Canim ben omu de yaptirdim ldris bey var orda onun araciligi ile oldu cok sukur lyi bi doktordur
Canim ben omu de yaptirdim ldris bey var orda onun araciligi ile oldu cok sukur lyi bi doktordur
kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... Veeeeeeeeeeee hamileyim allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz
canım hayırlı olsun ben de dün baktırdım 10. Günde 98 çıkmıştı bana tek koyuldu yarın baktırıcam canım inş çok ii olur ve sonu gelir raabbim isteyen herkeese versin inş
hayırlı olsun ne güzel bir haber,allah bizede göstersin....
[SUP][/SUP]Ben samsun tüp bebek ve medikal parka gittim görüştüm. Ama bir türlü karar veremiyorum. Omü daha iyimi dersin. Bu arada fiyatı ne kadar
,canım hayırlı olsun ben de dün baktırdım 10. Günde 98 çıkmıştı bana tek koyuldu yarın baktırıcam canım inş çok ii olur ve sonu gelir raabbim isteyen herkeese versin inş
[SUP][/SUP]
canim medical park rsporsuz cslisiyo biz o yuzden tercih etmedik orda prof mehmet cetinkaya vsr iyi bi doktordur tip fakultesi raporlu 1800tl raporsuz 2800tl ilaclar da raporsuz olunca 2000 i buluyo yani raporlu orda 2500 u anca buluyo
Anladım canım. Benim raporum yok. O zaman aşagı yukarı 5000 tl yi buluyor. Medicalda okadar istedi zaten. Sence hangisi daha iyi. Bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursan sevinirim
Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz
canım hayırlı olsun ben de dün baktırdım 10. Günde 98 çıkmıştı bana tek koyuldu yarın baktırıcam canım inş çok ii olur ve sonu gelir raabbim isteyen herkeese versin inş
merhaba kızlar;
aranıza yeni katıldım, 19 mayısta transferim gerçekleşti 2 embriyo transfer edildi umarım bu sefer olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
Bende aranıza yeni katıldim benim üçüncü denememiz.23 ünde dondurulmuş embriyolardan transfer yapıldı
bugün yedinci günümdeyim çok zor beklemek ya hasta olcam diye çok korkuyorum günler geçmek bilmiyo medicana yaptırdik biz varmı orda yapılan arkadaşlar?
Cnmmmmmm ins tutunmustur korkuyorummmmmmbende 3 Haziran'da test yapcam 10. Günümde yani tabi pozitif çıkarsa bide 12. Hun yapcam ..10.gunde evde idrar testi yapcaz hastahanede beklerken heyecandan duramayız valla
Kizzzzlar epey oldu girmeyeli. Foruma kuluckaya yatmistim malum.... veeeeeeeeeeee hamileyim Allah bu mubaarek gunlerde herkese nasip etsin insallah insallah keseyi de goruruz
Bende aranıza yeni katıldim benim üçüncü denememiz.23 ünde dondurulmuş embriyolardan transfer yapıldı
bugün yedinci günümdeyim çok zor beklemek ya hasta olcam diye çok korkuyorum günler geçmek bilmiyo medicana yaptırdik biz varmı orda yapılan arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?