Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bende kıllandım malesef canm hormonlardan kaynaklı bişeymiş ama doğumdan sonra geçiyomuşş dökülüyomuş yanii tuhaf oldu göbeğim :)

Ayy evet tatlım yaa:) diğer yerlerdeki killar cikmiyor hatta kaslarimi bile 2 ayda bir almaya basladim. Gobegim boyle olunca moralim bozuldu. Bide denize gitcez napicam bilmiyorum

minelll hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize inş. isim ne düşünüyorsun. Allahım bana da tattırsın bu duyguyu ve herkese çok merak ediyorum cinsiyetini, ne güsel bir duygudur.

minelll hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize inş. isim ne düşünüyorsun. Allahım bana da tattırsın bu duyguyu ve herkese çok merak ediyorum cinsiyetini, ne güsel bir duygudur.

saol canım inşallah en kısa zamanda sizde öğrenirsiniz...
canım isim hiç düşünmedim aslında şu bayramdan sonra gidip kesinleştirdikten sonra isim araştırmasına girecem inşallah:))

bende kıllandım malesef canm hormonlardan kaynaklı bişeymiş ama doğumdan sonra geçiyomuşş dökülüyomuş yanii tuhaf oldu göbeğim :)

Ayy evet tatlım yaa:) diğer yerlerdeki killar cikmiyor hatta kaslarimi bile 2 ayda bir almaya basladim. Gobegim boyle olunca moralim bozuldu. Bide denize gitcez napicam bilmiyorum

kızlar bnde 10+0,
bende 2 hafta sonra gıdıcem ıkılı tarama ıcın.sızın yorumları okudum 2 lı taramda cınsıyet solemıs cok erken deıl mı?
bnde 12 haftalık olucam bana da soler mı ?

canım ben 13+3 günlüktüm dün baktığında kendi doktorum onada tam kesin konuşamadı sadece o ihtimale yaklaştı...
2 li taramada ense kalınlığını ölçen doktora sorduğumda henüz çok erken görünmez dedi bakmadı bile(
ama sen merak ediyosan şansını dene...

günaydın güzel anneler istanbul şakır şakır yağmurlu bu sabah..ıslandım işe gelırken:)...bebeklerimizin cinsiyetlerini çoğuklukla öğrendik..peki isim düşünenler varmı biz eşimle oğlumuza bi isim bulamadık beğenemedik bi türlü..sadece deniz ismini beğendik ama başka fikirler verirseniz bana sevinirim..

ya ben 16.haftadan once sormak ıstemıorum zaten ama bu sayfadakı cogu kısı o zaman ogrenmıs bende sasırdım.2lı testı yapan baska doktor mu?

benim ikili testimi yapan kendi doktorumdu. Ama bazı hastanelerde başka doktora yaptırılıyormuş. Canım öğrenmek istemiyorsan söyle doktoruna görseniz bile söylemeyin diye

Biz bebeğimizin ismini Uygar düşünüyoruz. Hatta yaklaşık bi 8 yıldır düşünüyoruz bu ismi daha evlenmeden Uygar demiştik :)) Deniz de çok güzel bir isim çok severim ben bilinen ama asla modası geçmicek bi isim bence

Merhaba, senin testinin altında "cutoff değerinin üstünde" mi yazıyor? benim elimdeki teste böyle ayrıntılı risk grubu yazmıyor. Hatta benim yaşımdan olan risk seninkinden daha yüksek, 1.340... bence sen çok evham yapıyorsun, rahat ol biraz...

selam annelerr.. biz de dün gittik doktora şükür ki iyiymiş bebeğimiz.. kız dedi doktorumuz ya bakalım Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını verir inşallh bize ve tüm bebek bekleyen herkese.. isim olarak elif ismi benim çok hoşuma gidiyor eşim de seviyor ama çevremizde de çok var bakalım onun yerini bulacak bişey bulamazsak inşallah kızımızın adı elif olacak. bu arada çok bulantı yapıyor diye iki gündür demir ilacını içmiyordum korkumdan yine başlayacağım bugün... sizde durumlar nasıl?

Merhaba winebir; Artık kafaya takmayaya çalışıyorum. Dr um 130 un üstünde olması gerektiğini söylemişti. Yapacak birşey yok beklemekteyim herşey Cenabı Allahtan. 13 Ağustosu bekliyoruz.
Teşekkürler

Hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kızını:) elif ismi yaygın olabilir ama bence de çok güzel bir isim. ben henüz cinsiyetini öğrenemedim erken daha zaten ama çok merak ediyorum.

canım aminn herkese nasip etsin Allah sağlıkla bebeklerine kavuşmayı inşallah... çok farklı bi duygu cinsiyetini de öğrenmek ama ben sana söyleyeyim insan çok garip hissediyo.. başta sağlıklı olsun da sen ne hissediyosun?

selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini de uzun uğraşlardan sonra öğrenebildik 2.kızım geliyormuş dr bir sürü ilaç verdi magnezyum demir ilacı balık yağı bir de vitaminim vardı hepsini nasıl içeceksem

slm kızlarr bende isim düşündümm kızlar emir eymen die düşünüyorumm oğluşumun adıını hala heyecanlıyım :) havalardayım hala :) kız haberide gelmeye başlamışş maşallah kızçelere :)

selam kızlar nasılsınız? ben hiç uyuyamıyorum zombi gibi geziyorum çok fena

uyuyamamak mıııı? Bende uyanamıyorum, bütün gün işte yoruluyorum galiba akşam yemeğini zor yiyorum, hemen uyuyorum ve sabah zorla uyanıp işe gelebiliyorum ki ben hamile kalmadan önce gecelik uykusu 4 saat olan bir insandım şimdi 10-11 saat yetmiyor :)) canım peki halsizlik falan var mı?

tatlım bildiğin insomnia vakası.. gözümde uyku aka aka bütün gece evde dolanıp yatakta dönüp duruyorum ( eşim sürekli uyanıp canım uyusana diyo da keşke uyuyabilsem.. gündüz halsiz düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…