Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

erya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
92
1
86
Samsun
Yeni başlığımız hayırlı olsun umarım bu ay bol bol bebek haberi alırız şimdiden herkese bol şanslar..

inş canım bol bol bebişlerimiz gelir bende başlıyorum inş mayısta sen nerde yaptırıcaksın erya sorun neydi tatlım hadi yeni topiğimiz hayırlı bol olsun inşaaaaaallllllllaaaaaaahhhhh...

arkadaşlar nerdesiniz kimse yok mu mayısta tüp bebek yaptıracak ya ben ve erya mı var hadi siz de gelin yazışalım sıkıntılarımızı bebek özlemimizi tüp bebek heyecanımızı anlatalım hadiiii bekliyoruzzzzz

canım benim sorunum endometriozis samsun omü de başladım bugün itibariyle sende durumlar nedir?

canım benim sorunum endometriozis samsun omü de başladım bugün itibariyle sende durumlar nedir?

canım benimde fsh hormonum yüksek yani yumurta rezervim azalıyor giderek o yüzden bi an önce tüp dedi dr benim zaten 2. deneme olacak bugün adet oldum dr perşembe gel kist falan yoksa tedaviye başlayalım demişti gidecem işte başlıyacağız inş

bende varım gerçi benim yumurtalarım toplandı bile dondurdular ama... ohss oldum çünkü gerçi şimdi çokkkk iyiyim 12 sinde randevum var rahim kalınlığına bakılacak ona göre transfer için gün verecekler hepsi sol yumurtalıktan olmak üzere 10 tane dondurulmuşum var sağdakiler maalesef lucrin (çatlatma iğnesi) yüzünden sadece sıvı olarak toplandı yani hücre yoktu aynı günün akşamı ovitrelle vuruldum sol yumurtalıktakiler öyle toplandı off off derdim büyüktü yani bunada şükür bu arada yine tüp bebek yöntemi ile 15 aylık melek bir kızım var benim sorunum ilaçsız adet olamıyorum hipogonadizm deniliyor rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkarsın bizleri

selam benimde fsh hormonum yüksek. benden rahim filmi ve amh testi istiler. amh için bugün kan verdim. filmide perşembe günü çektiricem. fsh değerinin kaç olduğunu öğrenebilirmiyim. benim yaşım 31 ve değerim geçen ay 18 di. bu ay 19 ( direk banada tüp bebek derlermi acaba ??? çok merak ediyorummmm..hemen bebek istiyorum...

slm kızlar bende varım bu ay, inş hepimiz seviniriz benim sorun açıklanamayan infertilite aslında var bir sebebi tabikide ama bulunamayan diyelim en iyisi haydi bakalım hayırlısı olsun diyelim.

kızlar hangi merkezlerde tüp bebek yaptırıyosunuz liste yapalım

gecmıs olsun arkadasım.bende daha yenı baslıcam ıns ıyı sonuclar alırız.transfer ve toplama islemlerı zormu.ben kararsızım acaba dondurma islemını yaptırsammı dıye cunku eger burda olmazsa baska hastane denerım dıye .bu arada ben ızmır smyrn art dayaptırıyorum.

arkadaşlar merhabe ben 28 yaşındayım fsh en son 19 du benim de bu ay tüp bebek işte dr öyle dedi çünki ben adana bbaşkent hastanesinde yaptırıyorum perşembe randevum var herkese tedavileri hayırlıı olsun meloni sanada geçmiş olsun.en azından 1 tane bebişin var.darısı bizlerin başına

bende varım kızlar rezervem az bugün 2. iğnemi oldum 3. tedavim inşallah hepimizinki son tedavi olur...

Yeni başlığımız hayırlı olsun umarım bu ay bol bol bebek haberi alırız şimdiden herkese bol şanslar..

Amin inşallah :) merhaba arkadaşlar. ben de bugün iğnelere başladım. ankara medicanada tedavi görüyoeum. Rabbim hepimizinde yardımcısı olsun ve inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı salih saliha evlatlar nasib etsin hepimize de. bu sayfada inşallah hep mutluluk haberleri yer alır....

selam ben de mayısta baslayacagımızı dun öğrendım hala soktayım 2 yasında oglum var tup bebekle oldu 2 ıcın yıne dun bulent tırasa gıttık 15 mayısta ılaclara baslıyorum hepımız ıcın hayırlısı olsun..

kızlar hangi merkezlerde tüp bebek yaptırıyosunuz liste yapalım

günaydınnnnn

ben ege üniversitesi tüp bebek servisine gidiyorum. tabi benim henüz tahlillerim tamamlanmadığı için tüp bebekmi aşılamamı henüz belli değil..

selam arkadaşım.benimde fsh değerim 19 henüz tahliller devam ettiği için aşılamamı yoksa tüp bebekmi karar belli değil. sana direk tüp bebek mi dediler,yoksa aşılama da yaptılarmı ?? ayyy çok merak ediyorum acil cvp verirsen sevinirim.

arkadaşım çalışıyorum daha yeni girdim nete kusura bakma evet maalesef bizim değerler biraz yüksek olunca tüp deniyor hemde hemen çok acil ilk öğrendiğim zaman çok şoke olmuştum.ama bana 1 defa aşılamada yapıldı.dr un ne diyecek bakalım bana sorarsan hiç aşılama ile vakit kaybetme imkanın varsa tüp yaptır hayırlısı olsun bakalım bizi neler bekliyor

toplamada norkoz veriyorlar zaten 15 dk falan sürüyor sonra bir uyanıyorsun ki bişeciğin yok tedirginlik oluşturulacak bir durum yok yani transfer ayık yapılıyor rahim bir cihazla açılıyor tamamen ağrısız ama fazla soğuk birşey sonrasında embriyoru rahime 9 aylık yolculuğunu tamamlamak dileğiyle bırakıyorlar bana göre iki süreçte çok basit dondurma işlemine gelince ilk defa dondurdular kızımda ve ilk denememde dondurmamışlardı bana kalırsa transferini yaptır kalanıda dondur benim transferim ohss olduğum için ertelendi aslında diğer 2 denemedede ohss oldum ama transfer oldu bu defada donduğu için rahimi yeterli kalınlığa getirip transfer edecekler bir bakıma iyi oldu güzel bir dinlendim

ben ankada (adana) tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sebebi ise hipogonadizm 3 denemem olacak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…