- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Benim yarın yumurtalarım tplanacak dün gece saat 1,30da çatlatma iğnesi yaptım iki adet bana da dua edin :// timur gürganın hkliniğinde tedavi görüyrum, histereskopi yapıldı yarında eğer ayıf kalan yumurtam var ise yeni teknoljiyle onları geliştirecekler, ayrıca şansı %40 arttırmaak için kanımı alıp rahimde eksik olan maddeleri ordan tamamlayıp rahime yolluyacaklar. Dua edin nlur spermler iyi çıksın yumurtalar kaiteli olsun.
bişey sorucam yaa benim transferimin 6. günü.. akıntımda biraz artma oldu.. sizde de öylemii akıntısı fazla olan varmı? bu iyi bişeymiii?
slm bayanlr benim 11 mayısta yumurta toplamam 16 mayısdada transferim oldu. 27 mayıs pazartei test günümdü yaptırdım ve değerim 409 çıktı. bugün tekrar yaptırmam istendi bugünkü tahlilimde 969 çıktı değerlerimin iyi olduğunu söyledi peki sizce çoğul bi gebelik olabilirmi????
allah yardımcın olsun artık bize yazmıyorsun tesadüf eseri gördümm burdaki yazını n bu arada hersey yoluna girdi sanırımm
maşaAllah maşaAllah...çok güzel ...Allah tamamına erdirsin....değerinin yüksek olması çoğul olduğunu gösteriyor....hayırlı olsun...
vay ne güzel bir duygu hayırlı olsun,değerlerin hep katlayarak gitsin inşallahh...slm bayanlr benim 11 mayısta yumurta toplamam 16 mayısdada transferim oldu. 27 mayıs pazartei test günümdü yaptırdım ve değerim 409 çıktı. bugün tekrar yaptırmam istendi bugünkü tahlilimde 969 çıktı değerlerimin iyi olduğunu söyledi peki sizce çoğul bi gebelik olabilirmi????
Suer tabiki med park daha konforlu ilgi alaka bakimindan fakulyenin de laboratuvar sarttlari iyi ya bide bu islet nasip nerde tutsrda otasinin iyi oldukgunu soylersin ben2 defe fakultede asilima yaptirdim o zamanlar hic menun degildim ama su anda dzuzenli git bide fakulteyle gorus oyle karar ver en onemlisi senin rahat edebilmen
günaydın kızlar...
dün test günümdü ve negatif çıktı...
bu 3.maceramda böyle sona erdi....
Rabbim sonuç bekleyen ardaşlara pozitifi göstersin....
slm bayanlr benim 11 mayısta yumurta toplamam 16 mayısdada transferim oldu. 27 mayıs pazartei test günümdü yaptırdım ve değerim 409 çıktı. bugün tekrar yaptırmam istendi bugünkü tahlilimde 969 çıktı değerlerimin iyi olduğunu söyledi peki sizce çoğul bi gebelik olabilirmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?