Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

zenku ben de senin gibiyim. yastığa 5 kala uyurdum hep şimdi gece olsun istemiyorum Ayak tabanlarım çok yanıyor. Beynim sürekli oyun yapıp uykudan uyandırıyor. Nerdeyse 10 gundur kaliteli bir uyku çekemedim

valla napıcaz bilmiyorum.. ılık süt ılık bi duş hepsini denedim yok olmuyo.. kimilerinde doğuma kadar sürüyomuş Allahım acı bize lütfen yaa zaten bebişler doğunca uykusuz kalcaz en azından şu dönemde uykuya doyalım..

kimilerinde doğuma kadar sürüyomuş Allahım acı bize lütfen yaa zaten bebişler doğunca uykusuz kalcaz en azından şu dönemde uykuya doyalım..

Rabbim inşallah yardımcımız olur uyumayı çok severim ama resmen hasret kaldım Bebiş olunca zaten dediğin gibi uyuyamayacağız umarım düzeliriz ya ...

Uzun bir aradan sonra tekrar slmlar bayanlar,
4 hafta aradan sonra bugun yine kontrolum vardi allaha cok sukur yine hersey cok iyi cikdi hata bebis normal haftasina gore 17+1 biraz kiloluymus:)) bu arada cinsiyetinide ogrendikki doktor soylemeden esim pipiyi gordu bile:)) bir erkek haberide bizden, agustosun sonunda esimin memleketine izne gidecegimizi soyledigimizde de doktor disardaki isinlardan etkilenmemek icin cam kenarinda oturmadikdan sonra ucaga binmemde sakinca olmadigini soyledi. Aklinizda olsun bayanlar ucaga binecekseniz kesinlikle cam kenarina oturmayin. 21 haftadada tekrar butun organlarina ve kalbine bakacak doktor delik varmi diye, ins onuda hayirlisiyla atlatip 3 hafta memlekette kafa dinleyecegiz.

benim de 2 yaşında oğlum var. önceki hafta kıza benzetmişti doktor dün erkek dedi hayırlısı olsun canım aynıymışız senle.. birbirlerine arkadaş olurlarr

Bana 15. Haftada soyledı doktor hıc kıza benzetmedı :) o zaman daha umıtlenır ınsan ya baya kendını alıstırmıssındır en onemlısı o canım saglıklı hayırlı evlat olsunlar ınsallah benım burdakı takvım bır hafta gerıden gelıyor gec ovulasyonum olgudu ıcın oyle yapmıstım ama bebıs arayı kapattı sukur

ya herkes hissedebildiğini söylüyor ama ben hissetmiyorum. sanırım sadece sağlıklı olsun diyorum. ama hep erkek isimlerine bakar oldum :) gebelikten önce hep kızım olsun isterdim. şimdi sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum.

Kızlar bende uzun bir süredir girmemiyordum forma.Müjjjddddeeee ollleeeeyyyyy bende hamileyim :) bayağı sıkıntılı bi süreç yaşadık ama çok şükür iyiyiz şimdilik. Uyku sorunu ve yorgunluğu saymazsak tabi :)

Merhaba kizlar. Bebisomin durumunu cok merak ediyorum buyudumu napiyo diye:)) muayenem 25 gun sonra tatile cikacagiz. Size 3lu yada 4 lu test icin yada detayli ultrason için birşey dediler mi

slm kızlarr ben dün çok kötü kasık ağrısıyla acile gittim oğluşuma bişey olcak die çok korktum çok şükür ki iyiydi yavrumm maşallah büyümüş iyicee biraz korkutmmak istedi galiba oğlum annesini

kızlarr selam geçen hafta doktor kıza benzetmişti ama benim 2.. oğlum yoldaymışşş
hayırlı olsun canım maşallah bebişine
Seninle aynı kaderi paylasıyoruz canım bende on gun once ogrendım benımde ıkı oglum gelıyormus bıraz soklama olduk kız beklıyorduk ama alıstık saglıkla gelırler ınsallah
hayırlı olsun canım sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli diil :) maşallah
hayırlı olsun :) erkek haberleri giderek artıyo :) maşallah

bende öyle canım amin

gözünüz aydın Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
geçmiş olsun canım Allah korusun kötü düşünme
günaydın tombişler

Cumartesi bir pipi gördük :) oğlum olacak Allahın izniyle, çok mutluyum..öpücükler herkese
hayırlı olsun canım :) erkekler artıyo iyi bari kızlarımız olursa bizim evde kalmazlar şaka bi yana Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

selamm annelerr nasılsınız bakalım nasıl gidiyor süreçç? dün bacaklarımda çatlak farkettim erken değil mi yaa??? bugün gittim hemen bebe yağı aldım duştan sonra hertarafıma buladım :=)) umarım fazlalaşmazlar.....

Ben de bu gün ikinci kızımın yolda olduğunu öğrendim... Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…