mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

bende hep uyuyorum kızlar
işten eve gidiyorum yemek yiyorum
sonra biarz kestirim diorum koltukta akşam 10 gibi uyanıyorum sonra bir su içip gidip yatağa uyumaya devam
sabahta kalkıp işe geliyorum
resmen hayatım uyku oldu :)

Ben kendimde şunu gözelmeldim annemin önerisiyle belki seninde işine yarar bana tatlı şeyler ye dedi enerji verir çok halsiz olmassın dedi galiba doğru çünkü çikolata yediğim zaman o gün uykum gelmiyo sabah kahvaltıdan sonra atıyorum biraz çikolata ağzıma ...öğlende yemek yiyorum ama ara ara yiyoruz ya şimdi minik ekmeğe sarelle sürüyorum gerçekten enerji veriyo doğru yemedğim gün daha çok uykum geliyo ..ayıptır söylemesi şimdi yedim biraz gözüm açıldı aklında bulunsun dene istersen sende..

Kızlar gerçekten uykunun çaresi sadece çikilota resmen gözüm açıldı bi deneyin enerji veriyo uykum kaçıyo gibi annem galiba bu işi biliyo :))

canım şuan mesainin bitmesini bekliyorum,öyle halsizleştim ki. dediğini mutlaka yapıcam. tatlıyla aram hiç yoktur,aramam yani. ama enerjim sıfır ve bir çözüm bulmalıyım. önerin için çoooookk teşekkür ederim. iyi hafta sonları.

kızlar akıntınız ne durumda??benimki artık fena halde canıı sıkmaya başladııı

Nasıl bir akıntı canım ne renk...8 haftada bazı testler yapılıyor idrar testi vajinal testler idrar kültürü falan onlar yapıldımı?

ya böyle kahverengi gibi çamaşırımdaki rengi çoğu kez sarıı geçen hafta antibiyotik kullandım idrar yolu enf. vardı o bitti şimdi de bu başladı

ya böyle kahverengi gibi çamaşırımdaki rengi çoğu kez sarıı geçen hafta antibiyotik kullandım idrar yolu enf. vardı o bitti şimdi de bu başladı

merhaba...bende idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antinbiyontink kullandım iki hafta önce .. sonra ilaç kullanımına bağlı mantar oluştu aynı senin akıntın gibiydi doktor merhem bide fitil verdi merhemi azcık korka korka kullandım... tabiiki tam geçmedi şimdide kaşıntı başladı ama napiyimm kremi kullanıyorum artıkın... inşallah geçicek.. ama korkma sende hemen doktoruna git.. hamilelikte mantar hep oluyormuş....geçmiş olsun..

Antibiyotik kullandığın için akıntın artmış..Çünkü antbiyotik vücuttaki enfeksiyonu atmak için..O akıntı vücuttaki enfeksiyonun..

Kızlar gece bebeğimle ilgili çok korkunç bir rüya gördüm..Kötü rüya anlatılmaz diye anlatmıyorum ama cok etkilendim..Gece 3.30 da uyandım ve tam 1 saat ağladım..
Eşimi de uyandırdım çünkü çok korkuyodum..Yalnız başıma lavaboya bile gidemedim..Çok korktum yaaa...

bende 6.cı haftada başladı ağrılarda vardı progestana devam ettim eğer kokusuz ve kaşıntın yoksa sakın bozma moralini çok kişide oluyor bende daha yeni kesildi 11 haftalık oldum kimisinin 16.cı haftasına kadar geliyormuş..

sarı renkte varsa bak o iyi vücudun progestan salgılıyor demekki..Allahın izniyle bişecik olmaz yalnız ben progestanı oral olarak alıyordum vajinal fitil gibi atınca süper iyi geldi bunu dr una danış bence...hiçte kafana takma eminim bebeğin orda çok mutlu ve sağlıklıdır...

ben o kahverengi akıntılarla ilgili bir mesaj yazmıştım onuda okuyabilrsen için rahatlar..Tebrik ediyorum bu arada Allah sağlıklı ayıpsız kucağına almayı nasip etsin

Bilinçaltıdır...canım bu hamilelik hormonlarından biri hangisi hatırlamıyorum gördüğümüz rüyaları çok gerçekçi yaşamamıza sebep oluyormuş Mehmet Öz'ün kitabında okudum Siz Bebeğinizi beklerken adı...gördüğümüz her rüya bazen gün içinde etkilendiğimiz şeylerin yansıması olabilir korkularımız olabilir veya tamamen beynin rahatlatmak için bir kısa devre anı olabilir..o yüzden kalbini bozma hamilelik öyle birşey ödümüz patlıyor beyin korku senaryoları üretiyor ben mesela o kitabı okumayı bıraktım çünkü gebelikte karşılaşılan sorunları okuyunca fena dengem bozuldu biri rüyamda sen gördüm ddyip devamını getirmese saatlerce ne oldu kötü mü gördü diye üretip üretip durdum sende pek üstüne düşme...

Aç musluğu akan suya anlat...sonrada iki rekat namaz kıl Allahtan yardım iste bebeğine sağ salim kavuşmayı dile yada sadaka ver bir hayır işle gönlün düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…