- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.981
oooo maşallah tatlım ne güzel hamile kıyafetlerine gecmişsin ben ise kilo veriyorum alamaıyorum.bizmde 12side randevumuzvar ozman ögrencez inş.sağlıklı olsunda bebişlerimiz
selam herkese,,ya kızlar bişey soracağım kullandığınız demir ilaçları bulantı kusma yapıyor mu sizde de?? dr um bi ilaç verdi midem hassas olsuğu için geceleri kullanıyorum sabah kalktığımda kusuyorum sarı sarı aferdersiniz... 3 gündür ilacı kullanıyorum 3 gündür böyle..aynı şikayeti yaşayan var mı aranızda??
Ayyyy cok sevindim canim gozun aydin. Bak bosuna evham yapmissin aramiza bi erkek bebis daha geliyor desene:)))
Bende bugun doktora sonuclarimi gosterecegim kum ve intihapla ilgili
selam herkese,,ya kızlar bişey soracağım kullandığınız demir ilaçları bulantı kusma yapıyor mu sizde de?? dr um bi ilaç verdi midem hassas olsuğu için geceleri kullanıyorum sabah kalktığımda kusuyorum sarı sarı aferdersiniz... 3 gündür ilacı kullanıyorum 3 gündür böyle..aynı şikayeti yaşayan var mı aranızda??
var canım ben..yaklasık uc aydır bu sıkıntıyı yasıyorum.. gynoferon kullanıyorum demir hapı..sabahları ayakta zor duruyorum kaldıkı ıse gıtmek olum gelıyo..mıdem kaynıo sankı kazan gıbı..bırde bu ay gunde ıkı kere kullanmamı onerdı doktorum ıyıce mahvoluyorum..
kızlar birşey sormak istiyorum. sizin göbeğinizdeki tüyler kalınlaştı mı yani karnınızda tüylenme oldu mu acaba? yoksa bana mı öyle geliyor artık.
iyidir canım sen nasılsın? dün 16. haftama girdiğim halde iki gündür mide bulantım var çok rahatsız edicigünaydın annişlerr nasılsınızzz
bu sabah konturolum vardı..2 li kan tahlillimin sonucunu çıktı onu gösterdim.çok şükür iyi herşey yolunda..veeee doktor bakalımmı dedi bi bende cinsiyetini bakacaksak bakalım dedim...baktıı baktıı baktı ve dediki tam kesin olmamala birlikte kızzz dedi:)))) bayramdan sonra tekrar gell kesinleştirmek için..
bugün bi ayrı mutlu ve sanki bulutların üstündeymişim gibi hissediyorum eşiminde içinden hep kız geçiyordu bakalım...bu ilk bebişimiz olacağı için cinsiyeti çok önemli değil ama cinsiyeti belli olması farklı bi duygu ve heyecan hissettirdi..
hayırlı olsun canım :) ben de çok heyecanlıyım bize de kız gibi görünüyo demişti ama kesin diildi siz alışveriş yapmayın demişti :) bayramdan sonra randevumuz heyecanla bekliyoruz :)
teşekkür ederim canım..sanada hayırlı olsun inşallah :)sendemi bayramdan sonra:))
hayırlı olsun canım :) ben de çok heyecanlıyım bize de kız gibi görünüyo demişti ama kesin diildi siz alışveriş yapmayın demişti :) bayramdan sonra randevumuz heyecanla bekliyoruz :)
kızlar bnde 10+0,
bende 2 hafta sonra gıdıcem ıkılı tarama ıcın.sızın yorumları okudum 2 lı taramda cınsıyet solemıs cok erken deıl mı?
bnde 12 haftalık olucam bana da soler mı ?
bu sabah konturolum vardı..2 li kan tahlillimin sonucunu çıktı onu gösterdim.çok şükür iyi herşey yolunda..veeee doktor bakalımmı dedi bi bende cinsiyetini bakacaksak bakalım dedim...baktıı baktıı baktı ve dediki tam kesin olmamala birlikte kızzz dedi:)))) bayramdan sonra tekrar gell kesinleştirmek için..
bugün bi ayrı mutlu ve sanki bulutların üstündeymişim gibi hissediyorum eşiminde içinden hep kız geçiyordu bakalım...bu ilk bebişimiz olacağı için cinsiyeti çok önemli değil ama cinsiyeti belli olması farklı bi duygu ve heyecan hissettirdi..[/QUOTE
allah hayırlı etsin inşallah. senin adına çok sewindim cnm. darısı bizim başımıza inşallah :)
canım o biraz bebeğin pozisyonuyla ilgili biraz da dr la. Bazı dr lar prensip gereği 16 hafta dolmadan söylemiyormuş. Ben 12+2 de ikili test için gittiğimde öğrendim bebeğimin cinsiyetini oğlum olacak :) sonra 13+2 de ikili test kan tahlili sonuçlarımı göstemeye gittim o zamanda baktı dr yine gösterdi sağolsun pipiyi :)
bende kıllandım malesef canm hormonlardan kaynaklı bişeymiş ama doğumdan sonra geçiyomuşş dökülüyomuş yanii tuhaf oldu göbeğim :)kızlar birşey sormak istiyorum. sizin göbeğinizdeki tüyler kalınlaştı mı yani karnınızda tüylenme oldu mu acaba? yoksa bana mı öyle geliyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?