Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

ben ankada (adana) tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sebebi ise hipogonadizm 3 denemem olacak kısmetse

geçen sene bu zamanlarda bende oradaydım...inşallah pozitif sonuç alırsınn..

bende başketteyimm...bu ay dondurulmuşlarla transferim olacak ...inşallah tabi.. 2tane olan kuzucuklarım çözülebilirlerse...hangi dr.da başladın sen??

liste yapacak olan arkadasım varsa
31 yasındayım
1 negatif (adana Ankada tüp bebek merk.)
1 pozitif.(adana Başknet hast) denemem oldu. (kızıma 4 aylık hamileyken turner send. nedeniyle veda etmek zorunda kaldım)
şimdi 2 tane dondurulmuş emb.mu transfer ettirecm kısmetse 10 gün sonra falann.. o da başkette olacak...

bu arada bizdeki sorunn: benim tek tüpüm var... Eşimin ise sperm azlığı, hareket ve morfoloji azlığı var...( yani bizde yok yok:))

sagol cnm ya gecmıs olsun sanada, daha baslamadım ama merak edıyorum en azından bıraz fıkrım olsun dıye bende asılama ıgnelerınde ohss oldum ins sonu guzel olur da bu cektıklerımızde bosa gıtmemıs olur.

allah kolaylık versin ben de adana başkentte adetim başlayınca gidip başlıycam. mayıs sonlarına doğru yapıcaz. eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu var yaşımız da 35 leri geçti inşallh olur yarbbi duysun sesimizi

bende yenı basladım.hsg cektırdım dıger adette ıgnelere baslıcaz ıns hıc denemenız olmadı demı

hayır canım. benim 2 aşılamadn sonra 1. tüp bebek denemem cuma 2. kontrolüm var bakalım neler olacak:18:

kızlar herkeze merhaba bu sayfayı baya aradım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bu ay tüp bebege başlıycam sizler gibi şuan adetimi bekliyorum. bekledinmi gelmez artık biran önce tedaviye başlamak istiyorum..

ama şimdi sonucu bekliyorum iki günüm kaldı çok heyecanlıyım 3yıldır tedavigörüyorum ama ilk tüp bebek denemem inşallah çok hayırlı olur herkesinkini herkese bol şans...

bende ilk dfa yaptırdım çok sitres yapıyodum ama pozitif düşünürsen herşeydaha kolay oluyo inan.hep güzel düşün en önemlisi o zaten sadece sabırla beklemen bnm 2 günüm kaldı sonucu öğrenicem çok heyecanlıyım ama herşey Allah'ımın taktiri ...

benim iki tüpümde kapalı.yaş 34 .laparaskopi oldum. tek şansım tüp bebek.Başka hiç umut yokmuşş.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben de tüp bebek merkezi arıyorum.kısmet olursa önümüzdeki ay başlıycam.Allah herkese hayırlısını nasip etsin....

herkese merhabalar arkadaşlar bugün doktorumla görüştüm bende adetimi bekliyorum heralde bu ayın 20 si gibi adet olurum ve sonra tedavi baslar inşallah sorunsuz bir şekilde pozitif sonuçlarımızı alırız.

herkese merhabalar arkadaşlar bugün doktorumla görüştüm bende adetimi bekliyorum heralde bu ayın 20 si gibi adet olurum ve sonra tedavi baslar inşallah sorunsuz bir şekilde pozitif sonuçlarımızı alırız.

ben ankada (adana) tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sebebi ise hipogonadizm 3 denemem olacak kısmetse

merhaba meloni ben ilk denememi orda olmuştum gökhan beyde ama malesef tutmadı sen nasıl memnun musun şimdilik ben başkentte yaptırıyorum bu sefer

canım merhaba sende bilirsin hangi dr olursa o bakıyo ben bugün ilk iğneme başlıyorum inş benim de dondurulacak yumurtam olursa ben de donduracağım inş tutar 2. için düşünürüm şimdilik hastane ii ben memnunum belki transfer aynı zamana denk gelir haaa..

ne güzel sende başkentte başlıyosun haaa beence bu topik in adı başkentte yaptıracaklar olsaydı herkes burda ne güzel birbirimize destek oluruz

ama şimdi sonucu bekliyorum iki günüm kaldı çok heyecanlıyım 3yıldır tedavigörüyorum ama ilk tüp bebek denemem inşallah çok hayırlı olur herkesinkini herkese bol şans...

sanada bol şans arkadaşım inş hepimiz için hayırlısı olurrrrr hepimiz hamiş oluruzzz

hayır canım. benim 2 aşılamadn sonra 1. tüp bebek denemem cuma 2. kontrolüm var bakalım neler olacak:18:

hayırlısı olsun benımde ılk tup bebek denemem olacak regl olunca gidicem ılaclara baslıcam.stres yapmamaya calısıyorum ama yınede elımde olmuyor kafaya takıyorum.

merhaba kızlar bende inallah mayıs ayında regl olunca gidip tüp bebek tedavisine başlıyorum. ilaçlar ve 12-15 gün ardından yumurtaların durumuna göre yumurta alınacak, spermle birleşecek ve tatatammmmmm yaşasın embriyo bana nakledlecek. inşallah 5 yılın ardından hamiş kalıcam. amin. çok çok heyecanlı ve mutluyum. strese giryorum, doktoruma güveniyorum. ama kızlar tombalak olduğum için korkuyorum.:)))) hepimiz inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi oluruz. amin

ah canım az kalmış herşeyi atlatmışın inş olumlu sonuç alırsın ilk hamilemiz sen olursun
hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bütün duyguları yaşıyorsun heleki benim durumumda 4kez tüp denedim 4.tuttu ve 4aylıkken su boşalması nedeniyle veda ettim ne zor günlerimdi
şimdi 5.ye kalkıştım inş bu sefer sımkıkı tutunup kucagıma alırım bebegimi:26::26:

merhaba meloni ben ilk denememi orda olmuştum gökhan beyde ama malesef tutmadı sen nasıl memnun musun şimdilik ben başkentte yaptırıyorum bu sefer

benim 3. denemem olacak hepside orada oldu ilki tuttu ama değer 2 ye katlamadı 2.sinde sağlıkla kucağıma aldım kızımı ve şimdi iyi sonuç alacağıma inanıyorum ben memnun kaldım tabi benim sorunum basit diye iyi sonuç elde etmişte olabilrim ya da şansım hep yaver gitti biliyormusun açıkcası ne kadar iyi bir merkez bazen emin olamıyorum ellerinden geldikçe titiz davranıyorlar ama çokkkk çokkkk paracılar

Herkese merhaba,bende aranıza katılmak istedim.Benimde ege ünv.de 2 negatif aşılamam oldu.Bu ayki adetimle tüp bebeğe geçeceğiz Allah izin verirse.Herşey yolunda giderse haziranda yapılır diye düşünüyorum tüp.Ama ben aşırı derecede korkuyorum tüp bebek tutmayacak diye.Hatta öyleki daha başlamadan aklıma geldikçe ağlıyorum. Defalarca deneyip olmayanları da duyunca ümidim iyice kırılıyor. İnşallah burada bebek bekleyen herkes tez zamanda kavuşurlar bebeklerine. Benim yaşım 34.Sebepsiz infertilite deniyor ama belkide bir sebebi vardır da ben bilmiyorum.Ege ünv.den memnunum ama hiç bir açıklama yapılmıyor hastalara.Özelde çok pahalı olduğundan devletteki hakkımızı kullanalım dedik.Olmazsa özele geçeceğiz.(Allahım inşallah gerek kalmaz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…