Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Arkadaşlar kilo almaya başladınız mı, göbekleriniz ne alemde? Ben daha hiç kilo almadım hatta başlarda 1,5 - 2 kilo kadar verdim ama karnım belli oluyor artık yavaş yavaş ve pantolonlarım çok rahatsız etmeye başladı düğme açmadan oturamıyorum resmen, tabi bunun şişkinlikle de ilgisi var biraz. Bir sürü kıyafetimi şimdiden çok sıktığı için kaldırmak zorunda kaldım umarım doğumdan sonra tekrar içlerine girebilirim :)) Siz ne durumdasınız, hamile kıyafetlerine geçen var mı aranızda??

Canım hiç üzülüp ağlayıp bebeğini de strese sokma. 3 ün üzerinde olursa ihtimal veriyorlar diye biliyorum ki o bile kesin olmuyor, ense kalınlığı 3 ün üzerinde çıkıp çok sağlıklı doğan onlarca yüzlerce bebek var emin ol. Sen içini ferah tut ve dua etmeye devam et inşallah p.tesi alacağın tahlil sonuçları tertemiz olur vee mis kokulu bebeğini sağlıkla kucağını alırsın...

sağolasın canım ya Allah razı olsun.amin inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.baya araştırdım dünden beri bazıları 3 üstü bazılar 2.5in üstü riskli diyo.şuan için dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo.

merhaba hamişler....allah kucağınıza almayı nasıp etsin bebişlerinizi....bişey sormak istiyorum acaba hamileliğinizi öğrendiğinizde içten üşüme geliyor muydu ....benim 4 gün var adetime içimden ürperti geliyor...bu ayda acaba hamilelik belirtisi mi....böyle yasayan oldu mu?

Merhaba arkadaslar bir erkek haberi de benden:)) 3.kontrolumde nihayet gosterdi artik :))))
Maşallah cok saglikli suyuda iyi dedi11 cm ve 114 gram olmusuz:))

ben 1 kılo aldım şimdiden :) kıyafetlerimin göbek kısmı olmuyor. pantolonları hep düğmesi açık kullanıyorum. şişkinliğim olduğunda hele göbeğim çok çıkıyor. hamile kıyafeti olarak sadece bi gömlek aldım. aslında gömleği beğendim hamile kıyafeti olduğunu daha sonra gördüm:) görünce daha çok alasım geldi :)

Bende 2 kilo almisim pantolonlar olmuyor en rahat elbise ama yeni seyler lazim

Canım uçuğun nasıl oldu geçti mi ? Ben de yaşadım biliyorum, hiç bir kremi kullanamıyoruz hepsi yasak

Kalp nakil sirasindaydik bulunamadi kalbi durdu

Canımm Allahım sabrını versin ne diyim, çok zor..

Endişelenme canım sen, doktorlar önlem olsun diye bir sürü test yaptırıyorlar... Anneyi de gereksiz telaşa sokuyorlar..

Selam kızlar bende mayıs ayı hamişlerindenim şubatta 3 çocuğumu kısmetse kucağıma alıcam 2 kızım var hayırlısı

Maşallaaahh sana

ben ilk 3 ayda 3 kilo aldım canım şuanki durumumu bilmemekle birlikte almadığımı düşünüyorum..

maalesef canım ben sadece sabahları çok erken uyandım bunu hamilelikle bağdaştırmadım ama sonradan öğrendim ki öyleymiş

kızlarr kesin olmamakla beraber ilk kız haber benden galibaaa haftaya tekrar bakacak net bişey yok daha tam ama kıza yakın DDDD

slm canm bende daha kilo almadım almamam ii bi yandann zaten kilolu hamile kaldım :) we karnım bayağı çıktı akşamlarıda hareket ettiğini hissediyom ben 17 haftadayız ne olsa :) hamile pantolonu felan aldım artık yanii pantollar sıkıyo :)

Bence en önemli belirti, sadece gebelikte gözüken ve diğer zamanlar rastalnmayan, kasığına, beline bıcak sokması gibi saniyelik ağrının girmesi ve çıkması..Adet ağrısı gibi..

ben hareket etmesini sabırsızlıkla bekliyorum. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :) ama biraz daha beklemem gerekecek sanırım :)

kızlar günaydın nasılsınız ben cuma günü tekrar gidiyorum doktora cinsiyetine tekrar bakacak.. bugün biraz keyifsiz gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…