- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.021
zenku ben de senin gibiyim. yastığa 5 kala uyurdum hep şimdi gece olsun istemiyorumAyak tabanlarım çok yanıyor. Beynim sürekli oyun yapıp uykudan uyandırıyor. Nerdeyse 10 gundur kaliteli bir uyku çekemedim
kimilerinde doğuma kadar sürüyomuşAllahım acı bize lütfen yaa zaten bebişler doğunca uykusuz kalcaz en azından şu dönemde uykuya doyalım..
kızlarr selam geçen hafta doktor kıza benzetmişti ama benim 2.. oğlum yoldaymışşş
Seninle aynı kaderi paylasıyoruz canım bende on gun once ogrendım benımde ıkı oglum gelıyormus bıraz soklama olduk kız beklıyorduk ama alıstık saglıkla gelırler ınsallah
senin ikiz mi yoksa ilk bebğinde mi erkek .. sağlıklı olsunlar inşaallah
Benım bes yasında bı oglum var canım ıkıncı bebegımde erkekmıs
benim de 2 yaşında oğlum var. önceki hafta kıza benzetmişti doktor dün erkek dedi hayırlısı olsun canım aynıymışız senle.. birbirlerine arkadaş olurlarr
canım aminn herkese nasip etsin Allah sağlıkla bebeklerine kavuşmayı inşallah... çok farklı bi duygu cinsiyetini de öğrenmek ama ben sana söyleyeyim insan çok garip hissediyo.. başta sağlıklı olsun da sen ne hissediyosun?
hayırlı olsun canım maşallah bebişinekızlarr selam geçen hafta doktor kıza benzetmişti ama benim 2.. oğlum yoldaymışşş
hayırlı olsun canım sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli diil :) maşallahSeninle aynı kaderi paylasıyoruz canım bende on gun once ogrendım benımde ıkı oglum gelıyormus bıraz soklama olduk kız beklıyorduk ama alıstık saglıkla gelırler ınsallah
hayırlı olsun :) erkek haberleri giderek artıyo :) maşallahUzun bir aradan sonra tekrar slmlar bayanlar,
4 hafta aradan sonra bugun yine kontrolum vardi allaha cok sukur yine hersey cok iyi cikdi hata bebis normal haftasina gore 17+1 biraz kiloluymus:)) bu arada cinsiyetinide ogrendikki doktor soylemeden esim pipiyi gordu bile:)) bir erkek haberide bizden, agustosun sonunda esimin memleketine izne gidecegimizi soyledigimizde de doktor disardaki isinlardan etkilenmemek icin cam kenarinda oturmadikdan sonra ucaga binmemde sakinca olmadigini soyledi. Aklinizda olsun bayanlar ucaga binecekseniz kesinlikle cam kenarina oturmayin. 21 haftadada tekrar butun organlarina ve kalbine bakacak doktor delik varmi diye, ins onuda hayirlisiyla atlatip 3 hafta memlekette kafa dinleyecegiz.
bende öyle canım aminya herkes hissedebildiğini söylüyor ama ben hissetmiyorum. sanırım sadece sağlıklı olsun diyorum. ama hep erkek isimlerine bakar oldum :) gebelikten önce hep kızım olsun isterdim. şimdi sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum.
gözünüz aydın Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziKızlar bende uzun bir süredir girmemiyordum forma.Müjjjddddeeee ollleeeeyyyyy bende hamileyim :) bayağı sıkıntılı bi süreç yaşadık ama çok şükür iyiyiz şimdilik. Uyku sorunu ve yorgunluğu saymazsak tabi :)
geçmiş olsun canım Allah korusun kötü düşünmeslm kızlarr ben dün çok kötü kasık ağrısıyla acile gittim oğluşuma bişey olcak die çok korktum çok şükür ki iyiydi yavrumm maşallah büyümüş iyicee biraz korkutmmak istedi galiba oğlum annesini
hayırlı olsun canım :) erkekler artıyo iyi bari kızlarımız olursa bizim evde kalmazlargünaydın tombişler
Cumartesi bir pipi gördük :) oğlum olacak Allahın izniyle, çok mutluyum..öpücükler herkese
kızlarr selam geçen hafta doktor kıza benzetmişti ama benim 2.. oğlum yoldaymışşş
Benimde bebeğim içn kıza benzetti ben kız istiyorum acaba benimkini de mi yanlış gördü ki bu hep olan bişey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?