mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Ben daha önceki günlerde de çığlık atarak , bağırarak uyanıyordum..Gerçekten cok farklı bir duyguymuş ya..Kafayı yiyorum heralde diye düşünmeye başladım..

sarı rengin iyiye işaret olduğunu bilmiyordum canım tşk ederim şu progestan beni mahvetti ya salak gibiyim 200 mg bide yaaaaaaa

Kızlar havuza gitsek bişi olurmu acaba?

canım bence gitme.Allah korusun hastalık filan kaparsın sonra.riske girmeye hiç gerek yok.
Ben daha önceki günlerde de çığlık atarak , bağırarak uyanıyordum..Gerçekten cok farklı bir duyguymuş ya..Kafayı yiyorum heralde diye düşünmeye başladım..

canım bol boldua et.uyumadan önce ayetel kürsi,felak ,nas,ihlas filan oku.Allah'a sığın öyle yat.iyi gelir inşalllah.ben de abuk subuk rüyalar çok görürüm,aniden yattığm yerde uyurken bi bakarsın zıplamışım korkuyla vs.dualara üstesinden gelicez inşallah.

Uyuyup kalmazsam zaten cok dua ediyorum..İnsan dua ettiğinde kendini çok güvende hissediyor..

Kızlar bende bi kaç gündür çok kaşıntı vardı..Az önce kendimi muayene ettim, resmen mantar olmusum..Travogen krem sürmeye başladım..Doktora sormadım ama başka bir başlıkta okudum, herkes kullanmış..Şimdi biraz yanmaya başladı orası..Normal heralde..
Sizde de var mı mantar..?

merhaba arkadaşlar ii aksamlar sizden bi ricam olcak yapabilen arkadaşlar banada bi çizelge hazırlarmısınız. son adet tarihim 4 mayıs. çizelge adıda umut olsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…