Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

arkadaşlar istanbulda tedavi gören varmı aranızda ben medicalpark bahçelievlerde tedavime başlayacagım.inşallah herşey yolunda giderde başka merkezler aramak zorunda kalmayız.

mrb arkadaslar bende bu ay tedawiye baslcam bizim sorun erkek inferlitesi azosperm allah hepimizin yardmcsi olsun bu yolda

herkese selamlar.. arkadaşlar az önce iki sonucumu aldım. biri rahim filmi. her iki kanalımda açık çıktı. buna çok sevindim. diğeride amh testi sonucum. o ise 0.27 çıktı. sanırım bu kötü demek oluyor. yani menepoza giricemmi girdimmi bilemiyorum umarım bebişim olur.. bu sonuçları pazartesi ege üni.vericem. bakalım ne diyecekler. ??? inşallah bir önce bi şekilde bebek sahibi oluruz. amh testi yaptıran varmı aranızda ?? bu değerle aşılamamı yoksa tüpmü derler acep ??

canım benimde 2 tüpüm kapalıydı.laparoskopi ile aldırdım.yaşım 34.tüp bebekden başka çarem yok benimde.mart ayında ameliyat oldum.mayıs 20 den sonra adet görücem ve 5.ci tüp bebek tedavim başlıyacak inşallah bir aksilik çıkmazsa..allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.sağlıklı,sıhhatli,annesine babasına saygılı,sevgili,vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

canım sağol cvp için. ben tahlilleri tamamladım.pazartesi ege üni.ne götürüp yine onlardan tel. bekliycem inşallah hakkımızda en hayırlısı olur. zaman kaybetmek asla istemiyorum. bebişimde annesi gibi nazlı olucak sanırım bi hayırlısıyla gelsin ısırıcam onu

canm korkma Allahın izniyle bebeğine kavuşursun inşallah. ben de yaptıracam mayıs sonu gibi herşey yolunda giderse ama ben düşündükçe heyecanlanıyorum. kesin olacak gibime geliyor. dualar ediyorum. inşallah bebişini ya da bebişlerini kucağına alacaksın ve herşey geride kalacak.

Ben olacam inş 1 Haftalık tedavim kaldı hayırlısı rabbim olmayanların hepsine nasip etsin amin

BEREN84 Ben gördüm arkadaşım 2010 yılında hayırlısı olur inş ama benim boş gebelik oldu şu anda da tedavi görüyorum ama başka hast. 1 haftaya kadar transfer yapılacak hakkımızda hayırlısı:)

Son düzenleme:

canım sen 2010 yılındakini medical parktamı oldun ?inşallah güzel haberlerini duyarız burdan senin ve tüm bebek özlemi çekenlerin :))

Slm kızlar bizde Mayıs'ta tup bebek yaptırcaz bende bi sorun yok esim azospermi..daha 2 ay oldu bu durumumuzu ogreneli..
Mayıs ortasında adet Olcam iğnelere başlıcam Mayıs sonunda amlyt var ins...
Umarım hepimiz Haziran'a bebislerimiLe gireriz

merhaba arkadaşlar.bende mayıs sonu gibi tüp bebeğe başvuracağım.benim tüplerim sorunlu o yüzden başvuracağım antalya da kısmet olursa

Merhaba arkadaşlarr.bende bu ay gideceğim inş geçen aya gre hesaplarsak ayın 9unda adet olmştum bu ay adetn 2.3. Günü umut tüp bebek merkezi ulun beyle tedaviye başlıcam ben 21 eşm 25 yaşında sorunumuz sperm hareketliliği az, sayısı normaln altında ama ben biras tombişim 1.70 boyunda 85 kiloyum o yüsden kararsızım gtsemmi dieee sürekli karar değiştiriorum sizce bu kiloyla hamile kalırsam çokmu şişko olurummmallah herkesin gönlüne göre versinnn

Umutlu olmana çok sevindim.Bu işte umut, moral çok etkili biliyorum. İnşallah Allah gönlüne göre verir.Bende aşılamalardan önce aşılama tutmazsa tüpte kesin olur diyordum.Aşılamalar sonucu negatifi duymak beni çok üzdü sanırım ondan yine aynı olumsuz sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.Ama korkunun ecele faydası yok. Sabırla deneyip göreceğiz.Sanırım ikimizinde mayıs sonu gibi olacak.Allah yolumuzu açık etsin.Buradan yazarsan gelişmeleri sevinirim. süreci birlikte takip ederiz....

bende tüp bebek yaptırmayıı düsünüyorum.AMa nezamann hala karar veremedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…