mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Ben 22 yasındayımm..İzmirdeyim..

Uff ya bu sıcakta ve bu saatte biri balık yapıyor..Boğulcam kokudan..Kolonyayla duruyorum su an..

Ben 22 yasındayımm..İzmirdeyim..

Uff ya bu sıcakta ve bu saatte biri balık yapıyor..Boğulcam kokudan..Kolonyayla duruyorum su an..

gecenın bu vaktinde olacak işmi ayyyy allah yardımcın olsun. hiç çekılmıyo bu tarz seyler yaaa. ama bazende misss gibi kokular geliyo inanın bazen kapı kapı dolasasım geliyo canım çekıyooo

27 yaşındayım.Ankaradayım.Çok halsizim ve hala bulantılarım oluyor.Sizin durumlar nasıl?

29 yaşındayım İstanbul :) kızlar ben de 11 haftadayim feci kaşınmaya başladım benim gibi olan var mı??? Kollarım bitiyor bacaklarım kaşınıyor o bitiyor göğüslerim başlıyor daha bu kadar erken kasiniyorsam acaba çatlayacak miyim diye korkmaya başladım ((( hangi kremleri kullanıyorsunuz siz?

Bendeee kaşınıyorum neden acaba??

O hafta da bende cok kasınıyordum..Yavaş yavaş geriliyo vucudun..İstersen nemlendirici falan kullanmaya başla..

iyi geceler kızlar, beni de uyku tutmadı bu gece. kaşınmalar muhtemelen sıcaktandır gerilmeye ek olarak. hemen terliyoruz kaşımamak lazımmış ama, çatlak oluşmasın diye. nedense karnıma çok dikkat ediyorum ama göğüsler ve bacakları kaşırken resmen kızartıyorum

selam anneler,

benim derdim hepinizinkinden ayrı yaa, bu hamilelik başlangıcı ile birlikte sağ koltuk altımda bir acı hissi oluştu.. bunun ne olabileceği hakkında bir fikri olan var mıdır acaba aranızda?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…