ben ankada (adana) tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sebebi ise hipogonadizm 3 denemem olacak kısmetse
arkadaşlar merhabe ben 28 yaşındayım fsh en son 19 du benim de bu ay tüp bebek işte dr öyle dedi çünki ben adana bbaşkent hastanesinde yaptırıyorum perşembe randevum var herkese tedavileri hayırlıı olsun meloni sanada geçmiş olsun.en azından 1 tane bebişin var.darısı bizlerin başına
toplamada norkoz veriyorlar zaten 15 dk falan sürüyor sonra bir uyanıyorsun ki bişeciğin yok tedirginlik oluşturulacak bir durum yok yani transfer ayık yapılıyor rahim bir cihazla açılıyor tamamen ağrısız ama fazla soğuk birşeysonrasında embriyoru rahime 9 aylık yolculuğunu tamamlamak dileğiyle bırakıyorlar bana göre iki süreçte çok basit dondurma işlemine gelince ilk defa dondurdular kızımda ve ilk denememde dondurmamışlardı bana kalırsa transferini yaptır kalanıda dondur benim transferim ohss olduğum için ertelendi aslında diğer 2 denemedede ohss oldum ama transfer oldu bu defada donduğu için rahimi yeterli kalınlığa getirip transfer edecekler bir bakıma iyi oldu güzel bir dinlendim
liste yapacak olan arkadasım varsa
31 yasındayım
1 negatif (adana Ankada tüp bebek merk.)
1 pozitif.(adana Başknet hast) denemem oldu. (kızıma 4 aylık hamileyken turner send. nedeniyle veda etmek zorunda kaldım)
şimdi 2 tane dondurulmuş emb.mu transfer ettirecm kısmetse 10 gün sonra falann.. o da başkette olacak...
bu arada bizdeki sorunn: benim tek tüpüm var... Eşimin ise sperm azlığı, hareket ve morfoloji azlığı var...( yani bizde yok yok:))
bende yenı basladım.hsg cektırdım dıger adette ıgnelere baslıcaz ıns hıc denemenız olmadı demı
arkadaşlar nerdesiniz kimse yok mu mayısta tüp bebek yaptıracak ya ben ve erya mı var hadi siz de gelin yazışalım sıkıntılarımızı bebek özlemimizi tüp bebek heyecanımızı anlatalım hadiiii bekliyoruzzzzz
kızlar herkeze merhaba bu sayfayı baya aradım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bu ay tüp bebege başlıycam sizler gibi şuan adetimi bekliyorum. bekledinmi gelmez artık biran önce tedaviye başlamak istiyorum..
ben ankada (adana) tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sebebi ise hipogonadizm 3 denemem olacak kısmetse
liste yapacak olan arkadasım varsa
31 yasındayım
1 negatif (adana Ankada tüp bebek merk.)
1 pozitif.(adana Başknet hast) denemem oldu. (kızıma 4 aylık hamileyken turner send. nedeniyle veda etmek zorunda kaldım)
şimdi 2 tane dondurulmuş emb.mu transfer ettirecm kısmetse 10 gün sonra falann.. o da başkette olacak...
bu arada bizdeki sorunn: benim tek tüpüm var... Eşimin ise sperm azlığı, hareket ve morfoloji azlığı var...( yani bizde yok yok:))
allah kolaylık versin ben de adana başkentte adetim başlayınca gidip başlıycam. mayıs sonlarına doğru yapıcaz. eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu var yaşımız da 35 leri geçti inşallh olur yarbbi duysun sesimizi
ama şimdi sonucu bekliyorum iki günüm kaldı çok heyecanlıyım 3yıldır tedavigörüyorum ama ilk tüp bebek denemem inşallah çok hayırlı olur herkesinkini herkese bol şans...
hayır canım. benim 2 aşılamadn sonra 1. tüp bebek denemem cuma 2. kontrolüm var bakalım neler olacak:18:
bende ilk dfa yaptırdım çok sitres yapıyodum ama pozitif düşünürsen herşeydaha kolay oluyo inan.hep güzel düşün en önemlisi o zaten sadece sabırla beklemen bnm 2 günüm kaldı sonucu öğrenicem çok heyecanlıyım ama herşey Allah'ımın taktiri ...
merhaba meloni ben ilk denememi orda olmuştum gökhan beyde ama malesef tutmadı sen nasıl memnun musun şimdilik ben başkentte yaptırıyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?