- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
ilk testim 98 çıkmıştı ama malesef sevincimiz yarım kaldıikincide 73 e üçüncüde 16 ya düştü ve gitti...
selam arkadaşlar.benimde transferimin 7.günü bu gün. geçen hafta cumartesi koymuşlardı bebeğimi.perşembe günü nasipse sonç alıcam. umarım hepimiz için en hayırlısı olur.günler geçmek bilmiyorrr..eminim sizdede öyledir.allah yardımcımız olsun.
bugün 5.günüm dayanamayıp
test yaptım 2.silik çizgi dakikalar sonra belirmiş normasl miii d
n de bulanık bi çşzgi vardı
ilk testim 98 çıkmıştı ama malesef sevincimiz yarım kaldıikincide 73 e üçüncüde 16 ya düştü ve gitti...
defne canım çok üzüldüm değerinin düşmesine söyleyecek söz bulamıyorum inş birdaha yaşamazsın bunları mutlu sonu bulursun canım.
tb ederim inş. degerin yükselir kaçıncı gün yaptırdın kaçıncı gün transfer edildi ve belirtilerin neydi ne olur yaz biliyorsun bu bekleme süreci çok zorrrrr
defne canım çok üzüldüm değerinin düşmesine söyleyecek söz bulamıyorum inş birdaha yaşamazsın bunları mutlu sonu bulursun canım.
kızlar benimde test tarihim yarındı dayanamadım bugün yaptırdım sonuç pozitif ama sanki değerim biraz düşük gibi sevinsemmi bimiyorum değerim. 48.17 yarın hastane bakalım ne diyecek,inş katlanır af allahım ne zor bu süreçler,sonuç bekleyen arkadaşlar inş allahım sizleride sevindirsin,bu arada benim 5. denememdi.
canımmmm az daha dayanamayıp telden mesaj atacaktım :))çok sevindim inşallah gani gani katlarda sağlıkla kucaklarsın çok dua edeceğim senin için ay inşallah bu defa başarırsın benimde transferim dün oldu ay kendim pozitif görmüşüm gibi sevindim kendine çok ama çok dikkat et
canımmmm az daha dayanamayıp telden mesaj atacaktım :))çok sevindim inşallah gani gani katlarda sağlıkla kucaklarsın çok dua edeceğim senin için ay inşallah bu defa başarırsın benimde transferim dün oldu ay kendim pozitif görmüşüm gibi sevindim kendine çok ama çok dikkat et
bpasalii ,, sevindimmmmmmmmmmmmmm.. aklımdaydın hemde dün acaba naptı diye hatta kendime kızdım neden cep telini kaydetmedimki dedim pöfff dedim kendime... hayırlısı olsun.. kacıncı denemendi.. kal sağlıcaklaaa
bende var senin cep canım bende hatta arıcaktım ilaçlarını tamamladınmı diye.hem merak ettim orgalutranlar eline geçtimi diye,sonucumu bekliyodum aramak için,sen naptın canım ya senin içinde çok dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sevindirsin senide tüm bekleyen arkadaşlarımızıda inş.benim 5.denememdi canım hayırlısı artık inş yükseliş olur sonucumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?