Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

allah yardımcın olsun artık bize yazmıyorsun tesadüf eseri gördümm burdaki yazını n bu arada hersey yoluna girdi sanırımm

slm bayanlr benim 11 mayısta yumurta toplamam 16 mayısdada transferim oldu. 27 mayıs pazartei test günümdü yaptırdım ve değerim 409 çıktı. bugün tekrar yaptırmam istendi bugünkü tahlilimde 969 çıktı değerlerimin iyi olduğunu söyledi peki sizce çoğul bi gebelik olabilirmi????

bişey sorucam yaa benim transferimin 6. günü.. akıntımda biraz artma oldu.. sizde de öylemii akıntısı fazla olan varmı? bu iyi bişeymiii?

bende de akıntı var...çok yoğun değil ama sabahları daha çok oluyor...iyi mi kötü mü onu bilmiyorum ama...

maşaAllah maşaAllah...çok güzel ...Allah tamamına erdirsin....değerinin yüksek olması çoğul olduğunu gösteriyor....hayırlı olsun...

allah yardımcın olsun artık bize yazmıyorsun tesadüf eseri gördümm burdaki yazını n bu arada hersey yoluna girdi sanırımm

Cok nadir giriyorum antikdeniz evet hersey yolunda sayilir, yasadiklarimda esimin payi olmadigindan emin oldum,ama yine de affetmem kolay olmadi.halen de aklimda her saniyesi.topige de cepten yaziyorum balikedire yerlestik rahat olmak adina,eve de net baglanmadi.ama cok merak ediyorum kimde ne gelisme oldu diye.bizim spermler de 10.000.000 na yukselmis yaklasik ,2haftadan fazla kurleri uygulayamadigimz halde.

vay ne güzel bir duygu hayırlı olsun,değerlerin hep katlayarak gitsin inşallahh...

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

günaydın kızlar...
dün test günümdü ve negatif çıktı...
bu 3.maceramda böyle sona erdi....
Rabbim sonuç bekleyen ardaşlara pozitifi göstersin....

Canım bu hafta eşimle gidip bakıp karar vericez. Sen nasılsın bebişin nasıl.

günaydın kızlar...
dün test günümdü ve negatif çıktı...
bu 3.maceramda böyle sona erdi....
Rabbim sonuç bekleyen ardaşlara pozitifi göstersin....

aaa çok üzüldüm gerçekten allah dayanma sabrı versin(benimde 3. denemem seni çok iyi anlıyorum

transferimin 4. günümdeyim ,karnımın alt bölgesinde hafif ağrılarım oluyor,acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu konuda ,ağrı normalmidir,yoksa olumsuzluk olarakmı düşünmeliyim??

yok canım benim hala oluyo normal yani kendini sakın böyle şeyleri düşünüp yorma dua et bol bol

evet canım benim de 500 çıktı doktorum çoğul olabilir dedi kesenin birini gördük diğeri saklıyo kendini Allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah

herkese selamm cumartesi test günümdü transferden sonra 10. günüm oluyo ve benim 5. gün transferi olmuştu.. beta hcg 95 çıktı.. hala inanamıyorumm :) yarın testim tekrarlancak umarım bir sorun çıkmaz... rabbim herkese nasip etsin inşlhh...

herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.

ilk testim 98 çıkmıştı ama malesef sevincimiz yarım kaldı ikincide 73 e üçüncüde 16 ya düştü ve gitti...

selam arkadaşlar.benimde transferimin 7.günü bu gün. geçen hafta cumartesi koymuşlardı bebeğimi.perşembe günü nasipse sonç alıcam. umarım hepimiz için en hayırlısı olur.günler geçmek bilmiyorrr..eminim sizdede öyledir.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…