mrb arkadaslar bende bu ay tedawiye baslcam bizim sorun erkek inferlitesi azospermallah hepimizin yardmcsi olsun bu yolda
benim iki tüpümde kapalı.yaş 34 .laparaskopi oldum. tek şansım tüp bebek.Başka hiç umut yokmuşş.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben de tüp bebek merkezi arıyorum.kısmet olursa önümüzdeki ay başlıycam.Allah herkese hayırlısını nasip etsin....
arkadaşım çalışıyorum daha yeni girdim nete kusura bakma evet maalesef bizim değerler biraz yüksek olunca tüp deniyor hemde hemen çok acil ilk öğrendiğim zaman çok şoke olmuştum.ama bana 1 defa aşılamada yapıldı.dr un ne diyecek bakalım bana sorarsan hiç aşılama ile vakit kaybetme imkanın varsa tüp yaptır hayırlısı olsun bakalım bizi neler bekliyor
Herkese merhaba,bende aranıza katılmak istedim.Benimde ege ünv.de 2 negatif aşılamam oldu.Bu ayki adetimle tüp bebeğe geçeceğiz Allah izin verirse.Herşey yolunda giderse haziranda yapılır diye düşünüyorum tüp.Ama ben aşırı derecede korkuyorum tüp bebek tutmayacak diye.Hatta öyleki daha başlamadan aklıma geldikçe ağlıyorum. Defalarca deneyip olmayanları da duyunca ümidim iyice kırılıyor. İnşallah burada bebek bekleyen herkes tez zamanda kavuşurlar bebeklerine. Benim yaşım 34.Sebepsiz infertilite deniyor ama belkide bir sebebi vardır da ben bilmiyorum.Ege ünv.den memnunum ama hiç bir açıklama yapılmıyor hastalara.Özelde çok pahalı olduğundan devletteki hakkımızı kullanalım dedik.Olmazsa özele geçeceğiz.(Allahım inşallah gerek kalmaz)
merhaba canım bizimde aynı problem tese mi olacak sizinde .
ewet canm m.tese olcaz siz?? sizin azosperm sebebi neydi???
BEREN84 Ben gördüm arkadaşım 2010 yılında hayırlısı olur inş ama benim boş gebelik oldu şu anda da tedavi görüyorum ama başka hast. 1 haftaya kadar transfer yapılacak hakkımızda hayırlısı:)
canım benim eşim hipogonodizm hastası(2 kez beyin ameliyatı geçirdi o yüzden prolaktin seviyesi biraz yüksek)
anladm canm cok gecmis olsun allah sifa wersin eslerimze tez wakitte kawusalm insallah bebislerimize
canm korkma Allahın izniyle bebeğine kavuşursun inşallah. ben de yaptıracam mayıs sonu gibi herşey yolunda giderse ama ben düşündükçe heyecanlanıyorum. kesin olacak gibime geliyor. dualar ediyorum. inşallah bebişini ya da bebişlerini kucağına alacaksın ve herşey geride kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?