Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

günaydın kızlar

biz iyyiz bambucum, oluyor arada sıkıntılar- durmadan onları düşünüyoruz nası sağlıklı mı diye. bende cumartesi gidiyor um cinsiyetini öğrenmeye çok merak ediyorum, erkek hissediyorum , bakalım hayırlısı

Kizlar ben haftaya pazartesi nasipse prensesimi kucagima aliyorum yasim daha 19 braz genc bi anneyim kocişimde genc bi babis oda 22 yasinda kucuk bi melegimiz olucak adida Deniz ben cok rht bi gebelik gecirdim kizim annissini hic uzmedi icerde disardada uzmez insallah daha ilk hamileligim olmasina ragmen cok guzell hamilelikti sorunsuz sikintisiz ben ilk baslrda cok korkmustm bi problem cikarda bebeisimz olmassa diye ama ilk deneyisimizde tuttu melegim . Ama pabucumda dama atildi babisimz gece kulagni karnima koyup kelebegini dinliyo onunla konusuyo bu aralar bn braz unutuldum eger hamilelikte kafaniza takilan bisey olursa bana sorabilirsiniz

Canım uçuğun nasıl oldu geçti mi ? Ben de yaşadım biliyorum, hiç bir kremi kullanamıyoruz hepsi yasak

canım uçuğum küçüldü epey ama dudağımın altına da bulaştı sanırım.. doktorumla konuştum ilaç sürme geçer zamanla dedi şu an yara aşamasında olduğundan bepanten merhem sürüyorum ve arasıra da kantaron yağı iyi geliyo baya

kızlar herkese günaydın.. cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun.. bizim de 13ünde randevu çok merak ediyorum.. büyük ihtimal kız demişlerdi ama kesin diildi.. sağlıklı olsun da önemli diil tabi ki.. ben de 2 kilo aldım hamile pantolonlarına geçeli çok oldu çünkü göbişim erken büyüdü..

selamlar herkese.. tam bulantılar geçti diye seviniyorken sabahları bi öğürme ile kalkıyorum 2 gündür böyle,, bu aralar çok endişeliyim bebişim sağlıklı mı diye o yüzden bu ay 3. kontrolüme gideceğim :))) biraz fazla olmuş dediğinizi duyar gibiyim ama içim rahat değil hiç.. fazla evhamlıyım sanırım. neyse hem cinsiyetini de öğrenmiş olurum belki. belli olunca yazarım buraya hayırlı günler hepinize.

merhaba kızlar benimde bir oğlum olacak ilk bebeğim acaba bebeklerinizi hissettinizmi yada neye benziyormuş babasıda sürekli karnıma kulagını dayayıp bekliyor o ne zaman hisseder cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

canım bence sen de öğrenirsin cinsiyeti beni cuma tekrar çağırdı kesinleştirmek için.. hayırlısı olsun bakalım sağlığı yerinde çok şükür.. tabi bi oğlum olduğu için kız geçmiyor değil içimden ama Rabbim hayırlısın versdin.. doğduğunda işin zor diyo çok hareketli hiç durmadı ultrasonla bakarken önceki kontrolde de böyleydii kuzumm

Merhaba kızlar daha öncede sizinle paylaştığım durumum hakkında;
Benim gibi yaşından dolayı (YAŞIM 35) bu gibi problemle karşılaşan arkadaşlarım var mı. SORUNLARIMIZI PAYLŞALIM İSTERİM.

Background risk 1:276 1:543 (Bu yaşımdan dolayı 1:276 düşük dedi dr'um)
Ultrasound risk 1:1134 1:1732
Biochemistry risk 1:575 1:455
Adjusted risk 1:2371 1:1637

İkili testimde yaşımdan dolayı problem çıktı. Ağustosta çapadan randevu aldım, gerek görülür ise amniyosentez yapılacak (su alınacak yani keseden). Rabbim hayırlısını nasip...

kızlar doktora en son 7+6 yken gıttım bı ay sonra gel dedı.kalp atışlarını duydum saglıklı dedı.ama 1 ay gecmek bılmıooo...bı sıkıntım yok cok sukur.ılk gunden berı mıgde bulantım falan yok kusma da yok sadece 2 defa kustum o da kahvaltıdan sonra su ıctıgım ıcın mıgdem almadı.sadece iştahsızlık var sabah kalkınca yiyemıyorum.bide aşırı gazım var hıc bısey yemeden sankı kucuk bı kuzu yemısım gıbı gelıor.ayaklarımda üşüyor hep çorap gıyıyorum.bebegım ıyı mıdır?sureklı korku ıcındeyım.bulantı-kusma olursa saglıklı gebelık dıyorlar.cok korkuyorum doktora gıtmeme 16 gun var hala o zaman 11 hafta 5 gunluk olucam kısmetse.inş saglıklı bebısımı gorurum benım ıcın dua eder mısınız?

oooo maşallah tatlım ne güzel hamile kıyafetlerine gecmişsin ben ise kilo veriyorum alamaıyorum.bizmde 12side randevumuzvar ozman ögrencez inş.sağlıklı olsunda bebişlerimiz

merhaba canım evet dediğin gibi günler gecmiyor o yüzden hesap yapmayı baıraktım agustosun 10da 4 ay bitcek benimde inş.12sidede randevumuz var cinsiyetini ögrencez . için rahat olsun bebeğin iyidir stres yapma çok etkiliyor biliyorsundur bugünlerin tadını cıkartalım bence iştahsızlık konusunda ise bende öleyim tam 4 kilo verdim mide bulantım coktu çok şükür şuan herşeyi anlattım.hepimiz inş.sağlıklı hayırlı evlatlar olur[/QUOTE]

canım sen de mi ayda bir kere gıdıorsun?ben ozele gıdıyorum sen?keske 15 gunde bır dese de gıtsek D

canım sen de mi ayda bir kere gıdıorsun?ben ozele gıdıyorum sen?keske 15 gunde bır dese de gıtsek D[/QUOTE]

evet tatlım ayda bir kere gidiyorum fazlası zarar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama

Allah hayırlı etsin inşallah:) hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alman dileğiyle. Rabbim bizede nasip etsin.

Kızlar bu benim 3. Bebeğim, çok sıkıntılı 2 doğumdan sonra artık ultrasona bile girmiyorum , vitamin bile kullanmıyorum,1. Çocuğuma düşecek ölecek diye dünyanın ilacını içirdiler, 2. Çocuğumda 6. Aya kadar felçli doğma ihtimali var dediler , çünkü kan testi öyle çıktı.... Büyük makinalara girmekten radyasyon yükledik yavrumu, zaten testler çıktığından beri hamilelik eziyet oldu, ve sonuç 1. Oğlum 8 yaşında çok şükür gayet sağlıklı, 2. Oğlum 5 yaşında çok harekeli ve bütün uzuvları tam şimdi hiçbir testi yaptırmıyorum. Ben paylaşmak ve tekrar tekrar makinalara girmeye gerek yok diye hatırlatmak istedim sadece bebeği hissetmeye çalışın ve stresten uzak durun...

Son düzenleme:
kızlarr günaydın nasılsınızzz????? cuma günü oğluşumun cumartesi de eşimin doğum günü ayrıca cuma günü bebişimişzin cinsiyeti için de tekrar gitcez bakalım bu sefer kesinleşir artık inşaallahhh

slmm kızlarr dün dr gittim normalde 3lü tarama için gitmiştim ama yaptırmadım dra yaptırmak istemiyorum dedim tamam dedi bencede saçma 3lü tarama bişey çıksa nie hamileliğim burnumdan gelsin kafam rafat böyle we benm de bebişim ERKEK kesinleşti kızlarr çok tatlıydı maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 9 eylüle randevu werdi renkli ultrason için dr bakalım bi aydan fazla war artık görmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…