- 25 Ocak 2012
- 234
- 50
- 118
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.041
selamm annelerr nasılsınız bakalım nasıl gidiyor süreçç? dün bacaklarımda çatlak farkettim erken değil mi yaa??? bugün gittim hemen bebe yağı aldım duştan sonra hertarafıma buladım :=)) umarım fazlalaşmazlar.....
Merhaba kizlar. Bebisomin durumunu cok merak ediyorum buyudumu napiyo diye:)) muayenem 25 gun sonra tatile cikacagiz. Size 3lu yada 4 lu test icin yada detayli ultrason için birşey dediler mi
birçoğumuzun oğluşu olucak maşallahh..ama isim bulamıyorum ben yakıştıramıyorum hiçbirni..varmı aklnızda güzel isimler arkadaslar paylasalım..??
ARKADAŞLAR
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR. BEBİŞLERİMİZLE VE SEVDİKLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE... SEVGİLER...
slm kızlarr bizde akşam memlekete gidiyoruz 17 ssaat yol bakalım nasıl olcakk belki uzun süre girmeyebilirim kendinize bebişlerinize dikkat edinn hayırlı bayramlar herkese :)
arkadaşlar herkez nerde?????burası nekadar sessiz kaldı birden...
bugün benim konturolum vardı çok şükür bebiş iyiydi büyümüş çok haraketliydi maşallah...
doktor iki konturolumde de baya haraketli dedi.. bende itiraf ediyim dedim gelmeden koca bi çikolata yutuyorum dedim..komik oldu güldü baya uyanık seni dedi....
bu arada cinsiyeti için geçen kıza benziyor demişti bu sefer KIZ dedi sağlıklı olsun da inşallah.. mutlu güzel,güzel duygular yaşıyorum..ALLAH bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın..
Minell cim haırlı olsun çok sevindim, artık ciciler almaya başlarısın kızına
uzun zamadır pek kimse yazmıyor bende hergün bakıp çıkıyorum, ocak anneler 2014 yoğun baya face grubuda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?