Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

ilk testim 98 çıkmıştı ama malesef sevincimiz yarım kaldı ikincide 73 e üçüncüde 16 ya düştü ve gitti...

canım üzülme diyeceğim ama ,elde değil tabikide üzülüceksin.ama kendini hep hayırlısı buymuş diyerek teselli etmeye çalış. inş. bir dahaki denemende sımsıkı tutunur sana bebeğin..her zaman diyorum allah bebeğimizi kucağımıza almaya nasip etsin,herşeyden önce..hamile kalmakla da iş bitmiyo,asıl önemli olan ondan sonrası. stres olmucak,ağır işler olucak,gıdana dikkat ediceksin,içki sigara olmucak vs...

hayırlısı olsun canım aynı gün transfer olmusuz:) inşallah Rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü.

bugün 5.günüm dayanamayıp
test yaptım 2.silik çizgi dakikalar sonra belirmiş normasl miii d
n de bulanık bi çşzgi vardı

bugün 5.günüm dayanamayıp
test yaptım 2.silik çizgi dakikalar sonra belirmiş normasl miii d
n de bulanık bi çşzgi vardı

canim cok acele etmissin ama beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum. 5 dakika icinde cikan sonuc dogru degerlendiriliyor. 5 dakikadan fazla beklediysen bir kac gun sonra tekrar denemen gerekir.
insallah hamilesindir canim. hayirlisi olsun hakkinda...

kızlar benimde test tarihim yarındı dayanamadım bugün yaptırdım sonuç pozitif ama sanki değerim biraz düşük gibi sevinsemmi bimiyorum değerim. 48.17 yarın hastane bakalım ne diyecek,inş katlanır af allahım ne zor bu süreçler,sonuç bekleyen arkadaşlar inş allahım sizleride sevindirsin,bu arada benim 5. denememdi.

defne canım çok üzüldüm değerinin düşmesine söyleyecek söz bulamıyorum inş birdaha yaşamazsın bunları mutlu sonu bulursun canım.

defne canım çok üzüldüm değerinin düşmesine söyleyecek söz bulamıyorum inş birdaha yaşamazsın bunları mutlu sonu bulursun canım.

tb ederim inş. degerin yükselir kaçıncı gün yaptırdın kaçıncı gün transfer edildi ve belirtilerin neydi ne olur yaz biliyorsun bu bekleme süreci çok zorrrrr

tb ederim inş. degerin yükselir kaçıncı gün yaptırdın kaçıncı gün transfer edildi ve belirtilerin neydi ne olur yaz biliyorsun bu bekleme süreci çok zorrrrr

tşk ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inş.şu mübarek aylarda rabbim herkesin dualarını kabul etsin,canım benim 3. gün transferiydi ve tahlil günüm yarındı yani ama ben dayanamadım 11. gün bugün verdim tahlil. inş devamıda gelir.belirtilerime gelince göğüslerim şişti ve ara ara adet ağrıları çektim karnımda şişti ve gazım oluyodu hep

teşekkür ederimm canım önce sevinip sonra üzülmek allah kimseye yaşatmasın...

canımmmm az daha dayanamayıp telden mesaj atacaktım :))çok sevindim inşallah gani gani katlarda sağlıkla kucaklarsın çok dua edeceğim senin için ay inşallah bu defa başarırsın benimde transferim dün oldu ay kendim pozitif görmüşüm gibi sevindim kendine çok ama çok dikkat et

canlarım benim bana uğurlu geldiniz,inş devamınıda görürüz hep beraber hepimiz güzel sonuçlar alırız ben aslında dün arayacaktım vazgeçtim ikinci sonucumu alayım istedim,seninde inş yüksek pozitif görür seviniriz,çok rahat geçirmeye bak 12 günü ben öyle yaptım telefonumu bile kapattım daha dün açtım annem dışı kimseyle görüşmedim çünkü bilende yorum yapıyo bilmeyende anlayanda oluyo anlamayanda bende en iyisimi kendimi 12 günlüğüne kopardım herkesten stres olmayım diye,yine iyi haberlerle görüşürüz inş.

bpasalii ,, sevindimmmmmmmmmmmmmm.. aklımdaydın hemde dün acaba naptı diye hatta kendime kızdım neden cep telini kaydetmedimki dedim pöfff dedim kendime... hayırlısı olsun.. kacıncı denemendi.. kal sağlıcaklaaa

bende var senin cep canım bende hatta arıcaktım ilaçlarını tamamladınmı diye.hem merak ettim orgalutranlar eline geçtimi diye,sonucumu bekliyodum aramak için,sen naptın canım ya senin içinde çok dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sevindirsin senide tüm bekleyen arkadaşlarımızıda inş.benim 5.denememdi canım hayırlısı artık inş yükseliş olur sonucumda.

valla çokk sevindim bu ara aklıma kim düşüyosa gebe :) bi ben düşmüyom kendi aklıma he:))) dünde bi arkadaş aklıma düştü hatta rüyama girdi kız meğersen hamile hemide 7 aylık hmide kız... vuuuuuu dedim sevindim çok hemde....

gelelim bana yok ilaçları tamamlayamadım ama her an başlarım tedaviye inş..umudum o ... aldım ilaçları sana ne mesaj atabildim nede arıyabildim haklısın ama

5.ci deneme seninde çok ama muradına erdın ya önemlisi bu.. hayırlı olsun sonucun ... kucakla kokla kuzularını ....

tr
beni musait zamanında bi ararmısın.. yada cep telini medsaj at ben seni arıyım.

kal sağlıcaklaaaaaaaaaaaaaa.

herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…