Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

birçoğumuzun oğluşu olucak maşallahh..ama isim bulamıyorum ben yakıştıramıyorum hiçbirni..varmı aklnızda güzel isimler arkadaslar paylasalım..??

Evet biraz erken gibi daha gerçi ben nolur nolmaz diye hamile olduğumu öğrendikten sonra normal nemlendiricileri vücüt losyonlarını bırakıp bebe yağına geçiş yaptım :) Tedbiri elden bırakmamak lazım ama şundan da eminim ki kesinlikle genetik bi olay.

Merhaba kizlar. Bebisomin durumunu cok merak ediyorum buyudumu napiyo diye:)) muayenem 25 gun sonra tatile cikacagiz. Size 3lu yada 4 lu test icin yada detayli ultrason için birşey dediler mi

Bende çok ama çookk merak ediyorum, artık bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum ki ondan gelen bi haber olsun bana :)) Benim 2li testim iyi çıktı çok şükür, 3lü ve 4lü testi yaptırmıcam, doktorumla da görüştüm o da gerek olmadığını söyledi, boşu boşuna kendimi o strese sokmak istemiyorum çünkü.

birçoğumuzun oğluşu olucak maşallahh..ama isim bulamıyorum ben yakıştıramıyorum hiçbirni..varmı aklnızda güzel isimler arkadaslar paylasalım..??

canım gözün aydın oğluşun için..ben bi kaç erkek ismi yazıyım sana ELYESA Anlamı:kuranı kerimde geçen bir peygamberin adı
MİRZA Anlamı:emiroğlu beyi,hükümdar soyunda gelen vs..
canım ben bide EYMEN ismini çok beğeniyorum ama buradan bi arkadaş da yazmıştı düşünüyorum bu ismi diye
İNŞALLAH bende bayramdan sonra tam kesin öğrenirimde bende girerim bu isim arayışlarına
doktor bana geçen hafta kesin olmamakla birlikte kız dedi ama burdan da okudum değişiyo kesin görüp demedikten sonra o yüzden beklemedeyim...

Merhaba,

Hepimizden çok güzel haberler alıyorum. Bende daha cinsiyetini öğrenedim. Bayramdan sonraya kaldı. İnşallah hakkımızda hayırlısı kız erkek farketmiyor, sağlıklı olsunlar yeter.

ARKADAŞLAR

HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR. BEBİŞLERİMİZLE VE SEVDİKLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE... SEVGİLER...

günaydın güzel anneler...
herkese sevdikleriyle birlikte hayırlı mutlu bayramlar dilerim...bebeciklerimize çookk iyi bakın güzel besleyin anneleri..
bu bayram anne adayı olarak çok daha farklı hissediyorum kendimi çookk daha mutluyummmm herkes kendine çook iyi baksın..

slm kızlarr bizde akşam memlekete gidiyoruz 17 ssaat yol bakalım nasıl olcakk belki uzun süre girmeyebilirim kendinize bebişlerinize dikkat edinn hayırlı bayramlar herkese :)

Herkese hayırlı bayramlar anne adayları :) çok şükür hamileliğimizin bu günlerini de görebildik umarım bundan sonrasında da Rabbim hepimize kolaylıkla sağlar ve bebeciklerimizi sağlık sıhatle kollarımızda tutarız...

cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış benim randevum 19'unda 4 gözle bekliyorum o günü...

arkadaşlar herkez nerde?????burası nekadar sessiz kaldı birden...
bugün benim konturolum vardı çok şükür bebiş iyiydi büyümüş çok haraketliydi maşallah...
doktor iki konturolumde de baya haraketli dedi.. bende itiraf ediyim dedim gelmeden koca bi çikolata yutuyorum dedim..komik oldu güldü baya uyanık seni dedi....
bu arada cinsiyeti için geçen kıza benziyor demişti bu sefer KIZ dedi sağlıklı olsun da inşallah.. mutlu güzel,güzel duygular yaşıyorum..ALLAH bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın..

selam kızlar..bende artık iyice göbeğimin çıktığını söyleyebilirim. yalnız hareketleri hala hissedemiyorum sanki bağırsak hareketim gibi geliyor. bide elimi karnımın üzerine koyduğumda kalp atışı gibi ses geliyor.bu bebeğin hareketi değil değilmi?

Minell cim haırlı olsun çok sevindim, artık ciciler almaya başlarısın kızına

uzun zamadır pek kimse yazmıyor bende hergün bakıp çıkıyorum, ocak anneler 2014 yoğun baya face grubuda var

Minell cim haırlı olsun çok sevindim, artık ciciler almaya başlarısın kızına

uzun zamadır pek kimse yazmıyor bende hergün bakıp çıkıyorum, ocak anneler 2014 yoğun baya face grubuda var

Teşekkür ederim canım aslında ilk aklıma gelen bi kaç cici almaktı..çok heves ediyodum birazcıkta bekliyim dedim çok iyi değil diyolar erkenden bişey almak..saol uyardığın için evet baktım ocak anennelerine çok haraketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…