- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #1.961
Canım uçuğun nasıl oldu geçti mi ? Ben de yaşadım biliyorum, hiç bir kremi kullanamıyoruz hepsi yasak
Hic oyle dusunme canim strese girme. Benimde basta kucuktu gec dollenmis sonradan kapatti arayi. Lutfen strese girme sakin
Bugun kontrole gittik 5 cm olmusdoktor kesin degil ama erkege benziyor dedi
günaydın kızlar
biz iyyiz bambucum, oluyor arada sıkıntılar- durmadan onları düşünüyoruz nası sağlıklı mı diye. bende cumartesi gidiyor um cinsiyetini öğrenmeye çok merak ediyorum, erkek hissediyorum , bakalım hayırlısı
kızlar doktora en son 7+6 yken gıttım bı ay sonra gel dedı.kalp atışlarını duydum saglıklı dedı.ama 1 ay gecmek bılmıooo...bı sıkıntım yok cok sukur.ılk gunden berı mıgde bulantım falan yok kusma da yok sadece 2 defa kustum o da kahvaltıdan sonra su ıctıgım ıcın mıgdem almadı.sadece iştahsızlık var sabah kalkınca yiyemıyorum.bide aşırı gazım var hıc bısey yemeden sankı kucuk bı kuzu yemısım gıbı gelıor.ayaklarımda üşüyor hep çorap gıyıyorum.bebegım ıyı mıdır?sureklı korku ıcındeyım.bulantı-kusma olursa saglıklı gebelık dıyorlar.cok korkuyorum doktora gıtmeme 16 gun var halao zaman 11 hafta 5 gunluk olucam kısmetse.inş saglıklı bebısımı gorurum benım ıcın dua eder mısınız?[/QUOT
merhaba canım evet dediğin gibi günler gecmiyor o yüzden hesap yapmayı baıraktım agustosun 10da 4 ay bitcek benimde inş.12sidede randevumuz var cinsiyetini ögrencez . için rahat olsun bebeğin iyidir stres yapma çok etkiliyor biliyorsundur bugünlerin tadını cıkartalım benceiştahsızlık konusunda ise bende öleyim tam 4 kilo verdim mide bulantım coktu çok şükür şuan herşeyi anlattım.hepimiz inş.sağlıklı hayırlı evlatlar olur
kızlar herkese günaydın.. cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun.. bizim de 13ünde randevu çok merak ediyorum.. büyük ihtimal kız demişlerdi ama kesin diildi.. sağlıklı olsun da önemli diil tabi ki.. ben de 2 kilo aldım hamile pantolonlarına geçeli çok oldu çünkü göbişim erken büyüdü..
merhaba canım evet dediğin gibi günler gecmiyor o yüzden hesap yapmayı baıraktım agustosun 10da 4 ay bitcek benimde inş.12sidede randevumuz var cinsiyetini ögrencez . için rahat olsun bebeğin iyidir stres yapma çok etkiliyor biliyorsundur bugünlerin tadını cıkartalım benceiştahsızlık konusunda ise bende öleyim tam 4 kilo verdim mide bulantım coktu çok şükür şuan herşeyi anlattım.hepimiz inş.sağlıklı hayırlı evlatlar olur
Kizlar ben haftaya pazartesi nasipse prensesimi kucagima aliyorum yasim daha 19 braz genc bi anneyim kocişimde genc bi babis oda 22 yasindakucuk bi melegimiz olucak adida Deniz ben cok rht bi gebelik gecirdim kizim annissini hic uzmedi icerde disardada uzmez insallah daha ilk hamileligim olmasina ragmen cok guzell hamilelikti sorunsuz sikintisiz ben ilk baslrda cok korkmustm bi problem cikarda bebeisimz olmassa diye ama ilk deneyisimizde tuttu melegim . Ama pabucumda dama atildi babisimz gece kulagni karnima koyup kelebegini dinliyo onunla konusuyo bu aralar bn braz unutuldum eger hamilelikte kafaniza takilan bisey olursa bana sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?