiyin bakalım afiyet olsun..
kızlar akıntınız ne durumda??benimki artık fena halde canıı sıkmaya başladııı
Nasıl bir akıntı canım ne renk...8 haftada bazı testler yapılıyor idrar testi vajinal testler idrar kültürü falan onlar yapıldımı?
ya böyle kahverengi gibi çamaşırımdaki rengi çoğu kez sarıı geçen hafta antibiyotik kullandım idrar yolu enf. vardı o bitti şimdi de bu başladı
ya böyle kahverengi gibi çamaşırımdaki rengi çoğu kez sarıı geçen hafta antibiyotik kullandım idrar yolu enf. vardı o bitti şimdi de bu başladı
Kızlar havuza gitsek bişi olurmu acaba?
Kızlar gece bebeğimle ilgili çok korkunç bir rüya gördüm..Kötü rüya anlatılmaz diye anlatmıyorum ama cok etkilendim..Gece 3.30 da uyandım ve tam 1 saat ağladım..
Eşimi de uyandırdım çünkü çok korkuyodum..Yalnız başıma lavaboya bile gidemedim..Çok korktum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?