bende 6.cı haftada başladı ağrılarda vardı progestana devam ettim eğer kokusuz ve kaşıntın yoksa sakın bozma moralini çok kişide oluyor bende daha yeni kesildi 11 haftalık oldum kimisinin 16.cı haftasına kadar geliyormuş..
sarı renkte varsa bak o iyi vücudun progestan salgılıyor demekki..Allahın izniyle bişecik olmaz yalnız ben progestanı oral olarak alıyordum vajinal fitil gibi atınca süper iyi geldi bunu dr una danış bence...hiçte kafana takma eminim bebeğin orda çok mutlu ve sağlıklıdır...
ben o kahverengi akıntılarla ilgili bir mesaj yazmıştım onuda okuyabilrsen için rahatlar..Tebrik ediyorum bu arada Allah sağlıklı ayıpsız kucağına almayı nasip etsin
Kızlar havuza gitsek bişi olurmu acaba?
Ben daha önceki günlerde de çığlık atarak , bağırarak uyanıyordum..Gerçekten cok farklı bir duyguymuş ya..Kafayı yiyorum heralde diye düşünmeye başladım..
13 mayıs regl başlangıcı bu nedenle dr hesaplarına göre tam 2 ay 4 hamileyim .
kızlar kimse yok mu yaff muhabbet etmeye, uyudunuz mu hepiniz??
merhaba arkadaşlar ii aksamlar sizden bi ricam olcak yapabilen arkadaşlar banada bi çizelge hazırlarmısınız. son adet tarihim 4 mayıs. çizelge adıda umut olsa :))
bennn varım canımm
çizelgeni hazırladım bak bakalım yanlış birşey var mı, ben geliyorum az sonra
çok teşekürler canım ama bu nasıl kullanılacak şimdi kaydetmeyi nasıl yapacam sanırım birde birbirimizi ekleyebiliyormusuz.
Profil düzenleye gir..Orda açizelge var..Sana gönderdiği bu linki oraya yapıştır..kaydet..
sagol canım oldu değil mi sende görüyosundur. sondakı rakamd kalan günü gösterıyo degılmı. benımkı 10 haftalık olmasına ragmen neden 232 yazıyo ki
bende ona bakıyorum şimdi var bu işte bir gariplik
Ben burdayımmmBugun cok gezdik..aslında yorgunum ama uyumadım..
Kızlar azcık tanışalımmı..Kaç yasındasınız..Hangi şehirdesiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?