Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

Canim ben omu de yaptirdim ldris bey var orda onun araciligi ile oldu cok sukur lyi bi doktordur

Ben samsun tüp bebek ve medikal parka gittim görüştüm. Ama bir türlü karar veremiyorum. Omü daha iyimi dersin. Bu arada fiyatı ne kadar

kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... Veeeeeeeeeeee hamileyim allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz

canım hayırlı olsun ben de dün baktırdım 10. Günde 98 çıkmıştı bana tek koyuldu yarın baktırıcam canım inş çok ii olur ve sonu gelir raabbim isteyen herkeese versin inş

Ben samsun tüp bebek ve medikal parka gittim görüştüm. Ama bir türlü karar veremiyorum. Omü daha iyimi dersin. Bu arada fiyatı ne kadar
[SUP][/SUP]
canim medical park rsporsuz cslisiyo biz o yuzden tercih etmedik orda prof mehmet cetinkaya vsr iyi bi doktordur tip fakultesi raporlu 1800tl raporsuz 2800tl ilaclar da raporsuz olunca 2000 i buluyo yani raporlu orda 2500 u anca buluyo

canım hayırlı olsun ben de dün baktırdım 10. Günde 98 çıkmıştı bana tek koyuldu yarın baktırıcam canım inş çok ii olur ve sonu gelir raabbim isteyen herkeese versin inş
,
Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin bu arada topigm,izde hamileler artiyo darsi tum mayis annelerine

[SUP][/SUP]
canim medical park rsporsuz cslisiyo biz o yuzden tercih etmedik orda prof mehmet cetinkaya vsr iyi bi doktordur tip fakultesi raporlu 1800tl raporsuz 2800tl ilaclar da raporsuz olunca 2000 i buluyo yani raporlu orda 2500 u anca buluyo

Anladım canım. Benim raporum yok. O zaman aşagı yukarı 5000 tl yi buluyor. Medicalda okadar istedi zaten. Sence hangisi daha iyi. Bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursan sevinirim

Anladım canım. Benim raporum yok. O zaman aşagı yukarı 5000 tl yi buluyor. Medicalda okadar istedi zaten. Sence hangisi daha iyi. Bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursan sevinirim

Suer tabiki med park daha konforlu ilgi alaka bakimindan fakulyenin de laboratuvar sarttlari iyi ya bide bu islet nasip nerde tutsrda otasinin iyi oldukgunu soylersin ben2 defe fakultede asilima yaptirdim o zamanlar hic menun degildim ama su anda dzuzenli git bide fakulteyle gorus oyle karar ver en onemlisi senin rahat edebilmen

merhaba kızlar;

aranıza yeni katıldım, 19 mayısta transferim gerçekleşti 2 embriyo transfer edildi umarım bu sefer olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz

hayırlı olsun erya..çok sevindim...bizde kuluçkadayız bakalım sonuç ne olacak...cuma tahlil günüm...

maşaAllah çok sevindim ne olur bizede dua edin...hayırlı olsun...

merhaba kızlar;

aranıza yeni katıldım, 19 mayısta transferim gerçekleşti 2 embriyo transfer edildi umarım bu sefer olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

hayırlı osun..inşaAllah pozitif sonuç alırsın...

Bende aranıza yeni katıldim benim üçüncü denememiz.23 ünde dondurulmuş embriyolardan transfer yapıldı
bugün yedinci günümdeyim çok zor beklemek ya hasta olcam diye çok korkuyorum günler geçmek bilmiyo medicana yaptırdik biz varmı orda yapılan arkadaşlar?

hoş geldin kumraldeniz..
hayırlı olsun..bebişin sımsıkı tutunur sana inşaAllah....

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

Cnmmmmmm ins tutunmustur korkuyorummmmmm bende 3 Haziran'da test yapcam 10. Günümde yani tabi pozitif çıkarsa bide 12. Hun yapcam ..10.gunde evde idrar testi yapcaz hastahanede beklerken heyecandan duramayız valla

bende çok korkuyorum ama bi yandanda umutluyum bilmiyorum sende öyle ol canım... ara ara adet sancısına benzer ağrım oluyor bide akıntım fazlalaştı bunlar olumlu işaretmi acaba? lütfeeeeennn öylee olsunnn (

Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz

gözünaydın canımmm darısı bizee inşaallahhh..... :)

hayırlı olsun canım transferinn... beklemek gerçekten zor ama sabırr... umarım pozitif sonucu alırsın...

bişey sorucam yaa benim transferimin 6. günü.. akıntımda biraz artma oldu.. sizde de öylemii akıntısı fazla olan varmı? bu iyi bişeymiii?

merhaba arkadaşlar inşAllah hepiniz güzel güzel haberler alırsınız göbişleriniz bebişlerle dolar.Allah nasip ederse bende haziranda başlıycam sizleri anlıyorum bu benim ikinci denemem olacak. izmir kentde yaptıranlar varmı....

Benim yarın yumurtalarım tplanacak dün gece saat 1,30da çatlatma iğnesi yaptım iki adet bana da dua edin :// timur gürganın hkliniğinde tedavi görüyrum, histereskopi yapıldı yarında eğer ayıf kalan yumurtam var ise yeni teknoljiyle onları geliştirecekler, ayrıca şansı %40 arttırmaak için kanımı alıp rahimde eksik olan maddeleri ordan tamamlayıp rahime yolluyacaklar. Dua edin nlur spermler iyi çıksın yumurtalar kaiteli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…